לקראת השבוע הבא

perrinat

New member
../images/Emo182.gifלקראת השבוע הבא../images/Emo103.gif

שבוע טוב לכולם
השבוע נדרג שוב את הבגדים של שאקירה. מיכל -VooSa- תשים לנו את התמונות ואנחנו נדרגת אותם מכוכב אחד עד 5 כוכבים. אשמח לשיתוף פעולה של כווווווולם
(כן, גם עומרי וברונו...)
מילון שאקירה יעלה לאויר בסרגל הפורום. ליד: צ'אט, מאמרים, קישורים, סקר, שאלות נפוצות יצטרף סרגל "מילון מונחים".
אני אעשה ספיישל קליפים- רשימה של כל הקליפים ששאקירה הוציאה בכל הקריירה, ויהיו קצת תמונות, אתם מוזמנים להוסיף
רעיונות שלכם- אני אשמח לקבל רעיונות, הצעות, בקשות וכו' למשחקים, לדיונים, לפעילות בפורום. אז אני מבקשת ממכם לשרשר לכאן רעיונות
גראסייייייאססססס לכולם

perrinat

New member
../images/Emo7.gifבווווו...../images/Emo103.gif

יש כרגע תקלה עם המילון מונחים, ותפוז מטפלים בזה. ברגע שזה יסתדר המילון יעלה לאויר
אגב, שכחתי עוד אירוע- ביום שבת חוגגים לברונו יומולדת|

brunu

New member
../images/Emo98.gif

'מסמיק' יש מסיבה בבית ב5 עד אז אני איתכם
וכרגיל המון תודהההההה

perrinat

New member
../images/Emo4.gifולמה...../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

אף אחד לא מגיב או מציע רעיונות
אתם לא אוהבים אותי יותר......

michalas

New member
רינתי../images/Emo70.gif ../images/Emo187.gif

בטח שאוהבים אותך! חולים עלייך! כנראה סתם אין לנו רעיונות חדשים... ועכשיו למשהו אחר- לא מצאתי לאן לשרשר את זה, אז זה פה! אז ככה: אני צופה לתומי באם טי וי ופתאום אני שומעת את שאקירה שרה לה בהנאה את וונאבר ווראבר (אין לי כוח להפוך לאנגלית..) ואז אני רואה באמצע המסך מופיעות להן נעלי ריבוק נחמדות ושאקירה עדיין ממשיכה לשיר... ואז היה כתוב:shakira- tou of the mongoos (ככה כותבים?) בקיצור! פרסומת לסיבוב הופעות שלה! איך התרגשתיייי!!! איזה יפה זההה!

perrinat

New member
../images/Emo70.gifהפרסומת לריבוק../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

יאאאאאאאא, יפה
אני יודעת שהחודש (אפריל) אמורה לצאת פרסומת לטלויזיה/שלטי חוצות, והיא תגיע גם לישראל
איזה כיף

למעלה