שאלון חורף

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo183.gifשאלון חורף../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo88.gif

יאללה חבר'ה.. לקראת החורף הנחמד שמגיע אלינו,בואו נענה על השאלון הבא
[לקוח מפורום שורטי
שלקח לא יודע מאיפה
]
אוהב את החורף?
מה אתם לא אוהבים בו?
יש לכם מטריה?
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?
באיזה צבע המעיל שלכם?
אוהבים את הגשם?
מה אתם אוכלים בחורף?:
מתקלחים כל יום בחורף?:
יותר מפחיד-רעם או ברק?:
אתם טיפוס של חורף?:
ירד אצלכם גשם?:
קר לכם עכשיו?:
חולים הרבה בחורף?:
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:
מה העונה האהובה עליכם?:
חורף/קיץ?:
חורף/אביב?:
חורף/סתיו?:
צעיף/כפפות?:
מעיל/סווצ'ר?:
כובע חורף/קפוצ'ון?:
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:
האם אתם אוהבים את גשם?
אוהבים שלג?
אוהבים ברד?
מה אתם אוהבים לעשות בחורף?
אוהבים לקפץ בשלוליות?
הכי כיף לעשות כשיורד גשם?
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?
במרק: שקדים או קרוטונים?
תנור או מזגן?
שוקו חם או קר?
מטריה רגילה או מתקפלת?
שמיכת פוף או שמיכת צמר?
בגד חורף אהוב:
שיר חורף אהוב:
זיכרון חורף אהוב:

redsnowhite

New member
ע-ו-נ-ה ../images/Emo183.gif../images/Emo28.gif

אוהב את החורף? ממ.. בערך, אפשר להגיד
מה אתם לא אוהבים בו? את הימים הקצרים ושקר בבוקר לקום מהמיטה
יש לכם מטריה? ממ.. איפשהו בבית
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כמובן
באיזה צבע המעיל שלכם? יש לי בלבן, אדום ושחור
אוהבים את הגשם? רק כשאני בתוך הבית
מה אתם אוכלים בחורף?: אוכל חחחחחחחחחחחחח
מתקלחים כל יום בחורף?: מין הסתם
יותר מפחיד-רעם או ברק?: ברק
אתם טיפוס של חורף?: אני טיפוס של כל עונה
אבל יותר של חורף
ירד אצלכם גשם?: כןן
קר לכם עכשיו?: לא
חולים הרבה בחורף?: לא
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא שזכור לי..
מה העונה האהובה עליכם?: סתיו
חורף/קיץ?: לאדעת
חורף/אביב?: אביב
חורף/סתיו?: סתיו
צעיף/כפפות?: צעיף
מעיל/סווצ'ר?: מעיל יפה יותר, סווצ'ר נוח יותר
כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף חעחע
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תיייייייייייייייי
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לקנות מגפיים כמה שיותר
האם אתם אוהבים את גשם? הייתה שאלה כזו כבר
אוהבים שלג? ממ, הוא חמוד, בפעם האחרונה שראיתי אותו
אוהבים ברד? לא!!
מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לשבת מתחת לשמיכהההה
אוהבים לקפץ בשלוליות?כן
כל עוד אני לא עם מגפיים יפים שיכולים להיהרס
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? עוד הפעם?
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהקרם
במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים, אבל לא זה ולא זה
טו מאני קלוריס, נו פואדו חחחחחח
תנור או מזגן? תנור
שוקו חם או קר? קר
מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה, הארוכות, הכי טובות.. המתקפלות נהרסות,
שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך.. פוף זה זה שיושבים עליו
בגד חורף אהוב: שיש לי? לא יודעת.. יש לי סריג עם חורים יפה בלבן וגם בשחור
שיר חורף אהוב: שיר חורף
זיכרון חורף אהוב: השבתות הגשומות ואני מול הטיוי מתחת לשמיכות
הודגש באמצעות מדגישומטיק

