טיפה טיפה אני מסכמ"שת לעצמי

veredmp

New member
../images/Emo182.gifטיפה טיפה אני מסכמ"שת לעצמי../images/Emo182.gif

לא יודעת אם שמתם לב, אבל החורף הגיע........
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: בעקבות דיון עם אביב (זוכרים את הזמנים שהוא היה נתקע עם שאלת הבונוס? אלו היו ימים טובים יותר
) – האם אשליות זה דבר טוב או רע? האם חייבים להעיר מישהו באשליה, כל עוד הוא מודע לכך שהוא באשליה ורק רוצה להינות ממנה קצת?

veredmp

New member
../images/Emo183.gif לזכר המטריה של אמא שלי שנשברה אתמול

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "טיפה טיפה" כמובן, "אהובי" והרגילים שלי
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "אשליות" אבל דווקא בביצוע של שלומי בראל (אתמול באמצע דיון על אשליות עם אביב היה בערוץ 24 השיר הזה. ממש סמלי!)
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מעורב ירושלמי (רק לי הזוי העניין שהם שמים פרק באינטרנט שבוע לפני שידורו בטלויזיה? כל עוד ימשיכו עם זה אז סבבה, אבל אם לא זה אומר שעכשיו אני צריכה לחכות שבועיים עד לפרק הבא!)
ציטוט/י השבוע: מניחה שהציטוט של הפרסומת של הבינלאומי שכוווווווווולם החליטו לשים בסטטוס שלהם בפייסבוק. מקוריות זה לא משהו שהפייסבוק רואה הרבה
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: שני ורביעי, פרקים חדשים של מעורב (ובאמת לא רק בגלל שמירי משחקת שם
).
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: כמה מפתיע, אני חולה שוב. אבל כבר מרגישה הרבה יותר טוב, תודה לשואלים.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: בריאות תתקבל בברכה.
האם פגשתם את מירי השבוע? לא.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: תה-עם-הרבה-דבש-ולימון (נניח שזו מילה אחת........)
שאלת בונוס: בעקבות דיון עם אביב (זוכרים את הזמנים שהוא היה נתקע עם שאלת הבונוס? אלו היו ימים טובים יותר.....) – האם אשליות זה דבר טוב או רע? האם חייבים להעיר מישהו באשליה, כל עוד הוא מודע לכך שהוא באשליה ורק רוצה להינות ממנה קצת? בודאי שטוב להינות מאשליות כל עוד זה לא פוגע באף אחד. באמת, אביבקל'ה.......... (וכן, אני יודעת שאמרתי שניתן לך לחשוב שניצחת אבל זה היה אתמול והיום כבר יום חדש
)

ady18

Well-known member
איזה שבוע מהמם

שיר השבוע של מירי תן לי סימן שנים שלא שמעתי שיר השבוע לא של מירי משירי ארץ אהבתי-רות דלורס וויס תחנת רדיו מלחמת הכוכבים רשת ג תוכנית גיא פינס היו הרבה ימים השבוע שישי שעבר הופעה מדהימה\שני חופש שבילתי בים \אתמול מסיבה פרטת שכללה את אליחי רפואה(מכוכב נולד האחרון)\קבלתי מתנה 5 דיסקים שרצי המון זמן ביום רביעי מצפה שנה בעבודה\הופעה של איה כורם שבוע חזק וכייפי אשליות זה דבר סבבה אבל צריך לשלב עם מציאות

tomgirl21

New member
מסכמתתתת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): טיפה טיפה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מלח הדמעות- אביב גפן,ורציתי-דור דניאל (הייתי חייבת לשים את שתיהם אין אחד ספציפי השבוע.) תמונת/פליקס השבוע:אין לי תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מעורב ירושלמי,כמובן:) מירי היתה מהממת,רק חבל שלא היה הרבה ממנה... אני נרדמתי לפני הסוף!!! התוכנית עצמה קצת משעממת אבל אהבתי את המשחק של מירי כל הזמן חיפשתי אותה עד שלבסוף נרדמתי בסלון והאימא של התינוק היתה ליידי,פדיחה:S (מי שלא יודע אני אופר במקצועי). ציטוט/י השבוע: "טיפה טיפה אני חוזרת לעצמי,טיפה טיפה אני אוספת את השקט שלי"... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: אתמול,הייתי בחופש של 8 שעות והלכתי לאימא:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לשמוע את התינוק בוכה במשך שעה שלמה בלי סיבה... ולחפש עבודה חדשה בלי הצלחה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מקווה למצוא עבודה חדשה, עם תנאים טובים. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סביר. שאלת בונוס: בעקבות דיון עם אביב (זוכרים את הזמנים שהוא היה נתקע עם שאלת הבונוס? אלו היו ימים טובים יותר ) – האם אשליות זה דבר טוב או רע? האם חייבים להעיר מישהו באשליה, כל עוד הוא מודע לכך שהוא באשליה ורק רוצה להינות ממנה קצת? אשליות זה גם טוב וגם רע, מצד אחד זה טוב לדמיין ואשלייה תמיד יכולה להפוך למציאות אם רוצים אותה באמת,אני בדעה שכל מה שרוצים באמת בסוף יקרה! אבל זה גם רע כי אם מישהו סתם חי בסרט ולא עושה שום דבר בכדי לקיים את הרצונות שלו והכל נמצא בבגדר אשלייה אז חבל...

