ערב טוב חברי הפורום, איפה אתם?

eaz1514

New member
../images/Emo182.gif ערב טוב חברי הפורום, איפה אתם?

שרון טסה ואנחנו ישנים? אנא כתבו , איך עבר סוף השבוע, מה התוכניות לשבוע הזה, ארועים לציון, מחשבות הגיגים.... העיקר שנדע שכולנו כאן. אילנה, אמא של רונן

סה"כ עבר סופ"ש סביר

בשבת בבוקר נסענו עם הילדים וחברים לאגם מונפורט במעלות. היה יחסית נטוש (אנחנו כנראה המשוגעים הכמעט יחידים שיוצאים לטיול ביום שבו החזאים מבטיחים גשם...). ובכל זאת העברנו כמה שעות נחמדות מאד בשיט בסירות פדאלים ואח"כ הילדים שיחקו ואנחנו התארגו על פיקניק לארוחת צהריים. לקראת הערב נפגשתי עם עוד 5 חברות טובות. כל אחת גרה בקצה אחר של הארץ (מנהריה דרך כרמיאל ועד לגדרה ובאמצע). אכלנו אוכל טוב, החלפנו כל מיני מתנות והיה ממש נחמד. עד ש..... שאלו מתי האזכרה של רותם השנה, אני בשלוות נפש מדומה עניתי, ואז הבכי התפרץ...........

eaz1514

New member
דנה, זה בסדר הכל "רגיל" עד שנזכרים

בימים המיוחדים שלנו. אצלנו זה בעוד קצת יותר מחודש ה' בשבט 30.1.09 5 שנים כבר מסומן על הלוח במטבח והמחשבות מתרוצצות קדימה. לאן הם הלכו כל השנים האלה? אני באמת חיה 5 שנים אחרי שבני הצעיר נדם? היום בשיחת טלפון עם אחת מחברות הפורום היא ציינה את פרץ האנרגיה שתקפה אותי בזמן האחרון, השבתי לה "אל תדאגי ינואר יגיע וזה יבוא". ככה הם חיינו דנה, פעם למעלה פעם למטה וכמו שפעם אמר לי מורה לגיאוגרפיה אי שם בשנות ה-70 נוכח "אהבתי היתרה " למקצוע: את הולכת על הקצה תשתדלי ליפול פנימה. וזה מה שאני מנסה לעשות כל הזמן.
אילנה, אמא של רונן

תודה אילנה

אין ספק שהתקופה שלפני האזכרה ויום ההולדת היא הקשה ביותר לפחות עבורי ואין לי ספק שעבור כולם. הבעיה היא שזה מתחיל מוקדם. כבר חודשיים ואפילו שלושה לפני הכאב מתחיל להשתלט והלב פשוט נופל נופל נופל. חיים מוזרים. למות אחרי הילדים שלנו זה נורא.

shlish2004

New member
סוף השבוע האחרון

ביום שישי הלכתי יחד עם הוריי ובני האמצעי להפנינג השנתי של פורום אופנועים בתפוז. שם הקמנו דוכן להחתמה על כרטיסי אד"י - העמותה לקידום תרומות האיברים, וכן דוכן להחתמה על עצומה של עמותת "אנשים באדום" הקוראת להחמרה בענישה לעברייני תנועה סדרתיים, אם תרצו אעלה לכאן קישור לעצומה. היה אירוע מדהים וכמובן היענות האנשים היתה גדולה. בערב התכנסה כל המשפחה בבית ההורים לארוחת ערב והיה ערב מהנה. בשבת בסה"כ היה יום המשפחה כאשר נשארנו בבית ונחנו. עמית

את אדי אני כמון מכירה כי תרמנו את איבריו

של רותם שלנו, מה שנשאר ויכול היה להתרם (מסתמי לב, קרניות ועוד משהו אני לא זוכרת). שם נמצאת העצומה?

eaz1514

New member
הנה הקישור לעמותה

http://www.anashimbeadom.org/ למטה אפשר לחתום על העצומה.
כל הכבוד על תרומת האברים לנו לא היה מה לתרום בגלל המחלה אבל כולנו נושאים כרטיס אד"י. אילנה

שרון123

New member
כל הכבוד אילנה../images/Emo6.gif

אני בחו"ל אבל הצלחתי להתחבר לרגע. אין לי זמן לקרוא אבל חיבוקים לכווווולם

למעלה