פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo182.gifפינת השבוע../images/Emo182.gif

חורף, קור, לחץ בבית ספר, לוח מבחנים צפוף בגלל השביתה.....אז מה קורה איתכם? -שיר השבוע של אליס: -אלבום השבוע של אליס: -שיר השבוע לא של אליס: -אלבום השבוע לא של אליס: -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע: -ספר השבוע: -מאכל השבוע: -חוויית השבוע: -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: -להקת השבוע: -תמונת השבוע:

hitchhiker218

New member
קר בטירוף!!!!

-שיר השבוע של אליס: Would? -אלבום השבוע של אליס:דירט -שיר השבוע לא של אליס:נורא אל נורא-אורפנד לנד -אלבום השבוע לא של אליס:מבול-אורפנד לנד -ציטוט השבוע: המורה רינת:"מישהי רוצה לקרוא... מישהי??...." חברתי הזונה:"אביה!!" המורה:"מישהי!!!!!... (נורא ואיום!) -סרט\סדרת השבוע:מופע שנות ה-70, הישרדות(מצאתי את עצמי מתחילה להתמכר לשיט הזה!!) וסאות'פארק. -ספר השבוע:זיכרונותיה של גיישה-ארתור גולדן -מאכל השבוע:מסטיק
-חוויית השבוע: אממ אני ודור נפגשנו -משהו רע שקרה השבוע: החומר למבחן באנגלית מרתיע! -תוכניות לשבוע הבא:לישון טוב -להקת השבוע:אורפנד לנד ופיית' נו מור -תמונת השבוע:

everynormal

New member
עונה

-שיר השבוע של אליס: רוסטר...נזכרתי שוב עד כמה זה שיר מדהים -אלבום השבוע של אליס: אין -שיר השבוע לא של אליס: שואו מי האו טו ליב- אודיוסלייב -אלבום השבוע לא של אליס:אין -ציטוט השבוע:שכחתי...אני צריכה להתחיל לרשום חח -סרט\סדרת השבוע: אין משהו ספציפי -ספר השבוע: אין -מאכל השבוע: אורז -חוויית השבוע: לא יודעת -משהו רע שקרה השבוע: מבחנים ועומס ענק -תוכניות לשבוע הבא: לימודים, חזרות, פיתוח קול, גיטרה -להקת השבוע: כריס קורנל (זה לא להקה אבל הוא אמן השבוע שלי) -תמונת השבוע: אין

פאקינג קרררררררררררררררררר

-שיר השבוע של אליס: אממ.. קשה. rooster, אני חושבת. התחברתי אליו קצת השבוע, יחסית לקודם.. -אלבום השבוע של אליס: Dirt -שיר השבוע לא של אליס: Deep- Pearl jam -אלבום השבוע לא של אליס: Ten. לגמרי! -ציטוט השבוע: מישהו: "שוברת לבבות אחותך" אחותי: "אתה שברת לעצמך. את הראש" XD -סרט\סדרת השבוע: אין נראה לי.. -ספר השבוע: נמנמ. -מאכל השבוע: לא יודעת.. -חוויית השבוע: שינה אצל אחיינים שלי. היה.. מענייןXD -משהו רע שקרה השבוע: די, תורידו את השאלה הזאתXD לא עונה *מוציאה לשון* -תוכניות לשבוע הבא: הרגלים טובים כבר, נו -להקת השבוע: פרל ג'אם -תמונת השבוע: אין לי כוח

../images/Emo101.gif../images/Emo184.gif

-שיר השבוע של אליס: Brother -שיר השבוע לא של אליס: H - tool The agony&the acstasy - המכשפות -אלבום השבוע לא של אליס: Tool - AEnima -ציטוט השבוע: - -סרט\סדרת השבוע: האוס -ספר השבוע: - -מאכל השבוע: שניצל! -חוויית השבוע: להרגיש את האיברים הפנימיים רועדים מרוב קור! -משהו רע שקרה השבוע: חברות פלצניות -תוכניות לשבוע הבא: לשרוד -להקת השבוע: Tool -תמונת השבוע:

refuted plank

New member
נה נה נה נה ../images/Emo3.gif

-שיר השבוע של אליס: Bleed the Freak -שיר השבוע לא של אליס: Kill Rock 'N Roll-System -ציטוט השבוע: אני וחנג' בהרצאה: אני: חנג', תהרגי אותי חנג': באיזה דרך? *חושבת שניה* ואומרת-אפשר לנטוע אותך כעץ ולשכוח להשקות אותך XDDDDD זה היה מצחיק (זה רק נותן לכם פרופורציה נכונה לרמת השיעמום שהייתי נתונה בה) -סרט\סדרת השבוע: הישרדות. דאאמ התמכרתי :S -ספר השבוע: דספריישן- סטיבן קינג -מאכל השבוע: טוסט של דור -חוויית השבוע: חוויה? הממ..לא זוכרת -משהו רע שקרה השבוע: החלטתי להתעלם מהדברים הרעים שקורים לי, מתמקדת בטובים -תוכניות לשבוע הבא: ללמוד :S -תמונת השבוע: החבורה הקדושה

למעלה