M e R a V 2

New member
עונה../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

אוהב את החורף? לא >< מה אתם לא אוהבים בו? גשם, שלג, קור, מחלות, שהיום נגמר מוקדם... יש לכם מטריה? אממ לא, אני צריכה לקנות חדשה D: אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כן
באיזה צבע המעיל שלכם? לא קניתי מעיל השנה, אבל המעיל משנה שעברה בצבע לבן. אוהבים את הגשם? לאאאאאא מה אתם אוכלים בחורף?: בדר"כ מרקים מתקלחים כל יום בחורף?: כן יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם כי זה מבהיל
אתם טיפוס של חורף?: ממש ממש ממש ממש ממש לא! ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: כן
מה העונה האהובה עליכם?: קיץיץיץיץיץיץיץי
חורף/קיץ?: קיץ ^^ חורף/אביב?: אביב שליטה
חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: אין על תה
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: אי אפשר לעבור שום חורף בכיף
האם אתם אוהבים את גשם? לא! אוהבים שלג? לא אוהבים ברד? לאא מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להיות מתחת לשמיכה ולא לצאת אוהבים לקפץ בשלוליות? לאאא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להישאר בבית מתחת לשמיכה מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהקצפת
במרק: שקדים או קרוטונים? שקדי מרק תנור או מזגן? שניהם שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף בגד חורף אהוב: צעיף =) שיר חורף אהוב: אין זיכרון חורף אהוב: אני שונאת כל מה שקשור לחורף

עונה../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif

אוהב את החורף?כןןןןןןןןןןןןן
מה אתם לא אוהבים בו:אוהבת הכלל יש לכם מטריה?חח כן אבל לא משתמשת אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?חח לא באיזה צבע המעיל שלכם?יש לי בחום שחור לבן ותכלת אוהבים את הגשם?מאדדדד
מה אתם אוכלים בחורף?: מרק איטריות
מתקלחים כל יום בחורף?: אפילו פעמיים יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף?: כןן ירד אצלכם גשם?: עדיין לא משהו רציני
קר לכם עכשיו?: כןןןןןן חולים הרבה בחורף?: כן יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:כן
מה העונה האהובה עליכם?:חורףףףףףףף
חחח חורף/קיץ?:חורףףף חורף/אביב?:חורףף חורף/סתיו?:חורףף חחחחחח צעיף/כפפות?: כפפות מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:שניהם טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: תתלבשו חםם האם אתם אוהבים את גשם?כן לא היתה כבר שאלה כזאת?חחח אוהבים שלג?כןןן אוהבים ברד? כןןןן מה אתם אוהבים לעשות בחורף?להתכסות לשתות חם ולקרוא חח אוהבים לקפץ בשלוליות?לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם?להכסתות מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר?חם מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? שניהם ביחד חח בגד חורף אהוב:גולף שיר חורף אהוב: כל מיני
זיכרון חורף אהוב:יומולדת שלי חח

crazy girl2007

New member
../images/Emo187.gif

אוהב את החורף?ככה ככה.. מה אתם לא אוהבים בו?בתחילת החורף אני תמיד מצטננת
יש לכם מטריה?למי אין
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?בימים גשומים
באיזה צבע המעיל שלכם?לבן עם פרווה
קניתי אותו שבוע שעבר
אוהבים את הגשם?סיייי
מה אתם אוכלים בחורף?:אאאא..לאדעת.. מתקלחים כל יום בחורף?:ברור
יותר מפחיד-רעם או ברק?:אפחד מהם..אבל הרעם יותר מגניב
זה נותן הרגשה חורפיתXD אתם טיפוס של חורף?:לא ממש..אני יותר טיפוס של קיץ
ירד אצלכם גשם?:כן קר לכם עכשיו?:לא חולים הרבה בחורף?:כן יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:לא זוכרת
מה העונה האהובה עליכם?:אביב
חורף/קיץ?:קיץ
חורף/אביב?:אביב
חורף/סתיו?:סתיו
צעיף/כפפות?:צעיף
מעיל/סווצ'ר?:סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?:קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:שוקו
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:תשתו שוקו חם עם קוביות שוקולד בפנים...יאמיייי נראלי אני הולכת להכין
האם אתם אוהבים את גשם?לא שאלתם את זה כבר
אוהבים שלג?בטחחחח
אוהבים ברד?מאוווד
כשהייתי קטנה הייתי שמה כוס על עדן החלון כדי שיכנס ברד
מה אתם אוהבים לעשות בחורף?להתרכבל מתחת לשמיכה עם שתייה חמה מול הTV אוהבים לקפץ בשלוליות?לאאא
הכי כיף לעשות כשיורד גשם?ראו שאלה:מה אתם אוהבים לעשות בחורף מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?שוננאת קרמבוו
במרק: שקדים או קרוטונים?קרוטונים תנור או מזגן?תנור שוקו חם או קר?חם מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוף בגד חורף אהוב:ג'ינס
שיר חורף אהוב:שנינו יחד תחת מטרייה אחת....XD אינלי שיר חורף אהובבב
זיכרון חורף אהוב:My First Kiss

