2 שאלות

../images/Emo182.gif2 שאלות

1. אתם יודעים אולי מתי ריטה מופיעה באיזור חיפה? 2. יש לכם לוח הופעות של רמי?

The Juck

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ריטה מופיעה בתיאטרון הצפון- קרית חיים יום ו' 9.1 כרט'-04-8662244 לוח הופעות של רמי באתר: www.ramiandrita.up.co.il ובקישור

הופעות

ריטה לא מופיעה בחיפה בחודש הקרוב אבל מופיעה בקריית חיים ב"תיאטרון הצפון" ב 9/1/04 רמי והפסנתר: תל אביב "צוותא" 27.12 ירושלים "בית שמואל" 17.1

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אני חושב שאני אתן לרמי

הזדמנות ואלך למופע שלו. אין לי מה להפסיד....

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אבל אני באמת לא ממש

מת על רמי... אמרתי את האמת, ואני מכיר את המוסיקה של רמי מאבא שלי ששומע. אבל כמו שאמרתי אני אציע לאבא שלי ללכת להופעה, הוא על בטוח ירצה ואולי רמי יצליח לשנות את דעתי... לא אמרתי שום דבר רע

תלתלית

New member
לתת לרמי הזדמנות?

לריטה לא יהיו שירים בלי רמי. ובספק אם היתה לה קרירה כזו אילולא הוא. עם כל האהבה שלי אליה, צריך לזכור שבלעדיו היא חצי בנאדם-פשוטו כמשמעו. ברגע שתראה את רמי על הפסנתר, תוכל להבין עד כמה מה שאתה מרגיש עכשיו נשמע אירוני. מה על ימי התום, שיר אהובת הספן, אהבה גדולה, ועוד ועוד בלי הלחנים של רמי? תראה ותבין.

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif רמי מלחיען לריטה מדהים../images/Emo70.gif

על זה אין ויכוח...

רמי מלחין מעולה אבל...

זה לא אומר שהוא גם זמר טוב אני מאוד אוהבת את הלחנים שלו אבל אני לא ממש אוהבת את השירה שלו

michalm83

New member
או קיי אז...

רמי מוכשר נורא בה-כ-ו-ל ואם יש אפשרות ללכת להופעה...ללכת ומהרררררר וחוץ מזה הוא אדם מקסים....

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gifדעתי בנושא:

כמו שמיכל אמרה רמי מאוד-מאוד-מאוד מוכשר, והוא באמת מקסים ומצחיק וחמוד!!! מניסיון.....
אימא שלי אמרה אחרי ההופעה (הפסנתר פרק ב') שהוא יותר מידי צורח בשירים... לדעתי לא! ולגבי ההופעה- שווה כל רגע וכל שקל
באמת-תלכו

למעלה