סיכום שבוע

../images/Emo182.gifסיכום שבוע../images/Emo182.gif

שיר השבוע של נועם:
שיר השבוע בכלליות:
אומן השבוע שלכם:
אלבום שבועי:
בן אדם שעשה לכם את השבוע:
חוויה טובה שעברתם השבוע:
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:
ציטוט\מסקנה שבועית:
תיכנונים לשבוע הבא:
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:

אני יודעת שזה אמור להיות קרמבו אבל זה נראה

כמו חרא. לעוף קשה לי לוותר-יואב דגני ימים אחרי-יואב דגני ממ..אוריה3> ההופעה. שיחות קשות. אל תצפו מאנשים משהו שהם לא יכולים לתת לכם. לישון בערך.חע.

שלי פאר

New member
צל שחור ... צל שחור ..

שיר השבוע של נועם: לעוף שיר השבוע בכלליות: קרן אור - יואב דגני אומן השבוע שלכם: יואב דגני אלבום שבועי: לורד אוף דה דאנס בן אדם שעשה לכם את השבוע: הדר ! ( ושלי , והחושך ) חוויה טובה שעברתם השבוע: ימים עם הדר , ערב עם חושך . חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: ציטוט\מסקנה שבועית: מסקנה שבועית ?! חחח תיכנונים לשבוע הבא: לעבוד , לישון , לבלות תמונה שמסכמת את השבוע שלכם: סתם לידע כללי , אני עוזבת את הפורום . אז ... ביי !

פלדלמן

New member
מאוהבת בהילי ושיר!!!

שיר השבוע של נועם: פרחים נבולים (וזה רק בגלל שנועם לא הסכים לשיר את זה אתמול/היום!)
שיר השבוע בכלליות: אהבה עיוורת - יואב דגני
אומן השבוע שלכם: יואב דגני, נועם פנחסוב
אלבום שבועי: יזהר אשדות - הסיבוב האירי, ריטה - רגעים
בן אדם שעשה לכם את השבוע: הילי
שיר
רוני
יעל אהרון
חוויה טובה שעברתם השבוע: אתמוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: לא ממש היה משהו כזה השבוע, פסיכומטרי (
)
ציטוט\מסקנה שבועית: שיר: "זה ייגמר ברצח תאמינו לי!" XD
תיכנונים לשבוע הבא: חייבת ללכת לאכול סושי!! להיפגש עם המתחזק (
)
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם: הקילומטרז' באוטו שלי
קצת אחרי ההופעה של נועם, מטר לפני היציאה מכפ"ס ב3:30 לפנות בוקר XD ביחד עם שיר והילי

ליהי54

New member
מסכמת

שיר השבוע של נועם: לעוף מהדיסק שיר השבוע בכלליות: פרח - יהודה פוליקר אומן השבוע שלכם: יהודה פוליקר אלבום שבועי: אפר ואבק - יהודה פוליקר בן אדם שעשה לכם את השבוע: יעל חוויה טובה שעברתם השבוע: ההתרגשות לקראת החתונה של תומר
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: הסרט בהיסטוריה ציטוט\מסקנה שבועית: "אני לא תמונה שטוחה במגזין חודשי..." תיכנונים לשבוע הבא: לא משו מיוחד.. תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:

אפשר לקרוא לזה.... שלמות :)

שיר השבוע של נועם: כנראה,שמתי לב [בביצוע של אתמול] ומקום
שיר השבוע בכלליות: כל השירים בדיסק של יואביייייי
אומן השבוע שלכם: יואב דגני, אין ספק.
אלבום שבועי: ימים אחרים-יואב דגני
בן אדם שעשה לכם את השבוע: כל הבנות שהיו חלק מהחוויה המדהימה הזאת, ובמיוחד שיר!
חוויה טובה שעברתם השבוע: הלילה האחרון היה לילה בלתי נשכח.. וואו.
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: לא כיף להתעורר עם הפרצוף של היועצת מול הפנים..
ציטוט\מסקנה שבועית: יש כל כך הרבה מאתמול.. "זה הדבר הכי הזוי שקרה לי בהופעה, שהזמינו פיצה! ועוד הבעלים!"
תיכנונים לשבוע הבא: לימודים. כן כן..
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם: הגיע זמן לנוח, סופ"ש :)

נא להתנהג בהתאם!!!!

