תמונות מדברות

oriane0

New member
../images/Emo182.gifתמונות מדברות../images/Emo182.gif

שכחתי לעשות אתמול
אבל לא נורא
אז בגלל שיש המון המון המון חדשות, אני אשים את החוקים. למרות שאני תמיד שמה את החוקים
1. כנסו לאתר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/addmsg.asp?id=1238 2. הסתכלו לכיוון "
תמונות מדברות
" 3. לחצו פעם אחת. 4. הסתכלו על התמונה. 5. "צלמו" את התמונה בעיניכם ועצמו את עיניכם. 6. הכנסו למצב טרנס. 7. האם אתם מרגישים את הטרנס? אם לא, עברו לשלב ב'. שלב ב': עצמו את עיניכם ונסו להכנס לטרנס. 8. נסו להכנס למח של כל אחד מהבנים (דאגי, דני, טום, הארי) באותו רגע שבו צולמה התמונה. אם יש לכם זיכרון קצר, רישמו לכם מה הם חשבו באותו רגע. אם יש לכם זיכרון ארוך וטוב, זכרו מה חשבו באותו רגע. 9. שלחו לי תגובה ורשמו מה חשב כל אחד באותו רגע שצילמו אותו בצורה כזו: הארי: "?" דני: "!!!" דאגי: "?!" טום: "%^#$%" 10. לחצו על "שלח/י" וחכו שזה יגיע לפורום
בהצלחה!
אוריאן

Hip Hop star

New member
מנסה...../images/Emo9.gif

נארי:"יו דאגי,כמה זה אצבע+אצבע?
" דאגי:"אממממ........." טום:"ז**!..מצלמים!" דני:*אין תגובה*

Love Bem

New member
גם אני

טום:"פסס..דאגי תקרא להארי ותגיד לו שדני קורא לו" דאגי:"פסס..פס...פססס..הארי דני קורא לך" דני:"הארי מה השעה?" הארי:"שתיים" *זה היה עלוב*

danirit1

New member
שלי!!

דני: וואי וואי כמה בנות מסתכלות עליי..נו מה הפלא טום: אחח איפה גיוואנה שאני צריך אותה..כולן פה קופות דאגי: אל תסתכלי עליי יותר! יא עקומה! הארי: הוצאנו רק שני דיסקים לא ארבע..מטומטמת

shircherry

New member
שלי

טוב נורא נורא נורא נורא שיעמם לי אז אני עושה... תהיו עדינות איתי... פעם ראשונה שלי עם הקטע הזה... טום:"לא למצמץ! אסור לי למצמץ! הפוסטר ינצח!" דני:"מעניין למה הפוסטר הזה נועץ מבטים בטום..." דאגי:"פססססססססססססססססססססססס, הארי, אתה במקפליי! לא ב-V" הארי:"אה... אופס..." די עלוב אבל הפיג את השיעמום שלי ל-2 דקות...

למעלה