תמונות מדברות

oriane0

New member
../images/Emo182.gifתמונות מדברות../images/Emo182.gif

שלום לכולם..=) איך עבר עליכם השבוע בנתיים? אני מקווה שטוב. קצת חוקים והוראות: 1. פותחים את המחשב 2. פותחים את האינטרנט 3. לוחצים על המועדפים 4. פורום מקפליי 5. לוחצים על תמונות מדברות 6. מסתכלים טוב טוב על התמונה 7. נכנסים למצב טראנס - חושבים טוב טוב על הבנאדם שאתם רואים 8. נכנסים למח שלו בזמן הצילום 9. מגלים מה הוא חשב בזמן הצילום 10. לוחצים על "הוסף תגובה קצרה" וכותבים לי מה הם חשבו! הערה: אין לדלג על קטע הטרנס. הוא חשוב מאוד. עוצמים את העיניים ומתרכזים בדני/טום/דאגי/הארי ונכנסים למצב טרנס. מי שמתמחה בעיניין, יכולה לעבור למצב טרנס - מתקדמים (התרכזות בכל הלהקה). בהצלחה!! יום מצוין!! אוריאן.

Hip Hop star

New member
מנסה...../images/Emo3.gif

דאגי:"הארי נשך לי ת'יד" טום:"ליקפי החליקה על חירבונה ובננה החליקה אותה לביוב של יחזקאל
..*אני לא הייתי קשור לעניין* דני:"הארי,תפסיק לגעת לי בטוסיק" הארי:"דני צדיק
" זה גרוע,אבל קיצר תתחילו להגיב לפינה!אוריאן משקיעה כל שבוע,אז תשקיעו גם אתן!

M c F l y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!

הארי תפסיק לגעת לי בטוסיק ^^
ואוריאני בתי.. מצטערת שאני לא עושה.. אני פשוט גרועה בזה
נו טוב אוליי מאוחר יותר אנסה :) אוהבת 3> [וגם אותך אלה
]

vered131

New member
מנסה..

דאגי: תראו אין לי יד!
דני: כולם לעשות פוזה.. טום: לא!! תעמדו ישר הארי: -אין תגובה-
צולע אני יודעת.. אבל לפחות ניסיתי

Love Bem

New member
למה?יצא לך נחמד

זה דיי מצחיק! את התאמת את המילים ממש לתמונה ויצא נחמד לא ממש מצחיק אבל נחמד! ודאגי הצחיק אותי עם מה שאמרת!

vered131

New member
תודה ../images/Emo24.gif

פעם ראשונה שלי.. כל הפעמים התפאדחתי לכתוב.

מנסה..

דאגי: "גמני מכור לבובות גרב.." דני: "ניתפס לי הגב..!!" טום: "--------"(אין תגובה).. הארי: "מה אני צריך לעשות?! לעמוד ולהיות חתיך?! אוייש נו זה קל.." (צולע אבל זה מה היה..
).

vered131

New member
חחח הרגת אותי עם הארי ../images/Emo6.gif

"מה אני צריך לעשות?! לעמוד ולהיות חתיך?! אוייש נו זה קל.." איזה חש הוצאת אותו! :p

may90

New member
יאי ><

דאגי:eek:ooo how do i do it?! טום: *עושה את הקטע של הפיהוק ולשים יד על הבת זוג-במקרה הזה זה דאגי]* דני:"פסס הארי אני צריך להשתין@#!#!#!@!!!!!!!!11111גג" הארי:"לך על טום אני לובש לבן" [יעני יהיה לו שקוף XD]

למעלה