ריקוד הגשם

../images/Emo182.gifריקוד הגשם../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

עומדת ברחוב מרגישה את טיפות המים הקרירות מרטיבות את שערי זולגות על לחיי מתנפצות ברוך על עורפי
הו גשם יקר, איך ידעת להגיע בזמן ממש ממש בדיוק בעונה המתאימה מנתק אותי לרגע מאינטנסיביות של חיי היומיום עוצרת לרגע ומתחברת לטבע
מרגישה חלק מהייקום מהבריאה מרגישה את העוצמה שיש לאייתני הטבע
פורשת את ידיי לצדדים ומחבקת את העולם
מתרעננת מהמיים הזכים שניגרים מהשמיים
מריחה את האדמה הרטובה מתמלאת בצמרמורת של צמיחה
הו גשם יקר, אנא פזר מעלי כל עננה אנא טהר את ההילה אנא הזרם אנרגיות של חיים ואהבה
הו גשם יקר
הזכר לי את החיבור שלי עם אמא טבע עם האהבה עם הקיום והשלווה

מגי 336

New member
יו טליוש, אני תיכף יורדת למטה

לרקוד את ריקוד הגשם... מקסימה את, תודה

מגי 336

New member
יצאתי היום מהמשרד החוצה

הגשם שטף את המדרכה מהמרזבים והגגות ויצר שלוליות ומערבולות נעמדתי על הכביש שהיה ריק בשעה זו סגרתי את המטריה הרמתי את ראשי למעלה והבטתי בגשם היורד ... צפיתם פעם איך הגשם נוטש את הענן שלו? מראה מדהים משתווה לו (ואולי גם קצת עולה עליו) רק מראה השלג המרחף מלמעלה למטה... תוך שניות השיער נראה כמו אחרי חפיפה פני היו רטובים הייתי חייבת לעצום עיניים מפני הטיפות הגדולות פרסתי ידי לצדדים כמו ילדה קטנה... העולם נראה פתאום כל כך יפה אנחנו העולם... תחושה של התמזגות טוטאלית...

שילי16

New member
מדהים

כל כך מה שאני מרגישה החורף הביא איתו שקט הוא ניקה אותי לקחתי נשימה ארוכה ואמרתי תודה

dorit8

New member
מקסים שנירקוד ביחד ../images/Emo182.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo182.gif

היום טיילתי בפרק ברמת גן יחד עם הגורה שלי . וישבתי על ספסל הגיעה אישה עם תינוק מתוק גינני .... שוחחנו אני והאישה המקסימה. באיזה שהוא שלב השמיים התכסו עננים ומיהרנו חזרה למכוניות אני והיא . בדרך חזרה ירד עלינו גשם טיפות לגורה שלי זה ממש לא הזיז דפקה עשה לה מצב רוח שובבי יותר. לילה קסום שמח .

למעלה