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo186.gif../images/Emo88.gif

אוהב את החורף?מאווודדד מה אתם לא אוהבים בו?את ההפסקות חשמל..או גשם שמגיע בזמן שהכי לא צריך אותו יש לכם מטריה?לא.. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? באיזה צבע המעיל שלכם?-תכלת.. אוהבים את הגשם?-מאוד מה אתם אוכלים בחורף?:-שותה המון מרקעם שקדי מרק מתקלחים כל יום בחורף?: כמובן יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף?: בטחח ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: כןן חולים הרבה בחורף?: משתדל שלא.. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: פה ושם..לא רציני.לפעמים אין בכלל מה העונה האהובה עליכם?:חורף חורף/קיץ?:חורף חורף/אביב?:חורף
חורף/סתיו?:חורףף צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:שוקו חם טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:להשתדל לבלות המון מתחת לפוך,במיוחד בבקרים גשומים וחורפיים... האם אתם אוהבים את גשם?כן אוהבים שלג?כן אוהבים ברד? לא ממש מה אתם אוהבים לעשות בחורף?לישון הרבה אוהבים לקפץ בשלוליות?חחח אממ לא מפריע לי
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להיות רטובים מהגשםם מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מהציפוי של השוקולד מסביב
במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר?חם
מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוףף בגד חורף אהוב:סריגיםם שיר חורף אהוב: חורף-עברי לידר
זיכרון חורף אהוב:יש המוןן
בעיקר תחילת סיבוב ההופעות של האלבום "יחפה" של נינט בחורף של שנה שעברה|כץר|

didalf

Well-known member
עונהנה../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif ../images/Emo109.gif

אוהב את החורף?
ממ כע מה אתם לא אוהבים בו?
לפעמים נמאס מהקור והגשם יש לכם מטריה?
לא אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?
כגשום כע באיזה צבע המעיל שלכם?
צריכה לקנות:-O אוהבים את הגשם?
כע מה אתם אוכלים בחורף?:
אוכל מתקלחים כל יום בחורף?:
כע יותר מפחיד-רעם או ברק?:
רעם אתם טיפוס של חורף?:
אני טיפוס של כל הזמן ירד אצלכם גשם?:
עכ קר לכם עכשיו?:
לא חולים הרבה בחורף?:
לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:
לא מה העונה האהובה עליכם?:
אביב? חורף/קיץ?:
לאמשנה חורף/אביב?:
אביב חורף/סתיו?
סתיו: צעיף/כפפות?:
כפפות מעיל/סווצ'ר?:
סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?:
קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:
שוקו.. אבל אני יותר אוהבת תה חח טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:
תתנשקו בגשם
האם אתם אוהבים את גשם?
כע אוהבים שלג?
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אוהבים ברד?
כע מה אתם אוהבים לעשות בחורף?
שלג שלג שלג
אבל אין פה=\ אז לאדכת חח אוהבים לקפץ בשלוליות?
לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם?
להתנשק חחחחחחחחחחחחחח
מושפעת שכמוני
או ללכת בו עם מטריה מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?
פיכסע במרק: שקדים או קרוטונים?
שקדים תנור או מזגן?
מזגן שוקו חם או קר?
חם מטריה רגילה או מתקפלת?
מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?
פוך בגד חורף אהוב:
לאדעת שיר חורף אהוב:
לאדעת זיכרון חורף אהוב:
לאדעת

