ספיישל שירי חורף

anush91

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo183.gifספיישל שירי חורף../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif

החורף כבר מתקרב אלינו...ואיתו גם שירים שמלווים אותנו בחורף. הם ממש לא חייבים להיות שירים שאתם שומעים רק בחורף- אלא האווירה שהם מביאים היא חורפית יותר
כמובן, כולם מוזמנים להצטרף.

anush91

New member
Savage Garden- The lover after me

הצמד האוסטרלי הזה, הצליח מאוד בסוף שנות ה90, ואז (לצערי) התפרק- רק אחרי 2 אלבומים. זה אחד השירים הכי יפים שלהם לטעמי. אני מאוד אוהבת את השיר הזה, מביא לי אווירה של געגועים וחורף. תוכלו לשמוע כאן

anush91

New member
Coldplay - The Scientist

זה שיר שמוכר היטב לכולנו. עם צלילים כאלה מתאים להתכרבל מתחת לפוך כשגשם בחוץ

anush91

New member
James Blunt- Tears and rain

עוד שיר יפה של ג'יימס בלאנט. אפילו השם חורפי
כנסו לכאן.

anush91

New member
Eros Ramazzoti &Cher - Piu che puoi

כאן ארוס רמזוטי האיטלקי, התחבר עם שר המפורסמת, ונוצר דואט מקסים. ארוס שר כאן באיטלקית
שפה כל כך יפה, שכיף לשמוע בחורף, להתחמם קצת
השילוב עם באנגלית של שר, נהדר. לחצו כאן.

anush91

New member
Maria Mena- Miss you love

הזמרת הנורבגית הזו הביאה שיר יפה, שאולי מוכר לכם מאחד הפרקים של הטלנובלה "האלופה". המילים יפהפיות, מי לא מתגעגע לאהובים בחורף? אף אחד מאיתנו לא רוצה להישאר לבד...

anush91

New member
Dido - My lover's gone

שיר שגיליתי במקרה, כשצפיתי באיזו סדרה מלפני כמה שנים. שיר מאוד יפה, מאוד בסגנון של דיידו.

anush91

New member
Insatiable- Darren Hayes

זה דארן הייז. זה השיר הראשון שיצא לו(כזמר סולו, היה חבר בסבג' גארדן לפני כן) והכי מצליח שלו. כל מילה נוספת מיותרת במקרה הזה...שיר כל כך מרגש. מסוגלת לשמוע אותו שעות על גבי שעות, במיוחד בחורף.

anush91

New member
Ace Of Base- Everytime it rains

הלהקה הזו הביאה לנו המון להיטים בשנות ה90. זה אחד מהם, והכי יפה שלהם לדעתי... הנה ווידיאו עם השיר.

anush91

New member
Nerina Pallot- Sophia

לא מכירה את הזמרת, וגם את השיר לא הכרתי עד ששלחו לי אותו במקרה. מתאים לימים גשומים לדעתי.

anush91

New member
Michael Buble- Home

משום מה שהחזרה הביתה שמוזכרת כל הזמן בשיר, מתחברת לי לחורף. אולי כי כהגשם מרטיב עד שד העצמות וקר בטירוף רק חושבים על הבית המחומם

anush91

New member
Joe Dassin- Salut

זו קלאסיקה צרפתית מדהימה, אני בטוחה שתהנו ממנה. לי אישית כיף לשמוע אותה בחורף, המנגינה נפלאה.

העכביש2

New member
../images/Emo27.gif סופ"ש של שירי חורף! תוסיפו משלכם!

ואני לא יכול שלא להגיד קודם כל תודה לאנוש שפתחה את השרשור. מגוון מהשירים שהיא הוסיפה יעלו גם להאזנה בבלוג DTM. מוזמנים. בנוסף, איך אפשר שלא לציין את שרשור שירי החורף הגדול שהיה ממש באותה תקופה בשנה שעברה בקומונת DTM, שרשור עליו היו אמונות סופרקרן והילה ברייטסייד ממש איך שטסתי לטיול להולנד. היו זמנים...
והיה גם שרשור שירי חורף ישראלים שפתחה שירלי...

למעלה