שבת שלום

l a d y b i r d

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo16.gif../images/Emo15.gifשבת שלום../images/Emo182.gif../images/Emo16.gif

לחיפושית האחרונה לא היה מקום אז-
אחרי התלבטויות רבות ביני לבין עצמי לבין עדי החלטתי לפתוח שרשור שבת שלום ולנסות להעיף את השרשור משבוע שעבר שעוד בדף הזה (משהו פה לא בסדר). אז-
שבת שלום!
השבוע היה די גשום וסוער ...אתם לא חושבים?

ג ו א ט ה

New member
שבת ארבע! (לא לא שלוש... לא!!!)

חחח סתם זה מרד.. עיצבנו אותי עם כל השבת שלושים האלה.. נא לא להתייחס אוקיי תגובת שבת שלום זה נכתבה ברגע של שפיות לא זמני בכלל.. אז תנסו להבין- אני מוקפת בגלי אושר! (תיייכף תראו למה..) יום ראשון די חרא מבחן בערבית.. לא הלך משו... יום שני 8 שעות כל שעה מקצוע אחר.. (כיתת מחוננים=מוות בגיל צעיר) יום שלישי מבחן בטימטומתיקה לא הלך כזה משו.. אבל מקווה לטוף... והייתה פעולה בצופיפים שלי! וימית לא הייתה כי היא הייתה חולה בגלל הא"ש לילה.. כולם להגיד החלמה מהירה לימית!!! יום רביעי די סבבה.. קיתצר שבוע די רגיל.. אבל ביום חמישיי!!! (מצב רוח חופשי.. זה כבר סוף השבוע ומחר יום שישי) וגם היו לנו 4 שעות סנדאות כל שעתיים משו אחר.. (חחח הגיוון פה מתקתק שחבל"Z...) וככה התבטל לו המבחן בפיזיקה!!! איזה יופי טופי אחלה בחלה! ויום שישי- היום היה מבחן באנגלית.. שכנראה אני יקבל בו 55 כי זה היה רק 2 אנסינים בלי דיקדוק וכאלה והבנתי רק סיפור אחד... זה לא אשמתי! לא ידעתי מה זה פרסנט פרוגרסיב עד כיתה ז'! לא למדתי אנגלית בכלל (!) ביסודי.. בעע קיצר גם שם נקווה לטוף... וזהו כנראה הולכים לבאולינג היום.. או לסנוקר (זה אותו מקום...) שיהיה לכם אחלה שובע בשבוע הבא... חחח... ומי שפורש לשירשיר אחר.. הוא לא חבר! תמיד ימית פותחת שירשירוי שב"ש ואפחד לא מתייחחס... אז אנשים.. להתייחס!

ג ו א ט ה

New member
תיקון קטן לגבי...

התוכניות שלי להערב.. אני הולכת לבאולינג סלאש סנוקר (אמרתי כבר זה אותו מקום אבל בטח אפחד לא טרח לקרוא את האנציקלופדית השבוע שלי..) ואחוריי זה אני הולכת לזוהר! ימית בגלל זה לא עניתי לך.. אל תעלבי.. דיברתי עכשיו עם זוהא בטלפון איזה שעתיים.. חח היא מדברת ואני רק מתפקעת מצחוק...

212girl

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif

הממ... היום היתה אצלנו הפסקה ובה שרו בציבור...(
). לקראת הסוף השמיעו שיר של מוניקה (על הרצפה) וזה נורא עצבן אותי, שכולם אמרו שהם נורא אוהבים את מוניקה, כשהם רק מכירים שני שירים שלהם (מכה אפורה ועל הרצפה). אותי באופן אישי זה הרגיז.

l a d y b i r d

New member
צודקת....

זה מעצבן גם שפרחות שרות את "כל הרצפה" במוזיקה של "על הברכים"

212girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif

ולא יודעים אם לצחוק או לבכות...

../images/Emo16.gif שבת שלום פורום ../images/Emo16.gif ../images/Emo168.gif

לי היה שבוע דיי בסדר.... חוץ מהקור שאני שונא קור... ואני שונא חורף....

שב"ש ../images/Emo16.gif ../images/Emo110.gif

כן, אז גמאני שונאת ת'חורף.. ואת הקור ואת הגשם ואת העובדה שאני יוצאת כל יום עם 7 שכבות מהבית
וזה גם קצת מוריד ת'חשק לצאת מהבית הקור הזה.. חחח אבל בכל זאת היה לי שבוע מלא פעילות, החלטתי לנצל את זה כיוון ששבוע הבא (ממחר), מתחילה תקופה של מבחנים שליש ב'. וכבר מציקים לנו לבחור מגמות ושטויות כאלה, אז אני צריכה ציונים טובים.. אז אני הולכת לשקוע בבית. אתמול היה לי יום נהדרררר... (בלי להחשיב את הערסים שהתחילו איתי בצורה מגונה כגון: "בואי כוסית יש לי אצבעות טובות, יש לי לשון טובה... טרללה.. אני אסיע אותך באוטו בלה בלה יש לך עיניים יפות בלה בלה בלה") אכלתי השבוע פעם ראשונה לאפה, וזה טעים אך מפוצץ.. (וגם בטח משמין תחת), קרה משו.. גרר.. חחח שמייח השבוע..
זהו.. להיום אין עוד ממש תוכנית, או שאני אלך לפאב (שלא נראה לי כי יכול לרדת עלי גשם מהתקרה, חחח מקום רע), או שאני הולכת להתנחלות המונית אצל חברה (כן כנראה) שבת שלוםםםם

Holy Cow4

New member
אנשיייייייםםםםםםםם!!!

התגעגעתי אלייכם!!! מה מצבנו? האינטרנט שלי נדפק, אבל עכשיו הוא Un-נדפק או משו כזה והוא חזר... ובגדוללל!!! אז מה קורה? התגעגעתם אליי? חשבתם עליי? חלמתם עליי? פינטזתם עליי? אתם בכלל זוכרים אותי???

ג ו א ט ה

New member
בטח!!

אני בחיים לא ראיתי אותך... ושמתי לב למשו שחסר בפורום בכל זאת...

6gaia9

New member
מממ ....

היה שבוע נחמד ... אבל לא יודעת היה בו משו כזה חסר ..... לא יודעת להסביר .... בכול מיקרה לצערי אני לא יוצאת כי יש גשם (שונאת שונאת שונאת חורף , חוץ מזה שיש לי יומהולדת הכול בחורף רעעעעע) ואין איפה להתנחל .... אז אתם מוזמנים לשעשע אותי באייסיקיו ....

ShadowiT

New member
שבת שלום...

כרגע הייתה אצלנו בבית ארוחה ענקית עם אורחים וכל זה, ובסוף הגישו ברנדי וליקר ריבת חלב, אז אני מצטערת מראש על שגיאות כתיב. אז ככה, בעיקרון רק היה דבר אחד שעיצבן אותי... המורה לפיזיקה שלי צעקה עליי משום סיבה מוצדקת. היא אמרה לי לקרוא לכתה שלי למעבדה, אמרתי לה בסדר והלכתי לראות משהו בלוח שעות שלנו ואז הלכתי לקרוא להם... חצי כתה לא שמעה, כרגיל... כשהגעתי למעבדה אז המורה התחילה לצעוק עליי על זה שלא הקשבתי לה ולא קראתי לאף אחד, אז פניתי לאלו שכן באו שאלתי אם קראתי להם הם אמרו כן, אז המורה התחילה למצוא תירוצים למה היא צועקת עליי אז היא אמרה לי שאני חוצפנית ובלה בלה בלה ושעכשיו היא מגלה מי אני באמת... כנראה היא פגועה מזה שאני לא מקשיבה לה בשיעורים, ואני עדיין מוציאה ציונים טובים, אז כנראה זה מרגיז אותה. זה בעיקר עיצבן אותי והרס לי את השבוע (זה היה ביום חמישי) חוצמזה היה דווקא נחמד, אני אישית אוהבת את החורף, להתכרבל בשמיכה עם שוקו חם, אבל כמות הגשם כבר מוגזמת... אף פעם לא ירד כל כך הרבה גשם (לפי מה שזכור לי). וזהו... אה כן, ועוד שבוע תעודות! אלה אם כן יש עיצומים...

ג ו א ט ה

New member
מורה על ליקר רצחני+תוספת לשבוע

במקרים כאלה.. אני צועקת על מורים.. כאילו לא רק במקרים כאלה- הסם שלי זה להתווכח עם מורים... אני ממש נגמלת בזמן האחרון אבל עדיין.. 'לא יכולה בלי זה' ו.. בעע פיזיקה... ותוספת השבוע.. ישנתי אצל אלישקואית שלי.. והיה ממש מצחיק... התחרפנו שמה.. חח וצחקתי עליה כי אין לה ____ (ימית היא מדדה בגד ים.. עצובבבבב) גם כמעט אכלתי אצלה צהריים.. עיסקת חבילה.. התנחלות רצינית.. ובסוף גם לא היה באולינג סלאש סנוקר... אלעד הקקה... חחח זה יצא די תוספת שבועית לימית בכלל.. כי רק היא תבין על מה אני מחרטטת פה וגם זה לא בטוח.. אז סליחה מראש על 'גיבוב השטויות' שלי.. חחח

למעלה