שאלון חורף- נא לענות

../images/Emo182.gifשאלון חורף- נא לענות../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif

שאלון מפורום סקרים ושאלונים (השאלון מכוון לשני המינים):
אוהבים את החורף?:
מה אתם אוהבים בו?:
מה אתם לא אוהבים בו?:
יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]:
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/לעבודה?:
באיזה צבע המעיל שלכם?:
אוהבים את הגשם?:
מה אתם נוהגים לאכול בחורף?:
מתקלחים כל יום בחורף?:
יותר מפחיד-רעם או ברק?:
אתם טיפוס של חורף?:
ירד אצלכם ברד?:
קר לכם עכשיו?:
חולים הרבה בחורף?:
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:
מה העונה האהובה עליכם?: זה או זה
חורף/קיץ?:
חורף/אביב?:
חורף/סתיו?:
צעיף/כפפות?:
מעיל/סווצ'ר?:
כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?:
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:
ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:

אהלן אהלן! מישהו זוכר..?

נכון אני לא כותבת, אבל תדעו שאני בודקת מה קורה.. אז טוב!
אוהבים את החורף?: מאוד!
מה אתם אוהבים בו?: וואו! המון.. גשם, סוודרים מעילים כובעים מגפיים
אני רוצה בערך כל זוג מגפיים שאני רואה, זה חולני..אה וגם כמובן-
!! (מוטיב חוזר..חח..)
מה אתם לא אוהבים בו?: צעיפים.. לא יכולה עם זה.. וגם את הדקות הראשונות כשקמים בבוקר...
יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]: יש אבל היא לא הכי בשימוש..
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/לעבודה?: ממש לא..
באיזה צבע המעיל שלכם?: שחור.. חייבים קלאסה.. האמת שהיה לי ורוד אבל בחיים לא הלכתי איתו..
אוהבים את הגשם?: אחד הדברים שאני הכי אוהבת.. והריח! אחח
מה אתם נוהגים לאכול בחורף?:
!!! מרק....
מתקלחים כל יום בחורף?: פחחח.. לא..
יותר מפחיד-רעם או ברק?: בדוגרי אף פעם לא פחדתי מהם...
אתם טיפוס של חורף?: ועוד איך!
ירד אצלכם ברד?: לעיתים רחוקות.. ואז כולם יוצאים עם הידיים ואוספים.. חח יוו איזה כיף זהההה
קר לכם עכשיו?: מממ לא במיוחד.
חולים הרבה בחורף?: לא.. בכלל אני לא מהאנשים שחולים... בלי עין הרע..
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: בטח... תמיד יש..
מה העונה האהובה עליכם?: חוץ מהסתיו אני אוהבת את כולן.. זה או זה חורף/קיץ?: קשה לבחור אבל נראה לי שחורף חורף/אביב?: חורף.. חורף/סתיו?: חורף.. צעיף/כפפות?: כפפות מעיל/סווצ'ר?: מעיל כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: וואו כובע חורף.. אני אוהבת! המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו... ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: אל תלכו עם מטריה בגשם!

moshavnikit

New member
חורף ../images/Emo5.gif

אוהבים את החורף?: ממש לא מה אתם אוהבים בו?: כלום
מה אתם לא אוהבים בו?: את הקור הנוראי, וגשם כשאין מטריה, בעצם גם כשיש.. יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]: עדיין לא אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/לעבודה?: משתדלים באיזה צבע המעיל שלכם?: שחור אוהבים את הגשם?: לא מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: דייסת סולת של סבתא מתקלחים כל יום בחורף?: כן יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף?: לא ירד אצלכם ברד?: לא קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: קצת מה העונה האהובה עליכם?: אביב זה או זה חורף/קיץ?: קיץ חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף וכפפות מעיל/סווצ'ר?: מעיל כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: כובע המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו
ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: שוקו

the only DaRdAr

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אוהבים את החורף?:לאאאאא
מה אתם אוהבים בו?: שמיכת פוך, שוקו חם ותנור מה אתם לא אוהבים בו?: גשם! יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]:ברור למי לא
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/לעבודה?: כן
באיזה צבע המעיל שלכם?: לבן עם שחור ואדום...נשמע מוזר אבל זה לא אוהבים את הגשם?: לאאאא
מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: מרק חם מתקלחים כל יום בחורף?: כן יותר מפחיד-רעם או ברק?: שניהם
אתם טיפוס של חורף?: ממש לא ירד אצלכם ברד?: כן קר לכם עכשיו?: עכשיו לא חולים הרבה בחורף?: לא אבל לעיתים רחוקות מאוד...
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: אפשר להגיד שיש מה העונה האהובה עליכם?: אביב זה או זה חורף/קיץ?: קיץ חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?:קפוצו'ן המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:שוקו! ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: תתקרבלו בשמיכת פוך...זה כיף ןמחמם..זה לא ממש טיפ אבל זה מה שיש

