התפקדות דצמבר

darklighter

New member
../images/Emo182.gifהתפקדות דצמבר../images/Emo182.gif

שם: גיל: רואה בשבת? רואה את פרקי ארה"ב? דמות אהובה: דמות שנואה: זוג אהוב: זוג שנוא: סצנה אהובה מהחודש האחרון:

מתפקד../images/Emo182.gif

שם:אסף גיל.:21 דמות אהובה: תרזה המהממת שלי דמות שנואה: גוון זוג אהוב: איתן ותרזה המדהימים זוג שנוא: מיגל וצ'ריטי האם אתה רואה פרקי שבת: בטח האם אתה רואה פרקי ארה"ב: לא סצינה אהובה מהחודש האחרון: לא יודע

darklighter

New member
עונה לפי הפרקים שהיו בארץ../images/Emo190.gif

שם: עדי גיל: 23 רואה בשבת? לפעמים רואה את פרקי ארה"ב? את רובם דמות אהובה: טאבית'ה, טימי, קיי, הקיובה, מתילדה, זומבי, רבקה דמות שנואה: צ'ריטי, גרייס, אייבי, תרזה, גוון, אית'ן, שרידן/דיאנה, אנטוניו/בריאן, ליז, טיסי וכו'.... זוג אהוב: טאביטימי, איביאן זוג שנוא: שואיכססססססססססססס
סצנה אהובה מהחודש האחרון: מפרקי הארץ.... שטאבית'ה בישלה את העוף הדורס ההוא שהזומבי זימנה ונתנה לה לאכול אותו

darklighter

New member
עונה לפי פרקי ארה"ב../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

שם: עדי גיל: 23 רואה בשבת? לפעמים רואה את פרקי ארה"ב? את רובם. דמות אהובה: טאבית'ה, אנדורה, ג'ייטי, רבקה, פלומה ואיב. דמות שנואה: כל השאר XD זוג אהוב: רבקה וג'ייטי
זוג שנוא: איב וטיסי
, צ'ריגל, מיגל וקיי, פוקסיי (אני שונאת את פוקס2), כריס ושרידן, לואיס ופנסי וכמובן שואיס. כן וכמובן הזוג בכאילו תרזה וג'ארד. בקיצור כולם
סצנה אהובה מהחודש האחרון: קטעי טאבי, אהבתי שהיא נבהלה מוואקו שרידן XD (בתמונה) וששרידן ראתה את לנסי בקערה
ובכלל וואקו שרידן מאיימת על החיים של כל מי שמזכיר את לואיס ופנסי...

מתפקדת:

שם: שרית. גיל:23. רואה בשבת: את הפרקים החוזרים של "לחיי האהבה" בערוץ 10 בבוקר. רואה את פרקי ארה"ב: נייטסקי. דמות אהובה: איתן דמות שנואה: דייויד בקהאם זוג אהוב: בר רפאלי ולאונרדו דה קפריו/יהודה לוי ונינט טייב זוג שנוא: מלאני בי ואדי מרפי סצנה אהובה מהחודש האחרון: שרית מסיימת את הלימודים שלה.

darklighter

New member
תשובות של פקאצה כבדה../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif../images/Emo190.gif

חחח חכי שאיתן יראה את זה... אגב חשבתי שאת אוהבת את דייויד בקאהם אבל מה זה חשוב גם אני שונאת אותו... ומזל טוב על סיום הלימודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 (חשבתי שנשארו לך כמה שיעורים) בהצלחה בסטאג' ובהמשך
ותודה שקפצת לבקר

ידעתי שתגידי את זה... ../images/Emo188.gif ../images/Emo197.gif

חמודה. תמיד שנאתי את דייויד בקהאם. אני מתכוונת להישאר לביקור "ארוך" מהרגיל...
חחח

darklighter

New member
את עושה לו אאוטינג../images/Emo88.gif../images/Emo190.gif

ומה נסגר עם הפלאפון שלך? הוא עדיין "מספר לא פעיל"

darklighter

New member
אידי רבוטה פז'לסטה../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

בסוף אני אגלה שאת באמת רוסיה במסווה
[ואינלי שום דבר נגד רוסים, כן?]

darklighter

New member
דוואי זה מהר, בקצב... כמו ביסטרה

[יותר מדי זמן בחצי חינם
] אם כבר את מהמאפיה הפקאצית.

חשבתי שזה "בואי" או משהו כזה... ../images/Emo8.gif

חחח הזכרת לי משהו מצחיק שהיה לי היום באוטובוס. האוטובוס היה מפוצץ (כרגיל)
ועלתה איזה זקנה רוסיה מטומטמת. היא אמרה לאיזה מישהי: "אפשר להזיז תחת
" במבטא רוסי כבד. זה לא נשמע מצחיק, אבל כששומעים את זה זה היה קורע באותו רגע...

darklighter

New member
זה כן נשמע מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וחמישי בערב תמיד האוטובוסים מפוצצים

יש לי שאלה בקשר לסדרה לשם שינוי:../images/Emo41.gif

בזמן שהסדרה הייתה משודרת בארץ, בכמה שנים היינו בפיגור לעומת ארצות הברית

darklighter

New member
הפער הולך וגדל../images/Emo4.gif../images/Emo190.gif

זה היה איזה 3 וחצי שנים שהפסיקו עכשיו כמעט 4 וחצי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה