שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo182.gif שרשור חיובי../images/Emo182.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב לכולם, לחדשים/ישנים לכולם

אוח. ../images/Emo141.gif

ראשון- מבחן בספרות. אוליאולי נוסעת לקריית שמונה לבת דודה שלי. שני-מבחן במחשבת. @#$$@#^@#%$ מתחילה ללמוד למתמטיקקה. [מה שהייתי אמורה לעשות לפני!!!
] שלישי- הממ... כלום. לומדת לקקה. רביעי- כנ"ל. חמישי- מבחן במתמטיקקה. שישי- לומדת.
שעתיים כימיה. XD שבת-שומדבר. אוח,אני מחכה לזה. XD

xXx Lilo xXx

New member
בהצלחה ^^../images/Emo29.gif

בעיקר בטימטומטיקה
או קקה איך שבא לך...

xXx Lilo xXx

New member
היי ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

ראשון- בצפר: שעתיים של גהנום (מחשבים)(גאד כ"כ באלי לפרוש) || מקבלת תמבחן באנגלית || מקבלת תמבחן במת' || חרא של יום, עובדת. || לומדת לאומנות וניראה לי
שני- בצפר: מתחילה בעשר #$^#$ || מבחן באינטרנט || עובדת <_<" שלישי- בצפר: מבחן באומנות
אני כ"כ נכשלת. || לומדת להיסטוריה. רביעי- בצפר || לומדת להיסטוריה. חמישי- בצפר: חוזרת ב4 || עובדת || לומדת להיסטוריה. שישי- בצפר: מבחן בהיסטוריה
שבת- בוכה על השבוע המסריח שהיה לי. || בטח יוצאת או משהו כזה.... אני ממש מקווה שיהיה לכולם שבוע הרבהבהבהבה יותר טוב

xXx Lilo xXx

New member
~שכחתי משהו חשוב../images/Emo65.gif~../images/Emo29.gif

יום רביעי - יומולדת לאלונהההההההההההההההה@#$@#$@#$#

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- יום שני של מדא בביתספר + מבחן על זה. שני- מבחן באנגלית. שלישי- ביתספר. רביעי- ביתספר. חמישי- ביתספר. שישי- ביתספר. סרט עם ערן ^^ שבת- כנראה עם ערן.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifרק כי הלוח שנה של קראנג תלוי כאן..

שלישי - יומולדת לויל פראנסיס הסולן של איידן! ולא קשור ללוח שנה.. חמישי - יומולדת לדניגריי אהובתי!!@%^@

כואב לי הגרון../images/Emo28.gif

ראשון- בוחן בכימיה, מבחן במוזיקה. שני- לומדת למבחן באומנות. | בייביסיטינג (?) שלישי- המבחן הנ"ל באומנות. | חוג דרמה. רביעי- שומדבר מיוחד. חמישי- כנ"ל
שישי- מבחן בהיסטוריה. שיאללה, איזה אושרXD שבת- נחה קצת, מה יש?
שבוע טוב לכולם ולכולן

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifהפעם זה יהיה חיובי לגמרי..

ראשון- ירפ"א א' כל היום
אם אני אספיק אז לאימון. שני- דובר צה"ל
| אני בת 17 ו-9 חודשים D: |ב-12 בלילה יוצאים לחגוג קולולולולווו שלישי- נגמר המלווה!!!!!!!!!!! אעאעאע יום מאושררר##@@#$!#$$#!$!!!!!! | אימון וינגייט רביעי- יומולדת 21 לאח שלי :) | אימון חמישי- שומדבר מיוחד נראלי | אימון שישי- סופש! שבת- סופש!

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifירפ"א= יחידה רפואית אווירית../images/Emo122.gif

משמע- מיונים לקורס טייס. ווהו. וכן, יש לי תוכנה מגניבה

PerfectSP

New member
אניD: ../images/Emo190.gif

ראשון- נממ בוחן בערבית
,חוזרת בארבע ו..כנראה הולכת לישוןD: שני- ערבית שעתיים ואז שעתיים אנגלית ואז שעתיים פיזיקה ואז שעתיים מתמטיקה! זה יותר מדי לבן אדם אחד!
שלישי- שעתיים אחרונות זהירות בדרכים יש לנו!!!למה?!?!?!?! חוץ מזה לא הרבה רביעי- שוב,לחזור בארבע,לישון וכדומה חמישי- יום אחרון!!!!ספורט-התעמלות מכשירים!!!!D: ואז סופ"ש
שישי- לישון
שבת-להמשיך לישון

למעלה