bar44446

New member
עונהנהנהההה

אוהב את החורף? הכיי מה אתם לא אוהבים בו?---- יש לכם מטריה?יאאפפ אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?לאא באיזה צבע המעיל שלכם?שחורר אוהבים את הגשם?הכיי שישש מה אתם אוכלים בחורף?: מרקק של סבתאא :)) מתקלחים כל יום בחורף?: כהה הכיי כיףף יותר מפחיד-רעם או ברק?: אףף אחד מהם.. אתם טיפוס של חורף?: יאאפ ירד אצלכם גשם?: יאאאפפ קר לכם עכשיו?: אמממ גםם..יאאאפ חולים הרבה בחורף?: לאא ממשש.. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: מידיי פעםם.. מה העונה האהובה עליכם?:חורףף.. חורף/קיץ?:חורףף חורף/אביב?:חורףף חורף/סתיו?:חוורףף צעיף/כפפות?: שתיהםם מעיל/סווצ'ר?: קפוצ'וןן כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'וןן המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקוו---תמידד טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: שמיכה+שוקו= הכי חורפיי שישש האם אתם אוהבים את גשם?יאאפ אוהבים שלג?יאאאפ אוהבים ברד? לאאא מה אתם אוהבים לעשות בחורף?מיטהה חמהה ופיצהה עם חברותת אוהבים לקפץ בשלוליות?חחח לא ממשש הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתכרבלל בשמיכתת נוצותת מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהביסקוויטט במרק: שקדים או קרוטונים?שקדיםם שליטהה תנור או מזגן? תנורר שוקו חם או קר?קרר-- גםם בחורףף מטריה רגילה או מתקפלת?מתקבלתת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוףף בגד חורף אהוב:קפוצ'וןן שיר חורף אהוב: שנינוו יחדד תחתת מטריהה אחתת לה להההה
זיכרון חורף אהוב:הנשיקה הראשונהה שליי

Asi soy yo

New member
בואי ללמוד כיצד לשרשר נכון../images/Emo8.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1321&msgid=62788941

bar44446

New member
חח למדתי..קולולולווייי

סוףף סוףף למדתייי!!! מריאנה וגבשושש עזרוו לי

osh360

New member
עונה../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif!!

אוהב את החורף?כן מאוד
מה אתם לא אוהבים בו?שמחשיך מוקדם יש לכם מטריה?כן חח אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?כן באיזה צבע המעיל שלכם?אחד שחור לבן והשני אפור,אני חייבת חדש אבל. אוהבים את הגשם?מאודמאוד
מה אתם אוכלים בחורף?: חחח כרגיל,אה וקרמבו
! מתקלחים כל יום בחורף?: כן יותר מפחיד-רעם או ברק?: לא יודעת נראה לי שרעם אתם טיפוס של חורף?: כן ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: כן חולים הרבה בחורף?: אממ באמצע יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לאדעת חחח מה העונה האהובה עליכם?:חורף חורף/קיץ?:חורף חורף/אביב?:חורף חורף/סתיו?:חורף צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: אממ ...לאדעת חחחח האם אתם אוהבים את גשם?כן אוהבים שלג?ברור אוהבים ברד?כעע מה אתם אוהבים לעשות בחורף?אממ לישון ולשתות שוקו או תה חם
,לראות את הגשם ולהתלהב כמו סתומה
אוהבים לקפץ בשלוליות?כשהייתי קטנה אהבתי ,עכשיו זה מלכלך
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לישוןןןןן
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מההתחלה ועד לעוגיה במרק: שקדים או קרוטונים?את שניהם אני אוהבת תנור או מזגן? תנור,המזגן מחניק|: שוקו חם או קר?בחורף?חם,אבל בכללי קר מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת חח למי יש מקום לרגילה
שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך! בגד חורף אהוב:קפוצ'ון שיר חורף אהוב: "גשם גשם משמיים,כל היום טיפות המיים,טיפטיפטפ טיפטיפטפ.."
זיכרון חורף אהוב:לקפוץ בשלוליות

