סיכום השבוע

../images/Emo182.gif סיכום השבוע ../images/Emo182.gif

ברכות למצטרפים החדשים:
marik, ז י ק ו, sagybp, prideway, המכשפה של החורף הבא
המתקמבקים בע"מ: campari(שחזר במשרה מלאה, ואיזה כיף לנו
), ______________________________________________________________ אז מה היה לנו השבוע
אמת או שקר משחק הפורום החדש - סיכום נוסף יגיע בימים הקרובים. אתכם ה
מה עושים כששני חברים טובים מעוניינים וירטואלים, ואתה, באמצע, לא חושב שזה יצליח? תשובה חד משמעית: סותמים ת´פה
ונותנים להם את הצ´אנס לבדוק ולהחליט לבד.
prideway חושב שהפורום לא ממלא את יעודו. עבורינו זו הזדמנות טובה לבקש מכם לספר לנו – כאן בשרשור או במסרים אישיים – מה חסר לכם, מה לא עובד לדעתכם, וגם ממה אתם מרוצים במיוחד, כדי שנוכל להשתפר ולהשתכלל.
ושוב קונוטציות גאות בפ-ר-ס-ו-מ-ו-ת: ואחרי היופלה וחברת החשמל, תפסנו את הונדה (ור-ס-טי-לי) ואת הקוטג´ של תנובה (""נורא מרגש שאתה עוד משקיע ביחסים שלנו...") אין ספק שהפרסומאים מרשים לעצמם חופש חדש ומבורך
הדיון על סקס ומחלות עדיין לא תפס תאוצה... חבר´ה, נא לא להתבייש, אם אנחנו יכולים להכנס לתיאורים הרפיים של פיסטינג ומלפפונים (מי אמר ELP
), אנחנו בטח יכולים לדבר בכנות וברצינות על מחלות מין.
פינת האינפורמציה החשובה
: בכנסת הבאה לא יהיו ח"כים גאים ו/או ח"כיות גאות
guy1974 ו-amet יוצאים לסופ"ש מטעם העבודה. אנחנו מחכים לעידכונים. amet הופך לעקרת
, וגם סומסום מחליט לעזוב את העבודה.
עלילות יניב בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות: מסתמן שיניבי עוזב את שוק הבשר לטובת זוגיות חורפית עם כריס (
ו
מותק). ובאופן כללי מתכוננת להגעתה של המתחבקת הסדרתית (עוד 7 ימים!!! |טיסה|)
והשבוע בפינת היומולדת חגיגה שמחה ונחמדת לwhite star |בלונ|
ויומולדת גם ל-biman, ידידנו מלונדון הסגרירית, שלא ביקר פה כבר זמן מה... _____________________________________________________________
פינת התרבות שתי תוספות למאמרי הפורום - "אישה זרה" ו-"יושב וחושב" ______________________________________________________________ הסקר הרשמי גם השבוע היה סקרקצר: 40% מכם אוהבים לחגוג את חנוכה (ישראלים או לא ישראלים
) 20% מעדיפים את הכריסטמס ורק חבר פורום אחד אוהב את הקוואנג´ה (מה בכלל עושים שם?) שאר 30% מבקשים קצת מנוחה מהחגים... ______________________________________________________________ לקחת סוודר?
איתי ומאי.

Yaniv-DC

New member
טוב שלא כתבת קוואבנגה...

