מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo182.gifמומלצי השבוע../images/Emo182.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
מסר לאומה-

dsol

New member
../images/Emo67.gif ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)- בלי לומר מילה מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) - ג'וני שועלי - עכשיו תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- טיול שנתי שהיה לי
והדיסק של המכשפות משהו שהרס לכם את השבוע- כלום ! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- היום הופעת חורף של עברי לידר בצוותא מסר לאומה- בורגז איתה

daf16

New member
אין בכלל מלאכים בשמים.

בלי לומר מילה מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
כשהכל יעבור תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-
אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
מוזר לומר "עשה לי את השבוע" אבל חזרתי לפני 3 ימים ממסע לפולין. אחד הדברים המעצבים ביותר שעשיתי. משהו שהרס לכם את השבוע-
החזרה לשגרה ההרסנית הזאת. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
מחר! לראות את מוצו שלי! מסר לאומה-
היום עברי-צוותא.
כיפ. שבת שלום

nitzi15

New member
חדשה בפורום :]

שיר השבוע של מטרופולין? לישון בלי לחלום
שיר השבוע לא של מטרופולין? אפרת גוש- דיאטה
תמונה שראיתי? תמונה ממש עצובה כאשר עשיתי עבודה.. (צירפתי)
עשה לי ת'שבוע? השיר: מגרד של אפרת גוש ויוני בלוך
הרס לי ת'שבוע? חברות שלי
מחכה שיקרה השבוע? עוד שבועיים-שלוש שבועות.. חח הופעה של עברי לידר
מסר לאומה--> היי קוראים לי ניצן ואני חדשה בפורום

sabag12

New member
../images/Emo54.gif

הסתה. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
דבר אלי - אלג'יר. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
סקס. משהו שהרס לכם את השבוע-
כלום. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
לראות מישהו מהבסיס
. מסר לאומה-
צבא זה כיף
.

xdye1

New member
"הנסיכה והלוחם"

סרט מדהים בגרמנית מהיוצרים של "Run Lola Run". השחקנית עם השיער האדום [פרנקה פוטנטה] היא השחקנית הראשית גם פה, רק הפעם בלונד.

scoobysnax

New member
ליצנים זה מפחיד

פינה
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
Can't change me בביצוע של אפרת גוש תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של אפרת גוש ביום שישי האחרון. אולי לא היה מעולה, אבל היה אפרת. וזה היה נקודת האור של השבוע האחרון. אה, והאיש החמוד שאני לא מכיר שקנה לי מתנה. מתנות זה כיף ^^ משהו שהרס לכם את השבוע- השבוע עצמו. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מוות איטי? מסר לאומה- רוצה לראות את הJ300 שלי?

A N I g M A

New member
לירונית../images/Emo8.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)?: איזה עתיד מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)?: Goodbye my lover של ג'יימס בלאנט. גלגל"צ ארורים, גיליתי את זה קודם. בזכות עמית מה. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ הסרט השלישי של הארי פוטר היה מגניב. משהו שהרס לכם את השבוע- ממש כלום!
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מחר אני הולכת לפגוש אנשים חמודים
מסר לאומה- אני אוהבת את לירון ואת עמית

xdye1

New member
../images/Emo12.gif

בזכותי
איזה יופי[= *רק תזכירי לי איך
*

boopy 1

New member
איך זה שאת לא מרגישה..

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)? הנהג מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)? חום יולי אוגוסט תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אפרת גוש עם קרחת!!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נקודה הונאה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- להפגש עם מישהו שלא ראיתי המון זמן מסר לאומה- השפיץ עוד יחזור...

../images/Emo41.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) יפן מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) in a manner of speaking תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- חיי פי- יאן מרטל. ספר מקסים. משהו שהרס לכם את השבוע- קהילות סגורות שלא מוכנות לקבל (ולא הכוונה לא לגאים וכאלה.) משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- נסיעה לדרום מסוים ביום חמישי מסר לאומה- לא אוהבת חורף.

דוגרי אלה הכי מוזרים

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-לישון בלי לחלום
מה שיר השבוע שלכם לא של מטרו')-בית הבובות (של בית הבובות)
תמונה ברשת-לא אין לי אינטרנט בבית שלי
סרט שעשה לי תשבוע-היום שאחרי מחר
משהו שהרס ת'שבוע-המבחן במטמטיקה
משהו שמחכים-שמי שאני רוצה שתהיה חברה שלי תסכים לי
מסר לאומה-תנצלו את הזמן ותאהבו מוקדם(די פטטי אבל נכון)

למעלה