סיכום שבועי בפורום

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo182.gifסיכום שבועי בפורום../images/Emo182.gif../images/Emo88.gif

כולם לענות
שיר השבוע שלכם [של RBD]
שיר השבוע שלכם [לא של RBD]
ספר/דיסק/סרט שעשו לכם את השבוע-
משהו משמח שקרה לכם השבוע-
משהו שביאס אתכם השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
תמונת השבוע שלכם-
תיכנונים לסופ"ש-
מה דעתכם על הגשם שירד השבוע?מחכים כבר לחורף?-
שתהיה לכולם שבת שלום,קסומה ושקטה

ג ב ש ו ש

New member
עונה ראשון../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]-לא שמעתי אותם את האמת.. שיר השבוע שלכם [לא של RBD]-סרט הודי
ספר/דיסק/סרט שעשו לכם את השבוע-הדיסק של מטרופולין "הסליל"..מעולה
משהו משמח שקרה לכם השבוע-אממ...לא היה משהו רציני,בכללי היה שבוע נחמד
משהו שביאס אתכם השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הופעה של נינט בעז"ה. תמונת השבוע שלכם-
תיכנונים לסופ"ש-לצאת עם החבר'ה כמה שיותר [כמו תמיד חח] ולנוח בעיקר. מה דעתכם על הגשם שירד השבוע?מחכים כבר לחורף?-הגשם עשה אותי מאושר
שיבוא כבר החורףףף.. שבת שלום חבר'ה

Asi soy yo

New member
עונהה

שיר השבוע שלכם [של RBD] - celestial שיר השבוע שלכם [לא של RBD] shut up and drive ספר/דיסק/סרט שעשו לכם את השבוע- סטפ אפ משהו משמח שקרה לכם השבוע- ממ.. שום דבר מיוחד.. משהו שביאס אתכם השבוע- X משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אח שלי חוזר מברזיל עם DVD של RBD תמונת השבוע שלכם- תיכנונים לסופ"ש- להיפגש עם חברות.. מה דעתכם על הגשם שירד השבוע?מחכים כבר לחורף?- לא ממש.. שונאת קורר..

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo183.gifשבת שלום.../images/Emo25.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD] : ממ, Quiero poder שיר השבוע שלכם [לא של RBD]: שיר ישן- It wasn't me של שאגי. שמעתי אותו הרבה השבוע. ספר/דיסק/סרט שעשו לכם את השבוע- ספר- "היער" של הרלן קובן.
משהו משמח שקרה לכם השבוע- הממ.. למדתי לנגן כמה שירים באורגנית
ודיברתי עם מעיין
משהו שביאס אתכם השבוע- עלה לי המספר בעדשות ועוד שניה נגמר לי הכסף בחשבון. ;[ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יומולדת לחברה
תמונת השבוע שלכם- |דילוג| תיכנונים לסופ"ש- שבת בבית
ומוצ"ש לפגוש את חברות שלי בע"ה.
מה דעתכם על הגשם שירד השבוע?מחכים כבר לחורף?- היה קצר מידיי. וברור שמחכה לחורף כבר
רק שאין לי אפשרות עכשיו להוציא כסף על בגדים חורפיים ומגפיים ;[ אני חייבת לחסוך. :| סופ"ש מהנה ושבת מעולה לכוווולם

M e R a V 2

New member
שבת שלום../images/Emo23.gif עונה [:

שיר השבוע שלכם [של RBD]: לא שמעתי אותם האמת
שיר השבוע שלכם [לא של RBD]: "הכל מזכיר אותך" - רן דנקר ועילי בוטנר ספר/דיסק/סרט שעשו לכם את השבוע- ראיתי הרבה סרטים השבוע כי יש סרטים חינם ב-YES
תקפצו לי, מה גברים רוצים, הכלה של החבר שלי, ארתור והמינימונים, פריס הילטון מלכת הקולג' ועוד.. :) משהו משמח שקרה לכם השבוע- ימי הולדת לחברות, יציאה עם חברות
משהו שביאס אתכם השבוע- דודה בלה הרעה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שהשביתה תיגמר כבר XD תמונת השבוע שלכם-
תיכנונים לסופ"ש- יום הולדת לחברות שלי שחוגגות ביחד היום בערב [: מה דעתכם על הגשם שירד השבוע? מחכים כבר לחורף?- לא! שונאת חורף, שלא יגיע
סופשבוע נעים לכולם

צטלע

New member
שבת שלום!

