התפקדות חודש ינואר

darklighter

New member
../images/Emo182.gifהתפקדות חודש ינואר../images/Emo182.gif

שם: גיל: דמות אהובה: דמות שנואה: זוג אהוב: זוג שנוא: רואה את הפרקים בארה"ב? בעד לנסות להחזיר את הסדרה/ להתייאש ולסגור את הפורום? מסר לאומה (איתן אם אתה כותב "טוב להיות ארנב רשע עם נעלי בית
" אתה מת): תמונה אם בא לך...

darklighter

New member
ראשונה, מקווה שלא גם האחרונה../images/Emo190.gif

שם: עדי גיל: NEXT
דמות אהובה: טאבית'ה, טימי, ג'וליאן, ג'ייטי, רבקה, הקיובה, נורמה, עדנה וואלאס. דמות שנואה: כל השאר. זוג אהוב: טאביטימי
זוג שנוא: כמעט כל הזוגות שהיו בסדרה אי פעם
רואה את הפרקים בארה"ב? לפעמים...מאז שהורידו בארץ התחלתי לעקוב יותר... בעד לנסות להחזיר את הסדרה/ להתייאש ולסגור את הפורום? אתם תגידו לי
מסר לאומה (איתן אם אתה כותב "טוב להיות ארנב רשע עם נעלי בית" אתה מת): I'm againts piracy, so please do not attack ships. תמונה אם בא לך...

darklighter

New member
../images/Emo58.gifקטן בתמונה ששמתי../images/Emo190.gif

מה לעשות התגעגעתי אליו

לייט.

שם: איתן גיל:
דמות אהובה: טאביתה. דמות שנואה: Tomato Soup Cake [זה נחשב דמות, לא
] זוג אהוב: אין כזה. זוג שנוא: כולם. רואה את הפרקים בארה"ב? בטח. אני לא מפספס אף פרק. בעד לנסות להחזיר את הסדרה/ להתייאש ולסגור את הפורום? להתייאש ולא לסגור. מסר לאומה (איתן אם אתה כותב "טוב להיות ארנב רשע עם נעלי בית" אתה מת): אני לא בקיא אני סתם נקי וכשאני רואה אותך בא לי להקיא
תמונה אם בא לך... לא באלי.

darklighter

New member
אכן מסר חשוב../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

זה מספר של סטפן קינג

Charmed Or

New member
איתן.../images/Emo112.gif

שם: אור גיל: 16 דמות אהובה: נו, ההיא. דמות שנואה: נו, הזאתי. זוג אהוב: נו, האלה. זוג שנוא: הם, נו! רואה את הפרקים בארה"ב? כן, בטח XD בעד לנסות להחזיר את הסדרה/ להתייאש ולסגור את הפורום? ברור שלנסות להחזיר את הסדרה ולהתייאש ולסגור את הפורום [סתם, לנסות להחזיר את הסדרה]. מסר לאומה (איתן אם אתה כותב "טוב להיות ארנב רשע עם נעלי בית" אתה מת): איתן לא מת!
תמונה אם בא לך...
איתן יותר חרשן ממני |אייקוןחנוןכלשהואכיאניעצלניתמדילמצואאתהקיצורהנכון|

Charmed Or

New member
|מתפקדת במקומך|../images/Emo112.gif

שם: אורטי/קיי/אורטי קיי גיל: 19. דמות אהובה: קיי דמות שנואה: צ'ריטי. זוג אהוב: קיי ומיגל כפרעליהם. זוג שנוא: מיגל וצ'ריטי. רואה את הפרקים בארה"ב? לא, אני עצלנית מדי. בעד לנסות להחזיר את הסדרה/ להתייאש ולסגור את הפורום? לא לוותר על תשוקות שלנו! מסר לאומה (איתן אם אתה כותב "טוב להיות ארנב רשע עם נעלי בית" אתה מת): אני הדבר הכי כוסית שקיים
תמונה אם בא לך...

I n n u e n d o

New member
מתפקדת

שם: דורין גיל: 20 דמות אהובה: אנדורה דמות שנואה: מיגל זוג אהוב: נורמה ועדנה זוג שנוא: ג'יטי ורבקה רואה את הפרקים בארה"ב? כן בעד לנסות להחזיר את הסדרה/ להתייאש ולסגור את הפורום? |: מסר לאומה (איתן אם אתה כותב "טוב להיות ארנב רשע עם נעלי בית" אתה מת): לעולם אל תתחפש לאשה אחרת תמצא את עצמך מת בתוך עוגה תמונה אם בא לך: קזיטה בצעירותו

darklighter

New member
אהבתי את המסר לאומה שלך../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

זה מצחיק ועצוב בו זמנית

אנחנו מצטרפות

שם: כבר כתוב,צלילה ודסי גיל: 87 ביחד דמות אהובה: מיס פיגי דמות שנואה: קרמיט זוג אהוב: אורנה ומשה דץ זוג שנוא: אורנה ומשה דץ אחרי הפירוד רואה את הפרקים בארה"ב? בטח, רק תזכירו לנו לאיזו סדרה? בעד לנסות להחזיר את הסדרה/ להתייאש ולסגור את הפורום? להחזיר את המופע שלנו עדיף מסר לאומה (איתן אם אתה כותב "טוב להיות ארנב רשע עם נעלי בית" אתה מת): "טוב להיות ארנב רשע עם נייק אייר" תמונה אם בא לך...: לא כרגע וקצת יותר ברצינות: שם: יפה עם שתי הבהרות ושתי נקודות גיל: 20 וקצת עם הרבה סקס אפיל דמות אהובה: טאביתה המכשפה דמות שנואה: צ'ד זוג אהוב: נורמה ואביה זוג שנוא: שואיס רואה את הפרקים בארה"ב? לא,אין זמן לזה (וגם אין תרגום אז יש בעיה) בעד לנסות להחזיר את הסדרה/ להתייאש ולסגור את הפורום? לנסות להחזיר את הסדרה לא יעזור אבל להפיק את הגרסה העברית שלה בהשתתפות האנשים בפורום זה רעיון מקורי מסר לאומה (איתן אם אתה כותב "טוב להיות ארנב רשע עם נעלי בית" אתה מת): "בן אדם חולם כל היום על בית ועל מין. בסוף הוא מגיע לבית עלמין". תמונה אם בא לך...: אין תמונה

darklighter

New member
כבר עשינו גרסה עברית עם האנשים

בפורום
Charmed Or כתבה את זה וקראה לזה "התשוקות שלנו"... נראה אולי היא תכתוב עונה 2

למעלה