פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo182.gifפינת השבוע../images/Emo182.gif

-שיר השבוע של אליס: -אלבום השבוע של אליס: -שיר השבוע לא של אליס: -אלבום השבוע לא של אליס: -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע: -ספר השבוע: -מאכל השבוע: -חוויית השבוע: -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: -אמן השבוע: -תמונת השבוע:

everynormal

New member
טוב, אני עונה

-שיר השבוע של אליס: קינג אוף דה קטס -אלבום השבוע של אליס:אין -שיר השבוע לא של אליס: קאבר של יאנגווי מאלמסטין לגימי גימי של אבבא וואי זה אחד האלופים -אלבום השבוע לא של אליס:אין -ציטוט השבוע: אין אני אף פעם לא זוכרת...כנראה שאין טובים מספיק -סרט\סדרת השבוע: אמריקן איידול- וואי זה פשוט אלוף! כוכב נולד זה ממש פדיחה ליד אמריקן איידול...זאת סדרה כל כך טובה מפוצצת באנשים מוכשרים ששרים אחלה שירים (נו, השירים הכי טובים הם באנגלית) -ספר השבוע: מתמטיקה שאלון 06- מועד ב' כמה עצוב -מאכל השבוע: שניצל -חוויית השבוע: אין סתם שבוע משעמם -משהו רע שקרה השבוע: שצריך להתכונן למועד ב' -תוכניות לשבוע הבא: לנוח לנוח להירגע לנוח -אמן השבוע: אליס אהבת חיי (זה אמן החיים לא השבוע חחח) -תמונת השבוע: אין לי כוח נו...

bep2cell

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

-שיר השבוע של אליס: Would -אלבום השבוע של אליס: dirt -שיר השבוע לא של אליס:the doors- rock is dead פשוט מדהים -אלבום השבוע לא של אליס: אין משהו ספציפציף -ציטוט השבוע: סיני חכם אמר פעם "אני לא סיני ותפסיקו לצטט אותי!" -סרט\סדרת השבוע: אמריקן איידול כמו everynormal שמעליי ואליפות מלטה בסנוקר -ספר השבוע:לא ימא לי לקרוא -מאכל השבוע: תרנגולת על האש! -חוויית השבוע: מעבר דירה -משהו רע שקרה השבוע: הרעידת אדמה העירה אותי מחלום! -תוכניות לשבוע הבא:לא משהו מיוחד -אמן השבוע:הדלתות -תמונת השבוע: מי קונה לי? הודגש באמצעות מדגישומטיק

everynormal

New member
אין על אמריקן איידול!

זאת סדרה כל כך אלופה! ראית איזה פרק יפה היה היום? מה זה התבאסתי כשבסוף הפרק כשנשארו רק שתי הבנות האחרונות אז העיפו את הלבנה, היא הייתה כל כך טובה!!#!$@%@

bep2cell

New member
ארג איתם!

ראיתי היום חלק כי ראיתי גם בסטאר אז כל הפרקים התערבבו... והם ממש עצבנו אותי שהם אמרו לשניים לצעוד קדימה ואז העיפו את כל מי שמאחורה ועשירייה אחרי אמרו לשניים לעבור קדימה והעיפו רק את השניים והילד הזה שצרח עם האורגן ובהופעה אחרת שלו בכלל אמר לכל הנגנים ללכת- הא כזה גרוע! אין לו קול בכלל לשירה והם עדיין משאירים אותו! ואיזה מגניב ששניים שרו את light my fire של הדלתות! ברור שזה נשמע מזעזע כי המקור פשוט שלמות אבל ריספקט על הטעם הטוב! ובאודישנים בהתחלה שהם היו בכל מיני ערים ונכנסה היפנית הקטנה ואמרה thank you בשקט ובעדינות ופתאום שרה ארתה פרנקלין הבהילה אותי! היה מפתיעה לשמוע כזה קול גדול מבחורה כזאת קטנה ואני ממש אוהב את קרלי!

bep2cell

New member
ראיתי עכשיו את הסוף

מסתבר שפספסתי את זה בשידורים הקודמים! גם אני התבאסתי עליהם שהם העיפו את האחרונה ממש רציתי שהיא תמשיך!! חוץ מהקול המדהים שלה היא הבחורה הכי יפה שראיתי! אבל אני עדיין ממש אוהב את קרלי

למעלה