Reichan

New member
תשובות ../images/Emo183.gif

אוהבים את החורף?: בטח. איך אפשר שלא?
מה אתם אוהבים בו?: הגשם, הקור, השלווה, השקט, השלוליות, המטריות, הפוך, הבגדים החמים, והכי הכי - הרוח. מה אתם לא אוהבים בו?: הממ... ש יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]: כן, אבל זה רק עניין של זמן עד שגם זאת תישבר ושוב אצטרך לקנות חדשה...
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/לעבודה?: כשאני זוכרת. כלומר, בד"כ לא. באיזה צבע המעיל שלכם?: לבן [ויש גם אחד ישן אדום
] אוהבים את הגשם?: כמובן. מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: קרמבואים וארטיקים [כי איך אפשר שלא לאכול ארטיקים כל השנה?
] מתקלחים כל יום בחורף?: תלוי כמה קר XD יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם, ללא כל ספק. אתם טיפוס של חורף?: אפשר לומר שכן. אני אוהבת עונות ^^ ירד אצלכם ברד?: לא
קר לכם עכשיו?: לא. חם לי. רציתי להדליק מזגן אבל אמרו לי שכבר חורף ולא צריך -__- חולים הרבה בחורף?: בקושי (טפו טפו
) יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא יותר מדי. מה העונה האהובה עליכם?: שאלה טובה. כולן, אני משערת. זה או זה חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: כובע חורף כמובן! המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: אני לא שותה משקאות חמים :-\ מים, מישהו? ^^; ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לקחת הכול באופן חיובי ולא להדכדך ממזג האוויר. עליי הוא דווקא משרה סוג של שלווה
אגב, אני קוראת קבועה בפורום כבר כמעט שנתיים, פשוט לא שומעים ממני ^^;

Reichan

New member
תודה ^_^

תודה רבה
אגב, מישהו יודע במקרה מתי יוצא האלבום סוף סוף?

Reichan

New member
אין פה מישהו שמכיר אותו?

אי אפשר פשוט לשאול אותו איכשהו? ^^;

nitsan4u

New member
עונה!../images/Emo3.gif

אוהבים את החורף?: מאוד! מה אתם אוהבים בו?: הגשם, השוקו החם, התה הטוב, שמיכות פוך!
השלג, החרמון, הבגדים החמים ועוד! מה אתם לא אוהבים בו?: אמממ עדיין לא מצאתי את זה!
יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]: כן רק שאחים שלי לוקחים תמיד את הטובות יותר!
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/לעבודה?: כן! באיזה צבע המעיל שלכם?: כחול אבל הוא מלפני 4 שנים בערך! אוהבים את הגשם?: כן כפי שציינתי... מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: אמממ קרמבו ומרקים טעימים שאמא עושה, חמין. מתקלחים כל יום בחורף?: חחח עדיף שאני לא יענה על זה... יותר מפחיד-רעם או ברק?: ברור שרעם! בגלל הרעש המפחיד! אתם טיפוס של חורף?: אממ אני לא מגדירה את עצמי טיפוס של שום עונה.. ירד אצלכם ברד?: עוד לא.. קר לכם עכשיו?: לא, אפילו הלכתי בחולצה קצרה לבצפר למרות שירד גשם! חולים הרבה בחורף?: אממ בינוני.. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: נראה לי שכן.. מה העונה האהובה עליכם?: אביב זה או זה חורף/קיץ?: שניהם! חורף/אביב?: גם שניהם.. חורף/סתיו?: חורף בגלל הגשם! צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: כובע חורף! יותר נחמד! המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:תה ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: שתו הרבה שוקו\תה, תאכלו הרבה מרקים טעימים של אמא סבתא וכו' ותהנו מהגשם\שלג\ברד כי זה לא נמשך אצלינו הרבה זמן!

ורדונה2

New member
באיחור עצום ../images/Emo3.gif

אוהבים את החורף?: מאוד
מה אתם אוהבים בו?: את השכבות בבגדים, הגשם בחוץ, כובעי הצמר, המגפיים, השוקו החם, החגים, היעלמות הצורך להוריד שיערות...
אני יודעת שזה מגעיל, אבל מה אני אעשה שזאת הקלה ענקית. תשאלו כל בחורה
מה אתם לא אוהבים בו?: אהמ... זה שאני קופאת מקור? אה, אני יודעת! זה שאני משמינה מרוב הסופגניות ושאר ירקות (יותר נכון- שוקולד, שוקולד, שוקולד, גלידה, וכבר אמרתי שוקולד?). יש לכם מטריה?[די ברור שכן]: נו, אז למה שואלים? אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/לעבודה?: לא... XD בסוף אני תמיד מתרוצצת בגשם. באיזה צבע המעיל שלכם?: יש שניים. אחד לבן ואחד אפרסק (הוא לא ורוד!). את השאר אני פשוט מפלחת מאחותי. =) אוהבים את הגשם?: indeed מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: שוקולד, אמרתי? ובזמן האחרון מתחשק לי מאוד לאכול סופגנייה וקרמבו. אני כזאת מכורה למתוק. מתקלחים כל יום בחורף?: indeed יותר מפחיד-רעם או ברק?: במילא הם באים ביחד... אתם טיפוס של חורף?: כבר שאלתם אם אני אוהבת את החורף. זה לא מסביר את זה? ירד אצלכם ברד?: אני לא בטוחה... קר לכם עכשיו?: כן =) חולים הרבה בחורף?: קצת, פה ושם. מנוזלת/צרודה/דלקות באוזניים. חום יש לי מקס' פעם בשנה. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: קצת. מה העונה האהובה עליכם?: החורף. זה או זה חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: חורף צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר ומעליו מעיל =) כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: כובע חורף!!!
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: DVD, "עידן הקרח2", שמיכה, שוקו, קרמבו, חימום, חלון פתוח, אורות כבויים ופול ווליום.

למעלה