טל האם טל נחשב משקע כמו גשם, שלג וברד? ואם לא, מהו? תודה רבה!
ט טל מהר גלעד New member 16/2/06 #1 ../images/Emo182.gifטל האם טל נחשב משקע כמו גשם, שלג וברד? ואם לא, מהו? תודה רבה!
ב בוקסה New member 16/2/06 #2 לא נראה לי שיש לו השפעה על כמות המשקעים אבל בקורס "מבא לתורת האקלים" התייחסנו לטל כאל עוד משקע
ט טל מהר גלעד New member 16/2/06 #3 אני גם זוכרת כך אבל זה לא עונה על ההגדרה שזה שוקע מן העננים אל הארץ (כך מוגדר משקע). לפי ויקיפדיה זה נחשב משקע אך הייתי מעדיפה לשמוע את זה ממקור מוסמך יותר... תודה רבה לך!!!
אני גם זוכרת כך אבל זה לא עונה על ההגדרה שזה שוקע מן העננים אל הארץ (כך מוגדר משקע). לפי ויקיפדיה זה נחשב משקע אך הייתי מעדיפה לשמוע את זה ממקור מוסמך יותר... תודה רבה לך!!!
ט טל מהר גלעד New member 19/2/06 #5 אל תצחקי, דווקא היה לי קשר טוב איתו גם הייתי תלמידה טובה וגם עד יומי האחרון באוניברסיטה (5 שנים...) הוא דרש בשלומי ומסר ד"ש לשכן שלי שחבר שלו. התחום שלו מאד מעניין (וקשה...) אוף! אין איקון של סבא...
אל תצחקי, דווקא היה לי קשר טוב איתו גם הייתי תלמידה טובה וגם עד יומי האחרון באוניברסיטה (5 שנים...) הוא דרש בשלומי ומסר ד"ש לשכן שלי שחבר שלו. התחום שלו מאד מעניין (וקשה...) אוף! אין איקון של סבא...
ל ללי שוברת שתיקה New member 20/2/06 #6 לא צוחקת בכלל גם לי אין אישית כלום נגדו, אני למדתי אצלו בשנה א' שלי, לא באוני, וקיבלתי ציון מעולה! באמת תחום קשה ומעניין.
לא צוחקת בכלל גם לי אין אישית כלום נגדו, אני למדתי אצלו בשנה א' שלי, לא באוני, וקיבלתי ציון מעולה! באמת תחום קשה ומעניין.