שרשור תמונות- פרק רביעי
B Blue Aura New member 15/12/06 #55 זה כאילו היא... ../images/Emo189.gif מפחדת ממשהו שלפניה לא מאחוריה><
L L U Z I A New member 15/12/06 #57 היא כאילו ב../images/Emo15.gif "שיה! תראי איזו שמלה מ ה מ מ ת! אני בשוק מעצמי." *ואז רואים אותה רצה לכיוון החלון ראווה*
היא כאילו ב../images/Emo15.gif "שיה! תראי איזו שמלה מ ה מ מ ת! אני בשוק מעצמי." *ואז רואים אותה רצה לכיוון החלון ראווה*
N NP16 New member 17/12/06 #135 אם היא רק ידעה ללכת.. ../images/Emo99.gif הכי יפה שם, עם אישיות הכי מיוחדת. ואני ממש לא מבין איך אפשר להיות נגדה, ואיך אפשר להגיד עליה מכוערת.
אם היא רק ידעה ללכת.. ../images/Emo99.gif הכי יפה שם, עם אישיות הכי מיוחדת. ואני ממש לא מבין איך אפשר להיות נגדה, ואיך אפשר להגיד עליה מכוערת.
M MeetLofe New member 15/12/06 #60 ../images/Emo109.gif לא משו התמונה אבל מכוערת?טוב שהיא לא אחת הבחורות הכי יפות שם נו באמת
L loligoth New member 16/12/06 #116 ../images/Emo214.gifלא אהבתי את התמונה. אבל בלי קשר אליה, קים נורא יפה... מיס ג'יי[?] מפחידה אותי =[
L L U Z I A New member 15/12/06 #58 היא כ"כ ב../images/Emo15.gif "Please, don't kill me" באופן דרמתי-שייקספרי.
L L U Z I A New member 17/12/06 #133 ועכשיו כשהבנתי את הפואנטה../images/Emo15.gif (של התמונות...) הפוזה טובה, היא הייתה צריכה להראות קצת יותר נחישות ופחד אמיתי *ומדעיפה בשלב זה לא להביע דעתי על התמונות, אני צריכה באמת לראות את הפרק *
ועכשיו כשהבנתי את הפואנטה../images/Emo15.gif (של התמונות...) הפוזה טובה, היא הייתה צריכה להראות קצת יותר נחישות ופחד אמיתי *ומדעיפה בשלב זה לא להביע דעתי על התמונות, אני צריכה באמת לראות את הפרק *
O olgosh New member 17/12/06 #146 נו.../images/Emo129.gif שיוותרו על כל השלבים וישר יכתירו אותה לטופ מודל הבאה. היא מדהימה!