סופשבוע נעים

maiky17

New member
../images/Emo182.gifסופשבוע נעים../images/Emo13.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?
שיר השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
קליפ השבוע שלי:
סרט השבוע שלי:
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:
סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:
מה תעשו בשבוע הבא?
תמונת השבוע שלי
ולסיום, מה תרצו לאחל לפורום/לי [הו, איזה חוסר צניעות מצדי!] לכבוד סוף השבוע?סדגש| סופשבוע מקסים ופרוע לכולכם! מאיה.

maiky17

New member
../images/Emo182.gifטוב, בסדר, אז אני אענה ראשונה...../images/Emo3.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?
היום הייתי בבית הספר
שש שעות מגעילות [ביום שישי!!] שמתוכן שלוש מתמטיקה [!!]. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?
אנוח מהשביתה
שיר השבוע שלי:
"The scientist" - Coldplay. אלבום השבוע שלי:
קליפ השבוע שלי:
"לחיות את החלום" - בן ארצי. סרט השבוע שלי:
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:
כרגיל. "That 70's show". סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?
למדתי
קץ לטיפשות! דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:
נגמרה השביתה
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:
מה תעשו בשבוע הבא?
אלמד, אלמד, אלמד. ואתחיל לעבוד. תמונת השבוע שלי
ולסיום, מה תרצו לאחל לפורום/לי [הו, איזה חוסר צניעות מצדי!] לכבוד סוף השבוע?
סופשבוע מקסים ונפלא לכולכם!!

Kisa89

New member
חחח אני יהיה פדלאה...LOL

אז ככה.. מה מה עשיתי ? היתי בבית ספר שעתיים --אנגלית .. היה משעמם .. לא הבנתי מה רצו ממני כאילו אני מהחלל ...חח וכן בערב יצאתי לנאפיס שבקריות אכלתי המון חיחי ואני יפרט LOL סלט חלומי עם וואפל בלגי .. (אני רוצה להרגיש שמנמונה --כמו שאני )חח אחרי זה הלכנו לבאולינג חח שתבינו אף אחד לא שיחק אבל מה העיקר יש סתם תמשחקיה והיה מעולה .. פתאום בשעה 2 בלילה נפל עלינו רעב הלכנו לאווזי איזה שם מוזר נכון ?? כןןןן !!!! ואכלנו לאפה עם פרגיות חחח... עכשיו אקסטרה שמנים LOL... ומפה הביתה כמובן .. אבל איך אפשר לא לעבור דרך ארומה ולרביץ איזה קפה של ארומה?? חחח נכון :p ? יום שבת ... וואלה היום יום שבת LOL ... חחח התנדבות ... בשעה 10 וחצי בבוקר:) דבר שלילי... מממ שיעול רצחני ... טיפה חולה ... :(:(:(:( ... דבר חיובי חזרנו ללימודים , מוזר להגיד שזה חיובי .. אבל זה מה שיש ... וואלה כלום לא היה מעניין השבוע .. מוזר אהא?? אני מאחלת לכל הפורום שבוע מקסים .. חזרה מהנה ללימודים וקלה כמובן ... ושמיקודי הקיץ שיתפרסמו בתקווה ב-15 בינואר יהיו נחמדים לנו .. ולא רעים .. אחרי הכול למדנו כולה 3 שבועות עד לשביתה...:(:(:( באונה קלטתם 4 חודשים חופש גדול ??חחח .. חח חפרתי אהא???? :p:p:p

../images/Emo187.gifשבוע טוב

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?אממ עוד בדיקות ואישורים לצו ראשון
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?ניסיתי לישון..וקראתי הרבה
שיר השבוע שלי:So close/Jon McLaughlin אלבום השבוע שלי:אין קליפ השבוע שלי:Ever ever after/Carrie Underwood סרט השבוע שלי:מכושפת/Enchanted תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:בנות מקלאוד סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?אממ לחזור לבצפר
לא עשיתי משו מיוחד דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:שיחות מצחיקות עם חברות במסן,לפגוש את החברות בבצפר,לחזור ללמוד דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:ריבים עם ההורים,ובצפר מה תעשו בשבוע הבא?בצפר והרבה..ולסיים עם הטפסים הרפואיים לצו ראשון.. תמונת השבוע שלי:אין ולסיום, מה תרצו לאחל לפורום/לי [הו, איזה חוסר צניעות מצדי!] לכבוד סוף השבוע? לכולנו-מקווה שהיה סופ"ש נעים,ושבוע טוב

למעלה