סופשבוע

אזירפאל

New member
../images/Emo182.gif סופשבוע ../images/Emo182.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: ספר השבוע: סדרה/סרט השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע:

MOi WeEK

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: I Killed The Prom Queen - Say Goodbye אלבום השבוע:Sex Pistols - Never Mind the Bollocks Here's the Sex Pistols ספר השבוע: - סדרה/סרט השבוע: - חוויית השבוע:להיות חולה תמונת השבוע:

Liquid Dreams

New member
נהנהנה.

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יש יותר מדי. אלבום השבוע: A Fever You Can't Sweat Out- Panic! at the Disco ספר השבוע: יומני הנסיכה באנגלית*-* סדרה/סרט השבוע: אין כל כך++ חוקי דרך? חוויית השבוע: מסיבת ההפתעה של נועהD: תמונת השבוע: נה, אין לי כוח++

Liquid Dreams

New member
הו הממ, עוד חוויהD:

שקרתה כמה שעות אחרי שכתבתי את ההודעה++ הזמנתי את ME TOUR ואת הסינגל של WHYD[לא רוצה לשמוע אתכם עם ה"חרא שיר" שלכם! שבו בשקט אם אין לכם משהו טוב להגיד
] D:::::::::

../images/Emo188.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא יודעת... נגיד אול איי ניד או THOE. או משהו. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: THOE, רק הציפייה אליו *_* ספר השבוע: אין סדרה/סרט השבוע: מכושפות *__________* אני כ"כ הולכת להשיג (
) את כל הסדרה בסופו של דבר במחשב ;[ חוויית השבוע: נרשמתי לגאיה וזה ממכר XD תמונת השבוע: תמונת החיים

Snow fairy

New member
סופ"ש נעים:]

שיר/י השבוע של ווית'ין: Ice queen שיר/י השבוע לא של ווית'ין: freak on a leash- korn אלבום השבוע: after forever- remagine ספר השבוע: המחזה- ביקור הגברת הזקנה. הייתי צריכה לקרוא לשיעור תיאטרון [אבל אם לא במסגרת ספרי חובה, בשעה טובה המשכתי לקרוא את "על העיורון"]. סדרה/סרט השבוע: מדיום, כי יש עונה חדשה:] חוויית השבוע:ללכת מעזריאלי לסנטר ואז לים ולגלות ששכחת את הפלאפון שלך על הדלפק של אודם בעזריאלי:X. תמונת השבוע:

scarlet moon

New member
../images/Emo54.gif אני עייפה

שיר/י השבוע של ווית'ין: what have you done
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ללא ספק unbroken של Silentium..... אלבום השבוע: Seducia של Silentium (הם הפייבוריטס החדשים שלי
) ספר השבוע: לא יוצא לי לקרוא. לצערי. סדרה/סרט השבוע: "חברים", עשיתי אתמול מרתון של שש שעות בחנות (התחלתי לעבוד בבלוקבסטר) חוויית השבוע: מסיבת שחרור של חברשלי. תמונת השבוע:

PoeticTragedy

New member
../images/Emo11.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jane Doe שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Passion and the opera- nightwish אלבום השבוע: oceanborn-nightwish ספר השבוע:- סדרה/סרט השבוע: שמש נצחית בראש צלול. חוויית השבוע:- תמונת השבוע: - P:

../images/Emo183.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: DW שיר/י השבוע לא של ווית'ין: no it isn't-+44 אלבום השבוע:when your heart stops beating-+44 ספר השבוע: נערת החלום האמריקאי סדרה/סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו
ראיתי עכשיו. מדהים. חוויית השבוע: *עומדת בתור לקופה על חברה שלי בזארה* לורה: "תראי *מצביעה על מישהו* יש לנו אותו תיק!" *הוא רואה אותה ולא מבין למה היא מצביעה עליו* *אני מתחילה להתפקע* לורה:"למה את צוחקת?" אני: "למה את צועקת שהוא חתיך על כל החנות" לורה: "אבל אמרתי שיש לנו אותו תיק!!" *ואז התגלגלנו מצחוק כל היום" תמונת השבוע: אין

Super Alonit

New member
סופשבוע קסום לכולם!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo210.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: WHYD.
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Kamelot- The Haunting ו-Nightwish-WIHAA בגרסת הדמו,
אלבום השבוע: Lunatica- The Edge Of Infinity, הורדתי אותו רק היום אבל ממש אהבתי
ספר השבוע: משחק השעות של דיוויד באלדאצ'י
(כן, אני עדיין עליו, לא מצאתי הרבה זמן השבוע. הוא גם היה הספר של שבוע שעבר
)
סדרה/סרט השבוע: סדרה האוס (הורדתי אותה
) וסרט לא ראיתי השבוע.
חוויית השבוע: מקס ברנר אתמול!
~מתמוגגת~
תמונת השבוע:

LadySilkworm

New member
:)

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה :) אלבום השבוע: אין אחד ספציפי ספר השבוע: התפסן בשדה השיפון סדרה/סרט השבוע: כלה ודעה קדומה.. והיום ראיתי את השער התשיעי חוויית השבוע: שביתה!! תמונת השבוע: אין P:

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: World of Make Believe (שוב) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל בלאקפילד || Incubus - Anna-Molly Opeth - Windowpane The Beatles - Blackbird Nightwish - Beauty of the Beast אלבום השבוע: Blackfield ||, Century Child ספר השבוע: לא קראתי כלום, אבל קניתי את "עשן ומראות" של ניל גיימן. סדרה/סרט השבוע: Grey's Anatomy
חוויית השבוע: טיול שנתי באילת. תמונת השבוע: אחד התוכים שלי, צולם השבוע הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה