פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo182.gifפינת השבוע../images/Emo182.gif

שיר חרוש של אליס השבוע: שיר חרוש לא של אליס השבוע: אלבום ששמעתם השבוע: סרט/סדרת/תוכנית: ספר: אמן: מאכל: ציטוט: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: בילוי השבוע: המלצת השבוע [ספר, שיר, דיסק או משהו שנחשפתם אליו לאחרונה ובא לכם להמליץ עליו]: תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): תמונה: השאלה השבועית - מה אתם שומעים עכשיו?

MiMiMor

New member
שבוע טוב

שיר חרוש של אליס השבוע: לא שמעתי אליס השבוע כל כך שיר חרוש לא של אליס השבוע: הרבה שירים של Muse אלבום ששמעתם השבוע: מורנינג גלורי של אואזיס סרט/סדרת/תוכנית: ספיידרמן.. ראיתי אתמול את כל הטרילוגיה P: ספר: -_- אמן: Muse מאכל: בננה
ציטוט: מלא מלא מ"שנות ה-70' " (חרשתי) משהו טוב שקרה השבוע: אמממ... משהו רע שקרה השבוע: המדינה בוערת בילוי השבוע: המיטה? המלצת השבוע [ספר, שיר, דיסק או משהו שנחשפתם אליו לאחרונה ובא לכם להמליץ עליו]: ספרים של נעמי רגן, היא מוכשרת בטירוף. תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לשחק בשלג (סתם) (לישון) (
) תמונה: השאלה השבועית - מה אתם שומעים עכשיו? חדשות לצערי, שיהיה שבועטוב ושקט לכולם

Sanguine Sky

New member
../images/Emo150.gif

שיר חרוש של אליס השבוע: לא ממש שמעתי...\: שיר חרוש לא של אליס השבוע: Dream Theater-Finally free. אלבום ששמעתם השבוע: Opeth-Damnation. סרט/סדרת/תוכנית: אנג'ל!!! ספר: תשעה נסיכים לאמבר/רוג'ר זילאזני (בשלבי קריאה מוקדמת מאוד עדיין). אמן: אופת' או דרים ת'יאטר. מאכל: גבינה
תפריט מאוד מגוון יש לי... ציטוט(ים): 1) "ואם הוא יגיד לך לרקוד, תגידי לו אחר כך על הגג!"(הגרסה של המורה שלי ל"ואם X יקפוץ מהגג?"
.) 2) מה זה? לא העתקת כלום? אני מתקשר לאמא שלך ואתה מקבל 0! -אבל אתה מסתיר לי! (אחרי שתיקה של כמה שניות) ...אתה רומז שאני שמן מידי?! (המורה שלי למתמטיקה נעלב
) 3) כן, יש כאן תאריך! איזה יופי, יש אפילו יום וחודש! (
) משהו טוב שקרה השבוע: מבחן קל בפיזיקה
. משהו רע שקרה השבוע: כלום
. בילוי השבוע: כלום... כל השבוע ראיתי אנג'ל אם זה נחשב
. המלצת השבוע [ספר, שיר, דיסק או משהו שנחשפתם אליו לאחרונה ובא לכם להמליץ עליו]: Dream Theater-Scenes From A Memory. אני יודעת שאני חופרת, וזה גם לא ממש השבוע (טוב בכלל לא השבוע), אבל זה אלבום פשוט מדהים! אה כן, ועונה 5 של האוס(!!!). תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לא יודעת
. תמונה:
השאלה השבועית - מה אתם שומעים עכשיו? Dream Theater-Beyond this life (מפתיע).

בדנתמ

New member
עונה 5 של האוס ../images/Emo2.gif

זה הגיע לטלוויזיה כבר או שאת רואה באינטרנט? באתר של זרימה חופשית במקרה ובא לך לתת לי לינק אם זה באיכות טובה?

Yellow Moon

New member
וואו ../images/Emo191.gif

האלבום של אופת' כל כך מצוין!! אבל זה בערך האלבום היחיד שלהם שאני יכולה לשמוע מההתחלה עד הסוף.

Greypure

New member
../images/Emo2.gif

דווקא Damnation מרדים אותי ואני לא מצליחה לשמוע את כולו עד הסוף
אין על Blackwater Park :)

Yellow Moon

New member
../images/Emo191.gif אהא

שיר חרוש של אליס השבוע: לא חושבת ששמעתי אליס בכלל השבוע.
שיר חרוש לא של אליס השבוע: כל on a island של דיויד גילמור
אלבום ששמעתם השבוע: כנ"ל סרט/סדרת/תוכנית: 70's show
ספר: המממממ. כל ספר של אתגר קרת. אמן: דיויד גילמור.
מאכל: שוקולד.
ציטוט: משהו טוב שקרה השבוע: זה סודי ביותר.
משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם אנשים מעצבנים.
בילוי השבוע: home sweet home
המלצת השבוע [ספר, שיר, דיסק או משהו שנחשפתם אליו לאחרונה ובא לכם להמליץ עליו]: לא משהו ממש מיוחד חוץ מהאלבום הזה של דייויד גילמור.
הוא כל כך טוב
. תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לאיודעת. תמונה: השאלה השבועית - מה אתם שומעים עכשיו? גילמור שוב. וואו חצי מהתשובות פה היו דיויד גילמור.

MiMiMor

New member
אתגר קרת ../images/Emo45.gif

קראתי בערך כל סיפור שהבנאדם הזה כתב.

בדנתמ

New member
../images/Emo45.gif יש בו משהו שנון כזה...

סגנון שלא יצא לי לראות אצל אף סופר אחר. הוא גאון של סיפורים קצרים, אין מה להגיד.

למעלה