שירי השבוע

../images/Emo182.gifשירי השבוע../images/Emo182.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:
שיר השבוע לא של THE USED שלכם:
אלבום השבוע שלכם:
קליפ השבוע שלכם:
מאכל השבוע שלכם: ושבת שלום לכולם...

RoRiL

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo221.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: I'm A Fake שיר השבוע לא של THE USED שלכם: אמממ slide של גוגו דולס אלבום השבוע שלכם: של רד הוט צ'ילי פפרס
קליפ השבוע שלכם: אין מאכל השבוע שלכם: אמממממ.. אין?

O L g i T

New member
../images/Emo189.gifmine.. ^^

שיר השבוע של THE USED שלכם:
say days ago live שיר השבוע לא של THE USED שלכם:
Trust Company - Downfall אלבום השבוע שלכם:
Bullet For My Valentina - The Poison קליפ השבוע שלכם:
Idiot Pilot - A Day in the Life of a Poolsharkמאכל השבוע שלכם:
שניצל ופסטה ברוטב עגבניות 3/>

MeetLofe

New member
../images/Emo194.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: All That I've Got שיר השבוע לא של THE USED שלכם:Fall Out Boys - Calm Before the Storm אלבום השבוע שלכם:לא'ידע קליפ השבוע שלכם:Fall Out Boys אבל שכחתי איך קוראים לשיר נו עם הזקן והרגליים של האייל
זה משהו עם SUGAR לא? מאכל השבוע שלכם:זה לא משתנה נו..כל ג'אנק פוד..בורגראנץ'/מקדונלדס/בורגר קינג/פיצה קאסה דל פפה/פיצה עגנבניה ויש עוד...!

O L g i T

New member
sugar we're going down ../images/Emo9.gif

ואם אני כבר עונה אז זה פול אאוט בוי. לא בויז. =]

:)

שיר השבוע של THE USED שלכם: box of sharp objects אני יודעת שלא כך כותבים -.- שיר השבוע לא של THE USED שלכם:sugar we're going down אלבום השבוע שלכם: ממ.. קליפ השבוע שלכם: כנראה box of sharp objects מאכל השבוע שלכם: קפה :p

Noa Tsror

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Greener With The Scenery שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Alexisonfire - No Transitory אלבום השבוע שלכם: Hours - Funeral For A Frind קליפ השבוע שלכם: Alexisonfire - Accidents מאכל השבוע שלכם: הממ צ'יטוס

O L g i T

New member
תאמת..

עכשיו שאת אומרת את זה ואני מסתכלת שוב על התמונה, יש משו בדברייך. אבל בכל זאת זה מגניב לדעתי, ויותר מזה, צריך הרבה אומץ בשביל לצאת ככה לרחוב ועל זה אני כבר מעריכה אותן...

למעלה