שיר השבוע שלכם [של RBD]- לא שמעתי. שיר השבוע שלכם [לא של RBD]- הייתכן- דניאל סלומון. וגם beautiful girls שיר נחמד. ספר/דיסק/סרט שעשו לכם את השבוע- "נודל" משהו משמח שקרה לכם השבוע- שביתה? משהו שביאס אתכם השבוע-שבתי שעת 0 ללמוד מתמטיקה.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ממ, לא משהו מיוחד. תמונת השבוע שלכם- תיכנונים לסופ"ש- כרגיל. להנות ולנוח חח מה דעתכם על הגשם שירד השבוע?מחכים כבר לחורף?- האמת שדווקא פה בחיפה לא ירד גשם.. משום מה חח.

didalf

Well-known member
עונהנה../images/Emo109.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]
לא שמעתי שיר השבוע שלכם [לא של RBD]
השירים של היי סקול מיוזקל 2 ספר/דיסק/סרט שעשו לכם את השבוע-
תקפצו לי, סרט יפה משהו משמח שקרה לכם השבוע-
התחיל מגרש ביתי מהתחלהההה
משהו שביאס אתכם השבוע-
יס שמו מגרש ביתי בשעות דפוקות=\ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
שתשמשך השביתה לפחות עד יום שישי תמונת השבוע שלכם-
תיכנונים לסופ"ש-
שומדבר מה דעתכם על הגשם שירד השבוע?מחכים כבר לחורף?-
לא אכפת לי חח

../images/Emo188.gif../images/Emo113.gifעונה-לא הייתי הרבה פה../images/Emo70.gif../images/Emo27.gif

שיר השבוע שלכם [של RBD]- la musica שיר השבוע שלכם [לא של RBD] no one-alicia keys ספר/דיסק/סרט שעשו לכם את השבוע-אין משהו מיוחד משהו משמח שקרה לכם השבוע-שום דבר מעניין משהו שביאס אתכם השבוע-שכל השבוע סיימתי לעבוד מאוחר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לראות מישהו תמונת השבוע שלכם-ברברה מורי-אחת הנשים הי]פות ביותר תיכנונים לסופ"ש-מחר אולי לצאת עם חברות קצת להתאוורר מה דעתכם על הגשם שירד השבוע?מחכים כבר לחורף?-כןןןןןןןןןןןןן
שתהיה לכולם שבת שלום,קסומה ושקטה

אנהיוש

New member
עונה :)

שיר השבוע שלכם [של RBD] INALCANZABLE שיר השבוע שלכם [לא של RBD] סרט הודי ספר/דיסק/סרט שעשו לכם את השבוע- ספר: סודות נעורים 7 סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח
משהו משמח שקרה לכם השבוע- ?!קמתי מאוחר בגלל השביתה!? משהו שביאס אתכם השבוע- אממ..שבאתי לבצפ'ר רק בשביל ללמוד שעה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין משו מיוחד תמונת השבוע שלכם-
תיכנונים לסופ"ש- לצאת עם חברים ולהשלים שעות שינה חסרות
מה דעתכם על הגשם שירד השבוע?מחכים כבר לחורף?- כןן..למרות שלא ירד גשם רציני אני מתה כבר להתכרבל בתוך הפוך
שבת שלום לכולם

LOLO RBD

New member
עונה

שיר השבוע שלכם [של RBD] אמ................ החלטתי שמזמן לא שמעתי שירים מהדיסק "האהבה שלנו" ושמעתי את השיר ESTE CORAZON שיר השבוע שלכם ............."ביביי לב" של ניקול [הסולנית של פוסיקט דולס] ספר/דיסק/סרט שעשו לכם את השבוע-לא ראיתי או קראתי אמ דיסק לא עולה לי בראש כרגע חחחח משהו משמח שקרה לכם השבוע-אמ............. שחכתי מישהוא
משהו שביאס אתכם השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אמ התוצאות של המבחנים שעשיתי תמונת השבוע שלכם-
תיכנונים לסופ"ש- להשיאר בבית ולראות טלווזיה מה דעתכם על הגשם שירד השבוע?מחכים כבר לחורף?-כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני מחכה לחורף חחחחחחחחחח

למעלה