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אהובי, טיול לילי, אסופים שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):Miracles by Tom Salama & Aya Korem - קליפ אדיר... תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:סקס והעיר הגדולה- סוף סוף ראיתי את הסרט, מעורב ירושלמי,אמא מחליפה, דווקא השרדות הפרק האחרון הייה חלש ביותר לטעמי. ציטוט/י השבוע:למה גשם למה?????????הוא לא בא לי טוב בכלל איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום חמישי- יום הולדת של אבא שלי 67- מקווה שבגיל 68 יהיה בריא
, היום- הופעה של תמר אייזנמן בתמונע (מיקי אני באה) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לקום היום בבוקר ולגלות מזג אוויר סוער במיוחד, דווקא שאני צריכה לצאת לקניות של אוכל כי מחר מארחת את המשפחה שלי סוף כל סוף משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:חתונה ביום שני של חברה טובה שלי מהעבודה....ולסיים את השבוע בשפיות כי התכנון לעבוד נורא קשה, יום שישי ירושלים- ברית של ילדשל חברים טובים של ד' ושלי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:רק בטלוויזיה... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:גשום. שאלת בונוס: בעקבות דיון עם אביב (זוכרים את הזמנים שהוא היה נתקע עם שאלת הבונוס? אלו היו ימים טובים יותר ) – האם אשליות זה דבר טוב או רע? האם חייבים להעיר מישהו באשליה, כל עוד הוא מודע לכך שהוא באשליה ורק רוצה להינות ממנה קצת? אביב רד ממני....
אם הוא מודע לכך שהוא באשליה ונהנה- למה להפריע לו...

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אף אחת" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):"עדיין שלך"- אביהו שבת תמונת/פליקס השבוע: האחיין המדהים שלי-->>> תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מעורב, האלופה... ציטוט/י השבוע: " רופאים זה עם מטומטם"- אמרתי לחברה שלי, ושכחתי שאבא שלה רופא...חחחח "-D איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: הגימלים שקיבלתי :) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שהייתי חולה, ואף רופא לא ידע מה יש לי.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אני חוזרת לבסיס שלי אחרי 3 שבועות כמעט שלא הייתי בו.. התגעגעתי
וגם אח שלי ואשתו טסים לחו"ל ל5 ימים ומשאירים את דוד ( הילד שלהם) אצלנו... -->> והחורף הגיע!! איזה כיף
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: ראיתי מישהי ברחוב שתי טיפות מים לה... זה נחשב?! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שיעול..אהה... שאלת בונוס: בעקבות דיון עם אביב (זוכרים את הזמנים שהוא היה נתקע עם שאלת הבונוס? אלו היו ימים טובים יותר ) – האם אשליות זה דבר טוב או רע? האם חייבים להעיר מישהו באשליה, כל עוד הוא מודע לכך שהוא באשליה ורק רוצה להינות ממנה קצת? אשליות זה סבבה, תנו לאנשים להנות מהם קצת... אחרי זה תעירו אותו..

סיכום שבוע!!../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): נובמבר שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שיגידו לי אחרת תמונת/פליקס השבוע: הכיתה המדהימה שלי!!!
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מעורב ירושלמי ציטוט/י השבוע: אין.. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: היום!! היה אחד הימים הכי מצחיקים וכיפיים!!! וגם טקס יום הזיכרון ליצחק רבין שהיה ביום רביעי היה ממש טוב! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: התבטלה לנו מסיבה שתכננו לעשות
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אוניברסיטה!! האם פגשתם את מירי השבוע? לא פגשתי סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מצחיק! שאלת בונוס: בעקבות דיון עם אביב (זוכרים את הזמנים שהוא היה נתקע עם שאלת הבונוס? אלו היו ימים טובים יותר ) – האם אשליות זה דבר טוב או רע? האם חייבים להעיר מישהו באשליה, כל עוד הוא מודע לכך שהוא באשליה ורק רוצה להינות ממנה קצת? אמממ לדעתי זה תלוי במקרה.

אורישקי

New member
מסכמש../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):חרשתי השבוע על לשם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):יש יותר מדי אבל משום מה בא לי על פאפארצי של ליידי גאגא תמונת/פליקס השבוע:יש המון... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:רמזור! ציטוט/י השבוע:תמיד אני שוכח
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:ממממ....יום שני בגלל הגשם
תכלס הגיע הזמן משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לא יודע משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:ההדחות בהישרדות הישראלית והאמריקאית
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:גשםםםםם שאלת בונוס: בעקבות דיון עם אביב (זוכרים את הזמנים שהוא היה נתקע עם שאלת הבונוס? אלו היו ימים טובים יותר ) – האם אשליות זה דבר טוב או רע? האם חייבים להעיר מישהו באשליה, כל עוד הוא מודע לכך שהוא באשליה ורק רוצה להינות ממנה קצת?תלוי באיזו מידה

למעלה