כדאי לקרוא בבלוגיה- 13.11.07

eliz4

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה - הדרך לעושר

ראיתי כמה וכמה בלוגים שהוקמו על עיקרון דומה של הצבת יעדים לתקופה מסויימת מבחינה כלכלית ומתן הסבר בפוסטים על ההתקדמות. אך, לא מצאתי כאלה איכותיים ופעילים. כיום אני בן 17, והתחלתי את הדרך לעושר לפני שנתיים בגיל 15. היעד שלי הוא להביא לכך שבגיל 25 יהיה לי הון עצמי של לפחות 2 מליון ש"ח. הסברים על ההתחלה ונקודת הזינוק אפשר למצוא בשני הפוסטים האחרונים בבלוג . מומלץ!
אלי.

כדאי לקרוא בבלוגיה-שיר מיוחד במלאות 100 ימים

בס"ד צהריים טובים לכם. כפי שהבטחתי הרשומה המיוחדת יצאה לדרך, הרשומה נכתבה בצורת שיר, השיר מגוון עם כל מיני שירים אחרים שקשורים גם לרומנטיקה ואהבה, אני קצת מתרגש כשאני כותב את זה, כמובן השיר מתמקד על מה שקורה בלילה בכל מקום אחר באותו רגע, השירים החדשים שהוספתי מנוחת הספינה, ולילה קסום(המשך של פריחה באביב) בואו תכנסו אתם מוזמנים אתם תהנו מהרשומה המיוחדת במלאות 100 ימים לבלוג, יימלאו הלילה בשעה 23:31. לקישור לשיר המיוחד, המרגש, הרומנטי, והקסום ומלא בליל אהבה והרמוניה בבלוג ששמו :"בלילה זה"

ShiRaN faY D

New member
מלזיה- חלק ב' מן המסע. ../images/Emo160.gif

בשל טעטת קטנה הפוטס לחלק ב' נמחק לו. אי לכך ובהתאם לזאת, הרי לכם חלק ב' מן המסע.. מלזיה שאולי לא הכרתם קודם. באמת שזהו מסע מופלא ואני אובייקטיבי. (-:
http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?EntryId=1128557

lianush1

New member
מה שבא לכם ../images/Emo66.gif

העיקר שתהנו ולא תבזבזו סתם ת'זמן לריק

למעלה