פינה חדשה- סיפורי ילדות

blck angel1

New member
../images/Emo182.gifפינה חדשה- סיפורי ילדות../images/Emo63.gif

פה כל שבוע .. ברשותכם כמובן..אפתח שירשור שבו אתם מספרים על סיפורי הילדות שלכם.. מה הקטע? הקטע הוא שאתם מספרים סיפור בהקשר לחפץ/מילה/משפט/שיר/אחר.. שאני אתן.. ואתם תקשרו אותו לאחד הזיכרונות שלכם... מקווה לשיתוף פעולה ^_^
טוב אז אתחיל ^_^ החפץ השבוע הוא: אלבום תמונות! אז הינה סיפור שלי.. אני זוכרת שאני אסתכלתי על אלבום התמונות המשפחתי.. וראיתי את אחיי בכל מיני תמונות כיף כאלה.. בטיולים בבריכה וכו' וכעסתי נורא .. למה אני לא הייתי? שעות ניסו להסביר לילדה בת ה-6 המרוגזת למה היא לא הייתה שם.. כי לא נולדתי.. עד היום צוחקים עליי על זה XD

אני אוהבת להתבונן בתמונות ילדות

שלנו שניראית מאוד מאושרת. האם הזיכרונות שלי הם אמיתיים או שהתמונות משפיעים על הזיכרונות?

blck angel1

New member
את שואלת אותי? או את עצמך?

אצלי מאושרות ביותר. בכלל הייתה לי ילדות נהדרת בבית.

איזו חמודה ../images/Emo6.gif ואחלה רעיון ../images/Emo13.gif

הסיפור שלי הוא לאו דווקא לאלבום אלא לתמונה ספציפית, שהייתה תלויה בחדר של אחותי וכשהייתי קטנה הייתי בטוחה שאחותי היא איזו מפלצת או מכשפה שבאה בתמונה לחטוף אותי. בתמונה רואים את אחותי מאחוריי על רקע השמש. נראה לי סיפרתי על זה פה פעם

blck angel1

New member
חח . קרא לי דבר דומה!

יש לי עד היום תמונה מתוקה של זוג ילדים קונים פרחים אבל בחושך זה נראה כמו מפלצת.. אז פחדתי פעם.

באלבום התמונות שלי יש תמונה אחת

שאחי צילם כשהוא היה בן 7, מהפילם הראשון שהוא אי פעם צילם. לעומת זאת יש תמונה שלי בגיל דומה עומדת עם מצלמה שההורים שלי אמרו לי שהיא פועלת, אבל הם סתם נתנו לי בלי פילם בשביל שאשתוק. נורא כעסתי עליהם אחר-כך, כי הייתי מאד רצינית ולא סתם לחצתי על הכפתור נון-סטופ. אני עד היום זוכרת את הקומפוזיציה של התמונות האלו בראש.

jKiTTiE

New member
אני =]

יש לי תמונה שהיא אצלי ביומן שאנלא עוזרת אותה לרגע.. אני יסרוק אותה ואני ישים אותה פה.. קיצר רואים תפסי שיזור שלי וזה מגיל ממש קטן שעדיין היה לי תיתול...ומאחורה רואים פוסטר של כריש שתופס גלשן... מאז הייתי מכורה לדבר הזה שנקרא ים!!!

ספירלי1

New member
יש לי המון..

1 יש לנו גינה אז אני זוכרת את אח שלי משקה אותה ואת אחותי התאומה, ואני יושבת ומתפוצצת מצחוק (עד שהוא איים עליי חחח!) 2. אני ואח שלי משחקים "מלחמה" עם התאומה שלי, אמרתי לו שכדאי שישים את הקופסא אחת שהייתה לנו כדי שהוא לא יפגע מהלגו, החמור הזה לא הקשיב לי ו.. חטף בראש חחח! 3.שרים ברכת המזון ואני כמו הבלה אומרת בשר בקר במקום בשר ודם .. לא שוכחים לי את זה...

eris1515

New member
תמיד כיף להסתכל בתמונות מתקופה

מסויימת... אני זוכרת שפעם פתחתי את המזנון-ומצאתי אלבום תמונות...- פתחתי אותו ועשיתי ממנו סלטטטטטטטטטטטטטט גם אם זה מהטושים וגם אם זה מהאבקת אפיה שמצאתי במגירה למטה....

E y e s

New member
תמונה משפחתית

התמונה המשפחתית האהובה עלי היא שאני ואחי בערך בני 3-4 יושבים על הברכיים של ההורים שלנו, ושנינו מחופשים (זה היה בפורים). תמונה נדירה, כי בדר"כ לא כל המשפחה מצטלמת ביחד, כי תמיד יש אחד שמצלם.. בקיצור, תמונה יפה מאוד..

למעלה