cinderella1992

New member
עונהה.. כיף לחזור לתפוז ולגלות שהפורום עוד פה

אוהב את החורף? לא ממש מה אתם לא אוהבים בו? שיורד ברד וקר יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כן... כי אף פעם לא חוזרים הבייתה ישר מהבציפר באיזה צבע המעיל שלכם? שחור ו-ורוד אוהבים את הגשם? רק כשהוא מטפטף ולא אחרי שיצאתי מהמספרה מה אתם אוכלים בחורף?: מרק עם מרק ומרק ולקינוח שוקו חם וקרמבו (או עוגה שנשארה מאיזו יומולדת של מישהו מהמשפחה) מתקלחים כל יום בחורף?: יאפפ יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם... פלאשים זה מגניבב אתם טיפוס של חורף?: אם טיפוס של חורף זה מישהו שכל היום ישן אז כן... אני טיפוס של חורף! ירד אצלכם גשם?: לא קר לכם עכשיו?: מאודד חולים הרבה בחורף?: כן יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: אני רק אגיד שיש מספיק... מה העונה האהובה עליכם?: אביב חורף/קיץ?: כשחורף קיץ וכשקיץ חורף חורף/אביב?: כשחורף אביב וכשאביב... אביב! חורף/סתיו?: חורף... סתיו זו חרא עונהה צעיף/כפפות?: צעיף וכפפות....וגם כובע צמר ואוזניות ומחמם אף..!! מעיל/סווצ'ר?: סווטשרט ועליו מעיל כובע חורף/קפוצ'ון?: קפו'צון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: תחגגו יומולדת (כמו שאני עושה) או סתם תזמינו מלאא חברים אליכם הבייתה לארוחת ערב/סרט או סתם ערב כיף כזה האם אתם אוהבים את גשם? לא ממש אוהבים שלג? יאפפ אוהבים ברד? לאאאאאאאאאאאאאאאאא מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להתכרבל בפוך עם מישהו אהוב (משפחה/חברה טובה/החבר/סתם ידיד טוב שאפשר לדבר איתו) אוהבים לקפץ בשלוליות? לאאא... הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להכנס למקום סגור וחמים ולנעול את כולם בחוץ ולצחוק עליהם דרך החלון..!! מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהעוגיה, הציפוי שוקולד ואז הקרם במרק: שקדים או קרוטונים? שקדי מרק תנור או מזגן? מזגן (אבל על חימום) שוקו חם או קר? חםםםםםם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? שתיהן ביחד: הצמר מתחת והפוך מעל בגד חורף אהוב: קפוצ'ון שיר חורף אהוב: LET THE RAIN FALL זיכרון חורף אהוב: הקשת בדשא (!) שחברה שלי ואני ראינו בדשא (יעני בשלולית בוץ) שליד המסלול ריצה בבציפר... תאמינו לי שגם אתם הייתם מפילים מישהי כמוה הייתה אומרת "נוש! נוש! יש פה קשת בדשא" תוך כדי שהיא צולעת עליכם כי הא נקעה ת'רגל...!!!

אנהיוש

New member
-עונה-

אוהב את החורף? לפעמים מה אתם לא אוהבים בו? שאני נרטבת לפני בצפ'ר יש לכם מטריה? כן אם היא לא נהרסה כמו כל האחרות.. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כה..אין מצב שאני יוצאת בלי באיזה צבע המעיל שלכם? ישלי תכלת משנה שעברה וקניתי השנה בצבע גינ'ס כחול כזה.. אוהבים את הגשם? כן כל עוד אני לא נספגת בו מה אתם אוכלים בחורף?: מרקיל'ה מתקלחים כל יום בחורף?: כהה בסבל
יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף?: כשבאליי.. ירד אצלכם גשם?: כה קר לכם עכשיו?: לא אני עם ארוך :] חולים הרבה בחורף?: כה יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: מה העונה האהובה עליכם?: קיץ חורף/קיץ?: קיץ ים שמש חופש..חחח חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: גם וגם כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף :p המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו חם חם חם טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להשאר בבית מתחת לפוך האם אתם אוהבים את גשם? כהה אוהבים שלג? כהה אוהבים ברד? לא מה אתם אוהבים לעשות בחורף? אם יש חבר אז כיף להתפנק בתוכו ;] או בתוך הפוך בבית מול הטלוויזיה אוהבים לקפץ בשלוליות? הרבה זמן לא עשיתי את זה..אבל זה כיף הכי כיף לעשות כשיורד גשם? אם אתה בחוץ אז לרוץ הביתה להחליף בגדים ואם אתה בבית להגיד תודה שאתה לא בחוץ מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? אוי זה מזכיר לי ספר שקראתי..חח "סודות נעורים 7" אממ נראלי שמלמעלה.. במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? לא משנה שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה לא נשברת..! שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך בגד חורף אהוב: צעיף סריג פוטר מעיל-->ה-כ-ל..! שיר חורף אהוב: i wanna be the rain נחשב?..חח של RBD :] זיכרון חורף אהוב: אממ..לא זכור אבל בחורף הזה הולכות להיות הרבה סדרות חמודות ואומנם זה לא קשור אבל "אלמה פיראטה" מתחיל ב-18.11 בערוץ 10--מומלץ!!

Asi soy yo

New member
עונהה..

