תמונות מדברות

oriane0

New member
../images/Emo182.gifתמונות מדברות../images/Emo182.gif

hello everybody!
מה קורה כולם? איך היה השבוע? אני אתמול לא באתי לבצפר.. קנאו
סתםםם
טוב אז בואו נעבור לעיניינינו: רוצים להשתתף? זה פשוט! רק עברו על חוקי המשחק והתחילו לשחק! 1. פתחו את הכתובת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/addmsg.asp? id=1238 2. כנסו לכותרת "
תמונות מדברות
" 3. קראו את החוקים 4. רדו קצת למטה ומצאו את "הוסף תגובה" או "הוסף תגובה מהירה" 5. לחצו על אחד מהם ורשמו בכותרת: "אני!!" 6. הסתכלו על התמונה שהוספתי. 7. האם אתם מרגישים את דאגי בתוך גופכם? האם טום נכנס לגופכם ופתאום אתם יודעים לנגן בפסנתר? לא?!! נסו שנית!, או, עברו לשלב 8! שלב 8!: עצמו את העיניים והתרכזו בתמונה במוחכם. הזכרו בכל הרגעים המדהימים שקרו לכם עתה שראיתם את ההודעה של "oriane0" הכנסו למצב טראנס והרגישו את דאגי/טום/הארי/דני בתוככם. 9.בגלל שאתם בתוך הגוף של דאגי/דאגי בגוף שלכם, אתם יכולים לדעת מה הוא חשב באותה שניה שצילמו אותו!! רישמו על דף מה אמר כל אחד מהלהקה. 10. רישמו בתגובה מהירה/תגובה מה אתם חושבים בצורה כזאת: דאגי: "..." דני: "..." טום: "?" הארי: "!!" או שפשוט: תכתבו לי מה אתם חושבים שדאגי/הארי/טום/דני אמר! אוריאן

Hip Hop star

New member
אני../images/Emo9.gif

הארי:"אוריאן,את צריכה לדבר עם אלה במסנג'ר לגביי המפגש פורום." טום:"נכון אוריאן,רואה את הגומה?" דני:"חחחחחחחחחח....איזה כיף לי!" דאגי:"מיזה צובט אותי הפעם?!"

למעלה