פרק 32

hadarydar

New member
../images/Emo182.gifפרק 32../images/Emo182.gif

שעת התחלה : 22:40 שעת סיום : 23:40
תקציר
מאט יוצא משליטה ושון, ג'וליה וכריסטיאן מנסים למצוא פתרון. כריסטיאן מזמין את קיט לחקור את מאט והיא מגלה את האמת על התקיפה שלו. קוונטין וכריסטיאן עוזרים ל-3 סטודנטים שהודבקו זה לזה.
צפייה מהנה

hadarydar

New member
הפרק...../images/Emo182.gif

לא יודעת כאילו הפרק היה מדהים. כמו כל פרק בניפ/טאק אבל אחרי שבוע שעבר הרגשתי קצת אכזבה. היו הרבה חלקים של סתם סקס, בלי משמעות, או פשוט סתם חלקים, לעומת שבוע שעבר שלא היה רגע דל לעומת זאת הפרק היה פשוט מדהים. הקטע הכי אהוב עליי היה בסוף, ב"פגישת המשפחה" שהם עשו בסוף. זה באמת היה חזק אני לא אומרת את זה הרבה, לרוב אני ממש מעריכה אותה- אבל הפרק לא אהבתי את המשחק של ג'וליה. היא לא הייתה כל כך אמינה בהרבה קטעים בקיצור- פרק מדהים, אבל קצת אכזבה מהרף שהציבו בפרק הקודם...

פיספסתי קטע

שון וקריסטיאן מדברים על זה שהמנתח החדש דו-מיני ואז הוא ניכנס ואמר להם משהו. מה הוא אמר?

קטרפי

New member
הוא אמר ../images/Emo110.gif

שהיה לפני כמה זמן בחדשות משרד עורכי דין שבו ריכלו אחת העובדות שהיא דו, אז היא תבעה את המשרד וקיבלה 6 מיליון דולר פיצויים, והם נאלצו לסגור את המשרד.

Gali4697

New member
XDDD

לא הבנתי את הקטע הזה כשהוא סיפר
היה מצחיק איך שהם ירדו עליוP: והמבט שלהם אחרכךXD

hadarydar

New member
כאילו הוא בא להגיד להם../images/Emo182.gif

שיזהרו. כי הוא יכול לתבוע אותם כמו שההיא עשתה

1Shir

New member
נזכרתי מה רציתי לשאול על הפרק הזה

לא הבנתי אם הוא סתם המציא טו מייק א פוינט או שזה באמת היה בעיתון??? חח לא שזה משנה

Gali4697

New member
ניראהלי שכל הסקס הזה היה כדי

לגלות שההוא דו מיניXD [נו, אפעם לא ניסיתי לקרוא תשם שלוXD]

Elizabell

New member
../images/Emo182.gifוואיי איזה פרק טוב../images/Emo182.gif

העונה הזו הרבה יותר מרתקת מהעונה הקודמת. בעונה הזו גם משתפים קונפליקטים הרבה יותר משמעותיים מאשר בעונות הקודמות. כן, ברור הקטעים החולניים והסקסיסטיים הם משהו שכניראה מדרדר מפרק לפרק>< אבל אני אהבתי את כל האינטרקציה והשיחות בין שון ג'וליה כריסטיאן ומאט בפרק הזה. אני הייתי בשוק כשראיתי ששון מכה את מאט. דוקא הקטע הזה כל כך הפליא אותי. אני חושבת שהפתרון הכי טוב במצב כזה זה פשוט לשלוח אותו לפסיכולוג או משזה לא יהיה, עזרה חברתית. ובהחלט כדורים לא יפתרו את הבעיה, מאט צריך להתמודד, והכדורים הם בריחה. אבל עם עקשנות כמו של מאט מאוד קשה לכופף. קיצר,רותקתי XD מהפרק הזה. חחח וד"א אני לא אוהבת את קיט בכלל. קוונטין עוד איכשהו יש לו כל מיני משפטים מעגניבים וציניים כאלה, אבל קיט פשוט ממש מעצבנת. יש כמה דברים שהיא אמרה לכריס' ולקימבר בחדר השינה שהם אולי נכונים, אבל שיחיו תחיים שלהם...מה היא מתערבת...>< >< >< XDDDDD מקווה שלאורך כל העונה יהיו פרקים מרתקים שכאלה. יום טוב לכולם אליזבל

Gali4697

New member
אמ

"ובהחלט כדורים לא יפתרו את הבעיה, מאט צריך להתמודד, והכדורים הם בריחה." יועצת וכל החרא הזה

limors2

Active member
העונה הזאת מעולה!

ואני אמשיך לומר אותו דבר כל פעם שמישהו יעלה את הנושא
היא משוגעת ומרתקת ומצחיקה וכל סיפור ניתוח הוא יותר מעניין וטוב מהשני! אני ממש צריכה אנטנה

למעלה