מחלקים לכם את הסינגל של אמילי קרפל

hilali1

New member
../images/Emo182.gifמחלקים לכם את הסינגל של אמילי קרפל../images/Emo70.gif

רוצים לזכות בסינגל "טיפה"
או ברמיקס המיוחד לשיר
ספרו לנו - אם הייתם במדבר, מה הייתם עושים בשביל טיפת מים
כל גולש יכול לרשום עד 3 דברים
2 התשובות המקוריות ביותר יזכו
ניתן להשתתף בתחרות עד יום שישי בחצות

יואואו אני כ"כ אוהבת את השיר הזה../images/Emo23.gif

OK שני דברים שלי.... קודם כל הייתי מוצאת לי איזה גמל חתיך ומכריחה אותו לקחת אותי לאוהל בדואי ששם ייתנו לי הכל
אם זה לא היה עובד הייתי עושה הליכה עד שהייתה מגיעה לנווה מדבר גם הורדתי כמה קילו וגם שתיתי מים בריאות לא?

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאוי , השיר הזה מדהים../images/Emo23.gif.

ספרו לנו - אם הייתם במדבר, מה הייתם עושים בשביל טיפת מים? הייתי רוקדת את ריקוד הגשם האינדיאני (?) גם אם בטעות יעברו שם דרוזים ויצחקו עליי , ואם יעברו שם דרוזים אז אני אדרוש מהם שיעשו לי שק קמח עד למקום שיש שם מים
הדבר השני הייתי מחפשת בכל המדבר אוהל כלשהו , נפגש חיה , גוקים , משהו ואז הייתי שואלת אותם אם הם מכירים תמקום (אחד מהם חייב להכיר) ואם יש מים , ואז הם היו מובילים אותי למקום מים.
אם אני אמצא עוד אני אכתוב :)

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifבנוסף לראשון

ואם הם לא יסכימו אז אני אקבור אותם בחול (מוהוה , אני רעה
XD )

IMLost

New member
הייתי

הייתי מתפלל לישו כשאני אראה שזה לא יעזור אני אתפלל לאללה כשאני אראה שגם זה לא יעזור אני אתפלל לה'

itoosh2

New member
מה הייתי עושה בשביל טיפת מים...

אני הייתי מוכר את המכנסיים שלי בעד הרבה כסף בטענה שהם של ג'סטין טימברלייק, עם הכסף הייתי קונה מכונת כביסה ומכבס את החולצה המזיעה שלי... עכשיו כשיש לי חולצה מכובסת הייתי מרשה לעצמי ללכת לבר ולהזמין לעצמי כוס מים (אבל רק מהברז כי לא נשאר לי בכלל כסף) אני מקווה בכל מקרה שאני לא אצטרך למכור את הסינגל או משהו כזה בשביל טיפת מים... כי לא הייתי עושה את זה...

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gifשיר כ"כ יפה../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

מה הייתי עושה במדבר בשביל טיפת מים ..[?] -הייתי מוצאת לי איזה בדואי ומבקשת ממנו לעשות לי הכנסת אורחים ראויה.
-הייתי מתחילה עם הגמל של סעיד (עובר אורח בדואי?
), כדי שיתן לי מים מהשקים שיש לו על הדבשת.
-ורק דבר אחרון בשביל הפרוטוקול..הייתי עושה הכל כדי לשתות במדבר, חוץ מלמכור את הסינגל (בתקווה שהוא בכלל יהיה אצלי)..עד כאן.
הממ. יצא מוזר.XD בהצלחה

בשביל טיפת מים...

-הייתי רוקד עבור נסיך סעודי ריקוד בטן
מי שמכיר אותי יודע שאני לא אוהב לרקוד. דודה שלי לומדת ריקודי בטן אצל מורה מקצועי ולפעמים היא מראה לי כמה ריקודים אז יש לי ידע בתחום
-הייתי מביא את כל אוסף ריטה שלי
מי שמכיר אותי (למה יש לי הרגשה שכבר אמרתי את זה?) יודע שזה האוסף הכי חשוב שיש לי בבית. אני אוגר בו מגיל קטן כל דבר שקשור לריטה: אלבומים, סינגלים (יש לי כמעט את כל הסינגלים שלה), קטעי עיתונות, תמונות משותפות, פוסטרים וכ'ו... היא הזמרת האהובה עליי. -והכי קריטי: הייתי סופר את כמות החול במדבר בשביל טיפת מים
בהצלחה לכולם

FlayerGirl

New member
מעולה!

אני פשוט הייתי מחפשת מסיבת קרחנה מטורפת ומללקקת את הזיעה שנוטפת להם מהראסטות............. יאמייי!

תחרות הסינגל של אמילי קרפל

בשביל למצוא טיפת מים במדבר: הייתי אוכלת את הצמחים במדבר כי עליהם של צמחים מדבריים רבים הם בשרניים, וכך היחס בין הנפח לשטח הפנים מאפשר את הפחתת האידוי ושמירת מים זרעים של צמחים מדבריים רבים נפתחים רק לאחר ירידת כמות גשם רבה, וכך הם לא מתחילים לנבוט מיד, לאחר הגשם הראשון, כאשר אין עדיין ביטחון שהמשקעים יספיקו לגידולו המלא. הצמחים מפתחים שורשים עמוקים מאוד, וכך מצליחים לאסוף את המים גם לאחר החלחול הראשוני.

למעלה