מישהו בקש המלצות?

Adir Malka

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo113.gifמישהו בקש המלצות?../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif

נכון לא בקשתם אבל קחו עלי.. יאללה להתעורר אנשים!! Rachael Starr - To Forever (Deadmau5 Mix) להיט!!! ווקאל הורס(מן הסתם) וקצב מטמטם!!! Kamanaft VS Depeche Mode - Behind The Wheel (Original Mix) תשכחו מהרמיקס של שתי הגרמנים... זה חזק פי כמה!!!!! Blondie - Heart Of Glass (Phunk Investigation Vocal Mix) אם כבר אנחנו ברמיקסים ל-80 אז הנה עוד אחד פצצה!! Bodybangers - Famous (Original Mix) עוד רמיקס ל-80.. (איזה אושר!!) חזק!! אבל נראה לי שמישהו נסחף עם המהירות של השיר... Piero Esteriore - Io Vivo (DJ Antoine vs Yoko Remix) אנתוני נותן בראש כמו שרק הוא יודע!!! Azzido Da Bass - Dooms Night (Laidback Luke Bootleg) מוזר וחזק כאחד!!!! Arno Cost & Norman Doray - Apocalypse (Christian Luke Bootleg) בן אחות של אמא של Laidback (חחח סתם המצאה) מוסיף לשיר בדיוק את מה שהוא היה צריך..! ElectroVamp - I Don't Like The Vibe In The VIP (Jack Rokka Club Mix) ווקאל בריטי מעצבן כזה... אבל קצב לפנים!! Gold Diaz & Young Rebels - Open Sesame (Thomas Gold & Francesco Diaz Mix) הפעם רק אחד של גולד... אני חותך ממנו לאט לאט שמתי לב שהוא ממחזר ברמות שלא ברא השטן!! K Alan Master T - People Hold On (Dim Chris Remix) לעוף!! אבל לאט... לרחף זאת המילה!! Sil - Windows (Hoxton Whores Remix) קצב חמוד.. כאילו נלקח מאיזה פרסומת..@ Alex Kunnari - Lifter (Original Mix) טוב זה ממכר... מומלץ בחום!!! Freemasons - Tuff Ass Disco Thingie ואיך אפשר בלי פרימייסונס... קצת שיר חתונות חח לא בטוח שתאהבו.. אבל שיהיה... Freemasons - Uninvited (Whelan & DJ Scala Remix) הרמיקס הכי טוב לשיר... בוודאות!!! -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- esc-9a0087 -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- תהנו !!

shellcase

New member
נוריד, נשמע :)

אגב לא קוראים לDJ "אנטוני" אלא אנטואן, תשים לב :)

Adir Malka

New member
אתה היית איתו בטירונות או אני??

חחח קיצר תחזור לפה עם תגובה עינינית!!

shellcase

New member
הנה חזרתי עם תגובה :)

כעקרון אני לא חובב אלקטרו "קשה" - היו פה כמה קטעים נהדרים - מצד שני כמה קטעים חפרעווי לחלוטין. בסה"כ - נחמד :) TUFF ASS DISCO אמרת? :)

chen2212

New member
טירוףףף

ההההההה אין אין הרמיקס של דפש גדולללללל!! וגם הרמיקס של זה נו..שהיה איתך בטירונות חח חזזזזזזק
וגם אני התמכרתי לLifter..חחח

dj uniqe

New member
וואלה אחי הערת!!! לא רק אותי גם את השכנים!:)

יאללה איזה פינוק!!!:) תמשיך ככה אנחנו רק נהנים!:) תודה רבהההה!!!!!!:) עשית לנו את הסופ"ש!, איזה סופ"ש את החודש!!!:)

dj ronix

New member
אין אלייך אדיר

מה זה הדברים האלה פשוט לשמוע עכשיו...!!! איזה כיףף סופשבוע טוב לך ולמשפחתך תודה אח תמשיך כך

4LOVERIT

New member
יווווווווווו אני רציתי המלצות...

תודה נשמה שלייייייייייייייייייייי!!!

freelove84

New member
התגובה שלי לכל העסק הזה.....

קודם כל אדיר אתה אדיר ! חחח :) יש לך המלצות מעולות תותח מה שכן דווקא גולד שמתחיל להימאס עליך הביא לפה את הרמיקס האיכותי ביותר לדעתי! K ALAN חזקקקק !!!! פשש איזה איכות מעולה !!!! (זה לא מיקסוס של LIL' LOVE ???... :-\ ) קונארי עם LIFTED פצצותתת וככה גם GOLD תמשיך ככה אלוף :)))

Adir Malka

New member
תודה גבר על תגובתך הכנה והעינינית!!

וגם לחן2122121221!!! ולכל השאר שמח שאהבתם@@!!

למעלה