סיכום שבוע

../images/Emo182.gifסיכום שבוע

איך עבר עליי השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
התחדשות השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
עצבון \ ביאוס השבוע?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע?
השאלה המתחלפת-מחמאת השבוע?
שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים וחם

../images/Emo182.gifמסכמת

איך עבר עליי השבוע?
אחלה בחלה
סרט השבוע?
הוו יומני הנסיכה היום אני אראה
ספר השבוע?
דמדומים-עוד פעם סיימתי את הספר
לא רוצה שיגמר!!!!
שיר השבוע?
נארוטו שיר פתיחה 2+3
תוכנית\סדרת השבוע?
אוה
נארוטו-כי משתפר בטי
אי אר
בנות מקלאוד
התחדשות השבוע?
לק אדום יפה
ציטוט \ פתגם השבוע?
"הפוך את העצב לטוב-לב,את הייחודיות לכוח. זה לא נורא להיאבד,פשוט תתחיל ללכת,עוד פעם אחת עוד פעם אחת!"
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
הייתי בחתונה של בן דודה שלי,היה ממש כיף
אהה ומחר בשבת חתן של בן דודה שלי.
עצבון \ ביאוס השבוע?
ילדה מעצבנת שהייתה איתי בכיתה שנה שעברה והלכה לשליחות ברומניה 3 שנים ובאה לביקור היום. שונאת אותה,כולם היו סביבה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
הייתי בחתונה של בן דודה שלי,והיה מלצר ממש ממש חתיך שקרץ לי ואמר לי שאני יפה,והוא היה חתיך
אייקון \ סמיילי השבוע?
-כי המלצר היה כזה חתיך
איש השבוע?
המלצר
בן דודה שלי
תמונת השבוע?
אין לי כוח
השאלה המתחלפת-מחמאת השבוע?
הוו המלצר שאני נראית יפה
וגם שכנה שאמרה שהשמלה ממש יפה

adii1201

New member
מסכמת../images/Emo3.gif

איך עבר עליי השבוע?היה נחמד
סרט השבוע?ראיתי את פארגו וזה סרט גרועעעעע|מקיא| אבל יש לי את The wool cap ו- the cooler
ספר השבוע?סיימתי את מיליון רסיסים קטנים
ועכשיו אני מתחילה את plain truth
שיר השבוע?Already Gone של קלי קלארקסון
תוכנית\סדרת השבוע?מחשבות פליליות
וקייל
ודספרט
התחדשות השבוע?קניתי משו
? לא קניתי כלום
ציטוט \ פתגם השבוע?אני עם הילה בטלפון ליד המחשב ואבא שלי ישב במחשב השני והתעסק עם התיקיות במחשב ואז הוא עושה לי "עדי למה כשאני לוחץ על איקס החלון נסגר לי???"
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?נפגשתי עם מישי מעניינת
עצבון \ ביאוס השבוע?אני חולה
וסתם זה היה שבוע מוזר
ואני לא מוצאת דיוידי לחדר
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?הפגישה שלי עם מישי
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?המישי שנפגשתי איתה
ואדי
תמונת השבוע?אני סוגדת למעיל ולשיער
השאלה המתחלפת-מחמאת השבוע?בפורום של דספרט שכולם אמרו שכיף להם בפורום|מסמיק| וגם כל הבנות מהפורום של פליסיטי שאמרו לי על הפאנפיק שלי שהן מתרגשות שאני כותבת אחד חדש ושאני כותבת מדהים
שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים וחם
תודה גם לך

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

איך עבר עליי השבוע?סבבוש סרט השבוע?ההתנגדות ספר השבוע? שיר השבוע?להשלים-סינרגיה..פשוט גורם לי לבכות תוכנית\סדרת השבוע?כמעט מלאכים התחדשות השבוע? ציטוט \ פתגם השבוע?"מרגישה קצת לא בסדר,חושבת שהכל יעבור.." דבר מיוחד שעשיתי השבוע?נמנמ אין משהו כזה עצבון \ ביאוס השבוע?כאבי ראש ועצבים. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?להראות לאמא שאני כן מצליחה בצרפתית למרות שהייתי יום לפני המבחן בהופעה. אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?בת דודה שלי
תמונת השבוע? השאלה המתחלפת-מחמאת השבוע?לא זוכרת היו כל מיני בסגנון:"כפרה עלייך" אם זה נחשב למחמאה חחחח

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמי עושה לי עבודה על פיתגורס?

