סקר חורפי:

נועם m

New member
../images/Emo182.gifסקר חורפי:../images/Emo182.gif

לאור הימים האפורים הבאים עלינו לטובה, ובמיוחד לאור כך שנראה כי הפורום שקע בתרדמת חורף, קבלו סקרון קצרצר להעלאת המורל הלאומי (והעלאת אחוזי הגלישה, בעיקר
): מה הכי מבאס אתכם/ן בחורף?? אח, האופטימיות, האופטימיות... מצטערת, פשוט נמאס לי מהקיטש של "להתכרבל בפוך עם שוקו חם- איזה כיף בחורף"... בשמיכת פוך תמיד חם מדי והשוקו הנמס של עלית לא עושה לי את זה בערך מגיל שנה... חורף זה חרא! אז יאללה- לשפוך, ודיר באלק אם אני תופסת מישהו שכותב בטעות איזה כיף לו בחורף...

נועם m

New member
אה, ומיטל-

לא הכרזתי על זה כעל סקר OFF רשמי משום שחצי מהאנשים בטח יכתבו ש"הכי מבאס כשאין עם מי להתכרבל בפוך"... אז זה בכל זאת קשור אלינו... (nice try...
)

falling stud

New member
הרטיבות... ואני אפרט

להגיע לעבודה רטוב כמו חתול. ואח"כ עוד ללכת לחדר כושר ולגלות שכל התיק שלך ספוג. ולא מספיק שאתה עצמך רטוב, גם בגדי כושר וגם בגדי החלפה רטובים אין יותר מבאס מזה.

ללכת על המדרכה ואז עובר רכב

שנכנס לתוך שלולית ומשפריץ עלייך.. צריך לירות להם בגלגלים

pain is MY love

New member
הכי מבאס!

זה לצאת למסיבה עם חצאית מיני ולקפוא למוות בדרך מהאוטו למועדון! ובחבורה שלנו לא מוותרים על חצאיות מיני גם אם זה כרוך בקפאון השחלות!!! קיצור, הקור מבאס והעובדה שאי אפשר לעשות את כל הדברים שעושים בקיץ- ללכת לים, להשתזף, ללבוש בגדים קצרים וכ'ו...

L y c a n

New member
חורף זה אחלה.. ואפילו יותר!

קיץ חם מגעיל ולך, במיוחד בארץ, רטוב לכם בחורף? בת"א אתה נרטב יותר בקיץ מהזעה מאשר בחורף מהגשם אז.. אז תום, הנה לך עוד סיבה למה להפסיק את חיי

לרוב אני אוהבת את החורף, חוץ מכש...

כולם חולים ומשתעלים עליך והכי גרוע...באוטובוס, וגם באקדמיה, ובכלל בכל מקום סגור, אנשים חושבים שהם יקפאו למוות אם יפתחו חלון, מה שקורה בסוף...זה חנק אחד גדול, כולם יושבים בחדר ה"חם" ומלא המחלות והשיעולים, ואז כשיוצאים לרגע וחוזרים קולטים כמה מסריח החדר. חוץ מזה, מתה על רעש הגשם ועל הרוחות בחוץ ועל הריח הנקי הזה.. חבל רק שאיפה שאני נמצאת עכשיו הקיץ רק מתחיל

נועם m

New member
../images/Emo45.gif

וואי איך שכחתי!! החדרים המחניקים! המצחינים! המזוויעים! זה פשוט נורא... עדיף קר על פני מסריח!

עקרבים1

New member
חורף

בחורף אין ים כלומר יש ים אבל מבאס להכנס אליו אין בחורות בבקיני ואי אפשר להסתובב בגופיה

mass

New member
וואי.

בד"כ אני ממש אוהב את החורף.. את הגשם, פתאום הכבישים נקיים, לשבת בחימום בבית... אבל בצבא חורף זה קקי, מדים רטובים, הלילה יורד מוקדם, מסריחים יותר. ובמיוחד עכשיו, שיורד גשם, אז אי אפשר לצנוח, ואז מה לעזאזל ישאיר אותי שפוי?!

danielo18

New member
זו שאלה כלבבי!

חורף איכסה! אני, מטבעי, טיפוס ממורמר (למרות שעם הזמן הקרב לשחרור – אני נעשה פחות...) ולכן אני תמיד אראה את הצד השלילי בכל דבר. עם פרוס החורף פיתחתי תיאוריה שלמה למה ומה אני שונא בחורף. אני שונא לקום בבוקר, מהמיטה החמה והפוך המחמם ומפנק, וזה בשביל עוד יום עבודה מסתכל ומבוזבז (ועוד בשביל שכר רעב). אני שונא את מדי הדקרון הירוקים שהקור והמים חודרים דרכיהם כמו בחורי מסננת וגם 3 שכבות לא מצליחות להפיג את הקור. אני שונא לרוץ אחרי אוטובוסים ממהרים (שבד"כ תמיד נוסעים לאט ובגללם אתה מאחר – אך משום מה, כשהם מגיעים לתחנה שלך – הם מאיצים!) שבורחים תוך כדי השארת שפריץ אימתני של מים וגם אם הם עוצרים – הם דואגים שתקבל את השפריץ.. אני שונא את העובדה שגם כשאתה מגיע למשרד – אתה עדיין רטוב וכשאתה בא להפעיל את החימום – אתה מגלה להפתעתך (או שלא...) שמישהו דאג להוריד את הטמפרטורה לרמת הקפאה ולשבור ת'שלט. אני שונא את העובדה שדווקא בימי חורף קרים ורטובים מתחילים להנפיץ לך משימות הכרחיות הכרוכות בהתחככות עם קור ומים קפואים – דבר שלא עשו לך מאז...החורף הקודם! אני שונא את העובדה הנכונה והבדוקה (מרפי, יא מניאק!) שדווקא בשעה שאתה צריך לצאת הביתה – יתחיל לרדת גשם זלעפות (וזה כשכל היום היה יבש כמו תחת של תינוק עם פמפרס סופר דריי). אני שונא את העובדה שעד שאתה מגיע הביתה, כשכולך רטוב על לשד עצמותיך והקור נוקש בעצמות, פתאום הדוד מתקלקל (וזה אחרי שחודש לפני קנית חדש). ועד שהספקת להשלים עם העובדה שתישאר מסריח ובאת למחשב כדי לפרוק את התסכול – נופל החשמל ואתה חוזר אחר כבוד לימי הביניים (והנרות). אני שונא את העובדה שדווקא בחורף, שמתחיל להיות קר ומנוכר ומדכא – האישה מתחילה לעשות בעיות ונפרדת ממך על הגשם הראשון – ככה שגם אם יש הפסקת חשמל – אין לך חימום טבעי! אני שונא חורף – נקודה! (נו, בסדר, אני לא שונא אותו כ"כ - לפחות יצא לי ממנו פוסט חדש!)

שונאת חורף!!!!

אני לא יכולה לסבול קור... בעיה קשה!!! שונאת גשם, קור, לצאת מהפוך, מאה שכבות של בגדים... פשוט שונאת את החורף... אבל כיף להתכרבל בפוך עם החבר...

Dark Muse

New member
מה שהכי מבאס בחורף

זה שהוא פאקין נגמר וחוזרים לקיץ המסריח הזה!!!! שיהיה לנו חורף קשה, גשום וקר! אמן אמן!!!

למעלה