אוהב את החורף? חלקית
מה אתם לא אוהבים בו? אני שונאת שקר לי.. יש לכם מטריה? לא ממש אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? רק כשממש חייבים באיזה צבע המעיל שלכם? שחור אוהבים את הגשם? כן מה אתם אוכלים בחורף?: אממ.. כרגיל.. מתקלחים כל יום בחורף?: כן!! יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף?: ל-א ירד אצלכם גשם?: קצת קר לכם עכשיו?: קצת חולים הרבה בחורף?: פעם - פעמיים יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא, אבל יש הפרעות בטלוויזיה מה העונה האהובה עליכם?: אביב
חורף/קיץ?: קיץ חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו!! טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: בשלוש מילים- פוף, שוקו, טלוויזיה האם אתם אוהבים את גשם? כן אוהבים שלג? כן אוהבים ברד? כן מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להיות עמוק שתוך השמיכה אוהבים לקפץ בשלוליות? לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לשבת ליד החלון עם שוקו ולראות אותו מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהציפוי שוקולד במרק: שקדים או קרוטונים? לא זה ולא זה תנור או מזגן? גם וגם
שוקו חם או קר? חם! מטריה רגילה או מתקפלת? המתקפלות נשברות יותר מהר.. אבל יותר נוח להסתובב איתן... -לא יודעת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוףףףף בגד חורף אהוב: נעליי בית נחשב?? שיר חורף אהוב: חורף, והגם מטפטף על העורף..חיחייי זיכרון חורף אהוב: יום אחד הייתה לנו איפה שאני גרה מתקפת ברד.. זה היה כל כך כייף.. חורף נעים לכולם..חח

../images/Emo113.gifעונה וגונבת לך את הסקר...

לפ.טלנובלות.. אוהב את החורף? כהההההההההה
מה אתם לא אוהבים בו? אין דבר כזה יש לכם מטריה?כה אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? אם יורד מבול..למרות שאני אוהבת להירטב באיזה צבע המעיל שלכם? מממ של שנה שעברה שחור אוהבים את הגשם?כהההההההה מה אתם אוכלים בחורף?: הכללל חחח מתקלחים כל יום בחורף?: לא יותר מפחיד-רעם או ברק?: מממ אולי הרעם אתם טיפוס של חורף?: כהה ירד אצלכם גשם?: כה קר לכם עכשיו?: כה חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא מה העונה האהובה עליכם?:חורףףףףף חורף/קיץ?:חורף חורף/אביב?:חורף חורף/סתיו?:חורף צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: מעיל כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להירטב חח סתם לא יודעת לא עולה לי האם אתם אוהבים את גשם?כההה אוהבים שלג?ככככככהההההההה אוהבים ברד? כהההה מה אתם אוהבים לעשות בחורף?להתכרבל בשמיכה עם איזה סרט טוב אוהבים לקפץ בשלוליות?לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לעמוד ולהירטב חח חולה על זה מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? קודם את הציפוי אח"כ את הקרם ובסוף את העוגייה במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנור מזגן של חום לפעמיים עושה כאב ראש שוקו חם או קר?קר מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוףף בגד חורף אהוב:טרנינגגג שיר חורף אהוב: גשם גשם משמיים..חח סתם לא עולה לי זיכרון חורף אהוב:??

צטלע

New member
אני גם אענה ../images/Emo13.gif

אוהב את החורף? כן מה אתם לא אוהבים בו? לקום בבוקר ולראות הכל שחור יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? יש ברירה? באיזה צבע המעיל שלכם? סגול אוהבים את הגשם? כן מה אתם אוכלים בחורף?: קרמבו במיוחד. מתקלחים כל יום בחורף?: מה זה קשור לעונות השנה? חח יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף?: מה ההגדרה של זה ירד אצלכם גשם?: כרגע לא קר לכם עכשיו?: לא במיוחד חולים הרבה בחורף?: נקווה שלא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: כן מה העונה האהובה עליכם?: לא משנה לי חורף/קיץ?: כרגע שאלתם את זה חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: ללבוש חם האם אתם אוהבים את גשם? שאלתם אוהבים שלג? כן, חבל שאין פה אוהבים ברד? לא שהוא כואב מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לא משהו מיוחד אוהבים לקפץ בשלוליות? עברתי את הגיל הזה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? הריח בגשם הראשון מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה, כרגיל. למה צריך להתחכם? במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת, למרות שהן הכי נשברות. אבל מטריה רגילה לא נוחה. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך בגד חורף אהוב: סוודר? שיר חורף אהוב: אין לי משהו מיוחד זיכרון חורף אהוב:

למעלה