שיר השבוע של נועם: אני וכל המחשבות\ [למרות שלא שמעתי את זה בהופעה
] כנראה [רק כי אני בחרתי שנועם ישיר את זה שוב חח]
שיר השבוע בכלליות: עד שהגעתי של דגני, פרפרים של בטי
אומן השבוע שלכם: נועם פנחסוב כמובן,יואב דגני,בטי ואיתמר מאירי..
אלבום שבועי: ימים אחרים:) בן אדם שעשה לכם את השבוע: הילי[התרגלתי לראות אותך כל שבוע
],רוני[שהכי כיף היה לראות אותך 3 פעמים בשבוע אחד],פלדל,[קבלי סגידה ותודה כל זה בזכותך:)]ויעל[היה ממש ממש טוב לראות אותך][תודה לכן על אחלה לילה] מיכלי, נועם פנחסוב!,|ותומר צדקיהו!בן אדם שממש עשה לי את השבוע :)
חוויה טובה שעברתם השבוע: חתונה של תומר[
,הופעה של בטי עם מיכלי ורוני, דגני, הופעה של נועם:)
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: טיול לצפון בעעעעעעעעעעעעעעעעע ציטוט\מסקנה שבועית: שעל 2 חתונות אי אפשר לרקוד.. ועל 2 הופעות מסתבר שכן
[מי אמר שלא נספיק אה?:)]
תיכנונים לשבוע הבא: לימודים. תמונה שמסכמת את השבוע שלכם: אין לי כוח נו

roni pi

New member
סיכומיישן!../images/Emo68.gif

שיר השבוע של נועם: דמעות יבשות (היה קטע בהופעה,שבחרו כביכול שיר לפני שיודעים מה הוא, ואז זה אמור להגיד משהו. ואז חשבתי איזה מתאים עכשיו אם יהיה דמעות יבשות. ואז היה דמעות יבשות. מן קטע שכזה.) שיר השבוע בכלליות: בין המילים- בטי.. גשם- אלי לוזון.. שונא לאהוב- יוני פוליקר אומן השבוע שלכם - יואבי כמובן, גבע אלון אלבום שבועי: ימים אחרים- יואב בן אדם שעשה לכם את השבוע: חברה שהייתה ספונטנית מאד :), דאבל יעל, הילי, שיר.. ועוד אנשים שהיה כיף לראות חוויה טובה שעברתם השבוע: 4 הופעות אדירות, מצאתי דיסק שאיבדתי, שאלתי את אלון נוימן אם מותר לחנות באיזה מקום D:, אני ושיר רצנו יחפות באלנביDD: חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: הלכתי הביתה בחלון שהיה, וירד גשם. חזרתי פשוט מים.. ציטוט /מסקנה שבועית: לפני איזה שבועיים ראיתי איזה סרט.. ומישהי אמרה משהו בסגנון "אתה לא סופר לה את הפעמים שהיא עשתה משהו רע ואכזבה ופגעה. אתה מתרץ ומסדר את זה בצורה שזה בסדר לפי איך שהיית רוצה שזה יהיה. ובדבר הכי קטן שהיא עושה היא כובשת אותך. ככה באופן אוטומטי אתה מפסיד במלחמה של עצמך" וכל מילה מיותרת. תכנונים לשבוע הבא: נגמר המלווה עוד יומיים!! ווהווו.. :]]] יום הולדת לחברים, ערב התרמה לפולין (בואו בהמוניכם!!), השתלמות, לימודים וחוזרים לשגרה תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:

המחצללת

New member
מסכממממתתתתת

שיר השבוע של נועם: לעוף גרסת דיסק, אני וכל המחשבות.
שיר השבוע בכלליות: כך או כך- יואב דגני, אם לא את- יואב דגני, אמש- אביב גפן
אומן השבוע שלכם: י ו א ב ד ג נ י
אלבום שבועי:ימים אחרים- יואב דגני
בן אדם שעשה לכם את השבוע: אתיייי,יואב דגני, אשדדדד
חוויה טובה שעברתם השבוע: ההופעה של יואבי, ערב שישי עם הקבוצה, חבר טוב שחזר לארץ, עבודה בגשששם.
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: מבחן מייאש בלשון...
ציטוט\מסקנה שבועית: לא להיות עיוורים... ואנשים אמיתיים נמדדים בזמני אמת.
תיכנונים לשבוע הבא: תיאטרון :), סמינר רבין, עצרת רבין...
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם: התמונה המהממת שאתי הכינה לייי!!#!@$

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifthe first is the deepest

שיר השבוע של נועם:דמעות יבשות
שיר השבוע בכלליות:real gone+he first cut is the deepees אומן השבוע שלכם:Sheryl Crow אלבום שבועי:אין.. אבל אם היה לי את הפסקול של "מכויות" זה היה אלבום השבוע!! אחלה פסקול! בן אדם שעשה לכם את השבוע:אין
חוויה טובה שעברתם השבוע:אין.. חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:דודה שלי נפטרה..
ציטוט\מסקנה שבועית:"מרחף כמו קקדילס ועוקץ כמו ביאמדבליו"...
תיכנונים לשבוע הבא:לעבוד, לשפץ ת'חדר ולהמשיך את הספר שהתחלתי לכתוב לפני שנים! תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:תדמיינו תמונה של אח שלי עם פרצוף הכי הזוי שראיתם חחח אין לי כוח להעלות את התמונה..

XxXSynergitXxX

New member
יפה שלי! ../images/Emo201.gif.

תנחומיי. משתתפת בצערך. אם את צריכה,כל דבר,רק בקשי.

למעלה