סופשבוע פרוע ומאחר!

little WhiSper

New member
../images/Emo182.gifסופשבוע פרוע ומאחר!../images/Emo182.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

^_^../images/Emo14.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : אין אחד מיוחד, כולם.. שיר השבוע כללי: Korn- Hold On, Evolution Fightstar - We Apologise For Nothing, Paint Your Target, Amathyst Papa Roach - Last Resort/Forever/Scars/Getting away with murder Static-X - The Only Gavin DeGraw - I Don't Want to Be Britney Spears - Piece Of Me Kate Nash - Foundations The Enemy - We'll Live and Die In These Towns Babyshambles - Delivery, You Talk Arctic Monkeys - Teddy Picker להקת\אמן השבוע: כל אלה שלמעלה אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע: בת דודה שלי משהו טוב שקרה השבוע: למדתי רק 3 ימים, שנה חדשה, נרשמתי עוד פעם לחדר כושר, עשיתי סוףסוף חנייה, קר, יצאתי עם חברות לסיבוב עם האוטו של אחת מהן והיה מאוד משעשע, מסיבת גיוס של בת דודה שלי [אמג היא מתגייסת מחר
] משהו רע שקרה השבוע: המיונים היום- היה מתיש ביותר, אני מבריזה יותר מדי מהבצפר, האוזן כואבת לי, והכי נורא- בת דודה שלי מתגייסת מחר >< מאכל השבוע: סלט? משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע: I don’t want to be anything other than me ציטוט שעשה לכם את השבוע: "זה לא נהג חדש, זה זקן חדש!!!" חחחח חברה שלי אמרה את זה כשנסענו אחרי מכונית עם נהג מבוגר ושלט "נהג חדש"
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט- סיבוב פרסה, שודדי הקאריביים 2, רק ידידים, סיילנט היל. סדרה- גיבורים ספר- עדיין הארי פוטר 7 סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: צבא זה חרא. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת לאח שלי משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לגיוס של בת דודה שלי משהו שאתם מקווים שיקרה: שהיא לא תתגייס אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: את בת דודה שלי אחרי שהיא תחזור מהטירונות שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת..שיר של הימ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: >< ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: The Used - I'm a fake Sounds and overdramatics Silverstein - Already dead The ides of march Call it karma TRJA - In fate's hands A7X - Chapter Four I won't see you tonight 1
להקת\אמן השבוע: A7X אלבום השבוע: A7X - Waking the fallen אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: טוב - 97 במבחן באנגלית. ויייייייי. תנו להתלהב.
ירד ברד!@#$ *-* כדורי שלג כאלה נפלו על הדשא, שיואו, זה היה יפה.
משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת. >< מאכל השבוע: ממ.. גומי!@# אחי קנה לי ואכלתי הרבה.
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע: לא יודעת... ציטוט שעשה לכם את השבוע: לא זוכרת.
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרה - פלוריסיינטה, הפיג'מות. D: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Wrath Within

New member
איטס פאקינג מונדיי!../images/Emo11.gif

BUT OH WELL, BETTER LATE THEN NEVER שיר השבוע של HIM : שני המדהימים Beyond Redemption, Behind the Crimson Door
שיר השבוע כללי: Bed Of Nails - Children of bodom, קאבר גאוניייייייייייי להקת\אמן השבוע: צ'ילדרן
אלבום השבוע: צ'ילדרן אדם שעשה לכם את השבוע: הממ,חסוי. משהו טוב שקרה השבוע: לאדעת משהו רע שקרה השבוע: שהיום זה היה אמור לקרות... מאכל השבוע: פיצה חח משהו חדש השבוע?: כלום! ציטוט שמאפיין את השבוע: - ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: "גבר מי שמטפלת" עם וין דיזל הכוסון. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את הדיאלוג החרא הזה! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לאדעת משהו שאתם מקווים שיקרה: לאדעתתת אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: את אלקסי חחח שיר שפתחתם איתו את השבוע: bed of nails

little WhiSper

New member
לא נאה לך אל תעני.../images/Emo11.gif

סתם סתם, נו סגרתי שבת אז לא היה לי מתי לפתוח.

Wrath Within

New member
את אל תתחכמי איתי גברת!!!../images/Emo11.gif

אני מסוגלת להגיע עם העניין עד לבית דין גבוה לצדק תפוזי. יש פה חוק! ד"א, כבר אמרתי לך שהחתימה שלך מדהימה? אחת העמוקות והיפות שראיתי בסביבה

FFTL

New member
אני.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : בארי מי, ג'וין מי..ושאר שירים RR. שיר השבוע כללי: אהבנו - אביב גפן. להקת\אמן השבוע: הימ, אביב, פאראמור.
אלבום השבוע: RR. אדם שעשה לכם את השבוע: ממ. ספיר.
משהו טוב שקרה השבוע: ספיר.
משהו רע שקרה השבוע: ההיא.
מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע: קורל:"ליעד יש לך את ליפגלוס של ליל' מאמא?" אני:"לא חח" "שחר:דווקא אותה מכללללללל הבנות את שואלת?!" ~נטלי ושחר יחד~ "אעעעעעעעעע!! זה שירררררררררררררר". וזה נורא הצחיק באותו הרגע. :] ציטוט שעשה לכם את השבוע: מלא. לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: קקי. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזרה. ספיר תבוא.
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: מבחן במוזיקה. משהו שאתם מקווים שיקרה: לא יודעת. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: ספיר. שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביב גפן - אהבנו. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

inbal287

New member
באיחור../images/Emo3.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : ITDOE שיר השבוע כללי: The Cottars - Hold On
Goo Goo Dolls - Slide להקת\אמן השבוע: Goo Goo Dolls, The Cottars, Daughtry אלבום השבוע: The Cottars - Forerunner Daughtry -Daughtry אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: סידרתי את החדר! וגם אתמול
. וירד גשם
. משהו רע שקרה השבוע: השבוע התחיל בתחושה מבאסת אבל די השתפר מאכל השבוע: ללא ספק, אוויר. משהו חדש השבוע?: קניתי שני צילומים ממש יפים כדי לתלות בחדר ציטוט שמאפיין את השבוע: "לא יודעת" ציטוט שעשה לכם את השבוע: אני יכולה להביא פה רשימה ממש ארוכה אבל אני מעדיפה לשמור לעצמי
לינק/אתר השבוע: תפוז, דה סרט/סדרה/ספר השבוע: ריקוד לאור ירח
/חברים/- סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אין
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבוע אחרון לפני הגיוס
... ויש כ"כ הרבה דברים לעשות
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לא חשבתי שאגיד את זה אי פעם אבל סופ"ש משהו שאתם מקווים שיקרה: לא משהו ספציפי אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: נממ
שיר שפתחתם איתו את השבוע: אוי אני כבר לא זוכרת
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: -

למעלה