איך עבר עליי השבוע? החלק עם הטיול השנתי היה נחמד. השאר.. >< סרט השבוע? נממ.. לא ממש ראיתי את זה, אבל אחותי ראתה מאמא מיה ויצא לי להסתכל קצת ספר השבוע? לא קראתי
שיר השבוע? אה.. שיר היפ הופ שידיד שלי הדביק אותי אליו
שבור את דממה של שי 360 תוכנית\סדרת השבוע? וואי הפסדתי מלא סדרות שוות כשהייתי בטיול התחדשות השבוע? חולצה כיתתית? אבל סווטצ'ר לא קיבלתי בגלל איזה תרמית של כיתת הפנימיסטים
לא נורא, עוד אקבל ציטוט\פתגם השבוע? אה.. קודם כל המילים של שבור את הדממה http://www.mp3music.co.il/Lyrics/5748.html וגם.. לפני המשחק של מכבי היה משחק בין הותיקים של מכבי לותיקים של ריאל מדריד ובזה דווקא ניצחנו, אז אבא שלי אמר אתמול "גרשון עשה טעות.. עד שכבר היה לו את ברקוביץ' וקטש על מדים, יכל להעלות אותם במקום את חבורת הגרוטאות שלו" XD דבר מיוחד שעשיתי השבוע? טיול שנתי? הייתי בשלג לראשונה בחיי עצבון\ביאוס השבוע? איבדתי את הצמיד השווה שלי וגם יש לי מלא עבודות למחר >< הו וכמובן.. מכבי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? כיף עם חברים כזה
אייקון\סמיילי השבוע?
איש השבוע? לא משנה תמונת השבוע? בואו נראה.. התמונה הכי נורמלית שלי. שלג |ריר| השאלה המתחלפת-מחמאת השבוע? ידיד שלי שם עלי ראש ואמר לי שאני נוחה, זה נחשב?
שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים וחם איזה חם?! פאקינג מיני כינרת ליד הבית! מסכנים החתולים
שבוע וויזלי

adii1201

New member
שלג../images/Emo47.gif

אני לא מאמינה שלא ראית שלג עד הטיול השנתי

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בשביל זה יש חרמון
ילדות עשוקה

SharonW27

New member
עונה../images/Emo122.gif ../images/Emo121.gif

אני כמעט אף פעם לא מגיבה בגלל חוסר תפקוד של האינטרנט, אבל אני קוראת כל הזמן^^
איך עבר עליי השבוע? אממ...היה טיול שנתי,והיו חששות לגבי הבנות שצירפנו בלית ברירה לחדר. אבל בסוף היה סביר,והן לא התווכחו כשנכנסנו להתקלח לפניהן
אה,כן,והייתה לי ביום שישי יומולדת 15^^
סרט השבוע? יס-מן! הלכתי לראות בקולנוע עם חברה... למרות שרצינו בכלל ללכת לבלאדי ולנטיין 3D, אבל לא נתנו לנו להיכנס בלי תעודת זהות
ספר השבוע? הארי פוטר ואבן החכמים
באנגלית,כמובן
שיר השבוע? יש יותר מדי
אבל כולם בהחלט של The All-American Rejects
ומוסיפה-
וידאו השבוע? The All-American Rejects - Gives You Hell: http://www.youtube.com/watch?v=00VUjhlebIE The All American Rejects - Move Along: http://www.youtube.com/watch?v=ohGxDGtnLq4
תוכנית\סדרת השבוע? עמוק באדמה ובנות גילמור :) אה,ואם מישהו יכול לשלוח לי במסר קישורים להורדה של פרקים 3x06 ו3x07 של קייל,אני אודה לו מאוד
התחדשות השבוע? נעליים! אחרי שנתיים שלא קניתי חדשות D:
ציטוט \ פתגם השבוע? מהטיול השנתיXD *נוי,חברה שלי,מראה לנו בחדר חתיכת נייר מלאה בבוץ* נוי: "נכון זה נראה כמו חזיר? הנה,זה הכנפיים..והוא שוחה.."
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? טיול שנתי...סרט ביום חמישי...
עצבון \ ביאוס השבוע? אממ לא בדיוק ביאוס כי לא היה לי אכפת...אבל 60 בגיאוגרפיהXD אה,והחברה של אבא שלי שאני לא כלכך סובלת הכינה לי עוגה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? קניתי נעליים
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? ג'נסן אקלס
[שיש לו יומולדת 31 היום!!!
] וטייסון ריטר, סולן/באסיסט של TAAR
תמונת השבוע? טייסון
|ריר|
השאלה המתחלפת-מחמאת השבוע? בברכה מהמשפחה שלי הן אמרו כל מיני דברים רגילים כאלה שמשפחה כותבת בדר"כ בברכת יומולדת
הודגש באמצעות מדגישומטיק
מצטערת שחפרתי בכללי,ובמיוחד על TAAR

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifג'נסן זקן XDDD

ושרון.. סתם שאלה.. מאיפה הגיע וידאו השבוע הזה? XD המצאת שאלה, עליתי עליך

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifכןכן, ואני לא גבוהה פשוט כולם נמוכים

כשאני אומרת את זה אף אחד לא מאמין לי

adii1201

New member
תהיתי איפה את../images/Emo12.gif

מזל טוב
ואני שולחת לך את הלינקים

darklighter

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo190.gif

איזה מבאס שלא נתנו לכן להכנס לבלאדי וולנטיין
אני רוצה ללכת לזה גם ועד עכשיו לא יצא לי [הייתה לי דלקת עיניים], אבל אני אלך כנראה בסופ"ש הזה או הבא. אני מאמינה שעוד מעט תוכלי להוריד את זה באיכות נורמלית... יס מן זה גם סרט טוב
את מוזמנת להגיד לג'נסן מזל טוב בפורום על טבעי, מישהי פתחה שרשור אתמול

למעלה