סיכום סופשבוע ומעבר..

../images/Emo182.gifסיכום סופשבוע ומעבר..../images/Emo183.gif

הגיע סופשבוע חורפי..., אזז...:
מה שלומכםםםםםםםם,אנשים יקרייםםם
לפני שאני אכתוב את השאלות הקבועות של סיכום סופשבוע, רציתי לנצל את השרשור כדי להגיד לכם כמה דברים: תמיד תמיד תמיד תזכרו שאני אוהבתותכם מאוד מאוד
ותמיד תמיד תמיד תזכרו שאין עליכם, אתם הקהילה הכי
ש-ו-ל-ט-ת
בתפוז
ואני תמיד פה בשבילכם
ולפינה הקבועה:
מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע?
במה נבחנתם השבוע?
מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם?
מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם?
מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם?
האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה?
מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע?
השבוע הזה עבר מהר,או לאט?
שלי-אל תהפכו את החורף ששוהה כאן כעת לחסרון, תהנו בפורום, תארגנו משהו
י ותראו המון סרטים מתחת לפוך..

אני עונה..!!

מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע? אמממ כלום במה נבחנתם השבוע? בכלום כיף..!! מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם? אמממ כלום היה לי שבוע רגיל מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם? שמורה מחליפה אצלנו בבית הספר עשתה קוקו בשיער ממש ממש גבוהה ונראתה כמו ילדה מפגרת ..!! מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם? שקיבלתי 97 בבוחן שעשיתי לפני שבועיים האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה? אממ הרבה שירים בעיקר סנד מי אנ אנג'ל מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע? סנד מי אנ אנג'ל השבוע הזה עבר מהר,או לאט? אממ ממוצע ..לא מהר ולא לאט ..

CatsRule

New member
התשובות שלי

מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע? אמממ שלא נכשלתי במבחן בביולוגיה!!! (קיבלתי 71 נקודה 25. המורה הזאת מקפידה על פרטים) במה נבחנתם השבוע? אמממ גיאומטריה ועוד דברים שאני לא זוכרת חחח מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם? לא יודעת... מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם? כל מיני יציאות מופרעות שאמרתי היום בבצפר, כמו "קיא זה נחמד". מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם? השמעתי לילדים בבצפר כל מיני שירים של קווין, והם אהבו את זה!!! האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה? Send Me An Angel מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע? שירים של קווין למיניהם... השבוע הזה עבר מהר,או לאט? רגיל

71.25... חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

המורות האלו. במקרה יצא לי לראות את הדף של "ציונים לתעודות" בסוציולוגיה.. וראיתי שהמורה עשתה טבלה,זה היה ככה: שם תלמיד: חיסורים: איחורים: ציון: :ציון לתעודה: וב'ציון' הכל היה כתוב כמובן עם שארית...

nitzan111

New member
לי פעם מורה נתנה במגן במתמטיקה

99.5 אייזה עצבים... ואחר כך כשבאתי הבייתה ובדקתי את המבחן היא בכלל עשתה טעות בבדיקה, כשהראתי לה את זה אז היא עשתה פרצוף ושינתה לי למאה.

nitzan111

New member
היא עשתה את זה דווקא

היא לא ידעה ללמד אז אני התלוננתי למנהלת שאנחנו לא מבינים כלום. ואז המורה התחילה לצרוח עליי. ואז סיפרתי למנהלת שהיא צרחה עלי כי דיברתי איתה ואז המנהלת עוד יותר התעצבנה עליה. ובקיצור בגללי ובגלל עוד אנשים שהתלונני על זה שהיא לא יודעת ללמד העיפו אותה. תודה הדרי, אבל הציון זה כלום. זו סתם הייתה בגרות קלה.

nitzan111

New member
הרמה של הבגרויות ממש יורדת

הממוצעים זוועתיים (57 באזרחות ממוצע ארצי) אז מה הפתרון של משרד החינוך? במקום שיהיו מורים טובים, יותר שעות לימוד, כיתות קטנות... איך "אוכלים את העוגה ומשאירים אותה שלמה" כלומר גם לא מבזבזים תקציב, גם לא מסתכסכים עם ארגוני המורים וגם מעלים את הציונים???? מורידים את רמת בחינות הבגרות

מבחינתי,

מצויין. ככה לפחות יהיו תוצאות לתעודת בגרות. מה שחשוב לי זה להיות עם ת.בגרות טובה, השאר לא מעניין. בשביל זה הגעתי מלכתחילה לבצפר...
ואז לאוניברסיטה. ואז ללמוד פסיכולוגיה וסוציולוגיה. ואז. אז יהיה טוף.

יו איזה רשעות אצלינו אף פעם לא

נותנים אפילו .5 אלא מעגלים למעלה ולא הבנתי איך היא נתנה רבע נקודה מה היא סימנה על תרגיל רבע נכון או משהוא כזה חחח איזה טיפשה

../images/Emo210.gifגמאני רוצה סיכום...

אולי כדאי שאני אתחיל מזה שהשבוע שלי היה ממש
... מישהו באמת יקרא את זה
-----
מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע?דבר אחד,הודעה אחת,שביום שני בלילה גרמה לי להיות מאושרת ואופטימית..
במה נבחנתם השבוע?היה לי מבחן ביום שלישי במתמטיקה,אבל כשלמדתי למבחן חטפתי בלק-אאוט נוראי שלא היה לי כבר המון זמן[אני חושבת שהיה לי רק במחצית הראשונה של י']..אז לא הלכתי לבצפר...
מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם?יותר מדי...
מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם?אני אשנה את זה ל"פאדיחה":היום דיברתי שעות עם חברה שלי באייסיקיו...פתאום,קיבלתי ממנה הודעה שהיא לא מבינה בכלל על מה אני מדברת...לקח לי חצי שעה להבין שיש לי שתי בנות באיסיקיו עם אותו הכינוי והתבלבלתי לגמרי...
מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם?חוץ מאותו הדבר שהיה ביום שני,בפירוש-כלום
האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה?היום האזנתי המון לToo young to love
מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע?נוותר על השאלה...
השבוע הזה עבר מהר,או לאט?-עבר לא טוב...

nitzan111

New member
../images/Emo26.gif

מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע? ההודעה שלי "קיבלתי מאה בבגרות"
במה נבחנתם השבוע? בגרות בספרות מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם? כלום, קיבלתי מאה וזה העיקר! מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם? אממ... במבינו הכלב שלי השתין על תיק של ילד בכתה א' ברחוב. (הוא אוהב "להרים רגל" על דברים גבוהים) ואני מעופפת שכמוני שמתי לב מאוחר מידי, ישר העפתי אותו משם. למזלי הוא לא הספיק לעשות. מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם? קיבלתי מאה בבגרות בספרות. כל כך קיוויתי שאני אקבל מאה. זה חשוב.... האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה? טו יאנג טו לאב מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע? אין לי מושג השבוע הזה עבר מהר,או לאט? מהר

למעלה