מדובר כמובן בקוואנזה - חגם של האפרו-אמריקאים. זהו אינו חג פוליטי (כמו מרטין לות´ר קינג) ואינו חג דתי (כמו חג הפסחא), ובניגוד למה שרבים חושבים הוא אינו תחליף לחג המולד, אלא בפשטות חג משפחתי המציין את תרבותם ואבותיהם של האפרו-אמריקאים. משמעות המילה קוואנזה (kwanzaa) היא "הפירות הראשונים של הקציר". החג נחגג לראשונה בשנת 1966 ונהגה ע"י הדוקטור מולנה קארנגה ומאז הלך וצבר תאוצה עד כדי כך שכיום חוגגים את החג 18 מיליון איש ברחבי העולם, יותר מכמות חוגגי חג החנוכה. משך החג 7 ימים (ה-26 בדצמבר ועד ה-1 בינואר), כאשר לכל יום יש עיקרון אותו מציינים, סה"כ שבעה עקרונות. יש להצטייד כמובן מבעוד מועד בקינרה. לא לבלבל חלילה עם החנוכיה, בקינרה שבעה קנים בלבד. כדי שהחג יהייה מושלם, יש להצטייד גם בסמלי החג האחרים: מק´קה - משטח, רצוי עשוי קש להנחת הקינרה עליו מזאו - סלסלת פירות וירקות ויבונזי - קלחי תירס ע"פ כמות בני הבית קיקומבה צ´ה אומוג´ה - משהו כמו כוס קידוש מישומאה סאבה - שבעת הנרות, 1 שחור, 3 אדומים, 3 ירוקים זאוואדי - מתנות בעלות ערך מוסף. בל נשכח כמובן לקשט את הבית במוטיבים אפריקניים, להוספת אווירה חגיגית כדאי להוסיף פרחים ובלונים בצבעי החג - שחור, ירוק, אדום. אשר למתנות - כאן חשוב ערך ה-קומבה, קריאטיביות. כלומר - חשוב שהמתנה תהייה בעלת ערך מוסף, חינוכי, לא יקרה, רצוי עשוייה בעבודת יד באופן אישי. את המתנות נהוג לתת הורים לילדיהם וילדים להוריהם, בערב החג האחרון - באחד בינואר. ערב קודם לכן, ה-31 בדצמבר זהו ערב הקאראמו, סעודת החג. הארוחה עצמה תכלול מאכחים ממיטב המסורת האפריקאית, אך ממש כמו בפסח שלנו, גם הם יוציאו לעצמם את הנשמה בסיפורים ושיחה שתובל ע"י ראש המשפחה. חג שמח לכולם!

campari

New member
התגלתה עוד פרסומת "חשודה"...

אם שמתם לב לפרסומת החדשה (והלא ממש מוצלחת) של קוטג´ שטראוס, אז כשהאמא אוכלת קוטג´ היא מיד עוזבת הכל ועולה על אופנוע גדול, ומחבקת מאחור את הנהגת. ממש DYKES ON BIKES, אצלנו בטלויזיה. ושיהיה לכם קוואנזה כשר ושמח!

Liroy25

New member
פינת הפירגון של לירוי! ../images/Emo98.gif

את פינת הפרגון הפעם אני רוצה להקדיש לאדם נפלא ומיוחד שגורם לכולנו לחייך כל בוקר (אלא אם כן נתקלנו בבוס שניה לפני כן...) אמט! יגידו מה שלא יגידו אבל יש משהו בפינת "הבוקר טוב"
, משהו תמים, כנה ואמיתי שעושה לי כיף בבפנוכו. אמצ´וק, שיחקת אותה!

daniel365

New member
מצטרף אליך.... ../images/Emo24.gif

אכן כל בוקר שנפתח עם הפרח של אמט
בהודעה מעלה חיוך...
חזק ואמץ מותק!!! מקווה שאתה נהנה ברגעים אלו....

Yaniv-DC

New member
ניצול שירשור - מוקדש לספיינ.

לא קורה הרבה שאני מרוצה מרעיונות שלי או הודעות שלי. אבל, לעיתים נדירות יש הודעות שגורמות לי להסתכל עליהן בערגה, ובשחצנות מטורפת לטפוח לעצמי על השכם. כמו למשל ההודעה הזאת שכתבתי בפורום טלוויזיה. ההודעה והקישור שבתוכה מוקדשים באהבה גדולה מאוד לספיינבאר היקר מפז.

למעלה