קולולוו שאלון צבעים!

בכריתוש

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo23.gif../images/Emo153.gifקולולוו שאלון צבעים!../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

*לקוח מפורום צופים =)* מה הצבע שיש לחולצה שלך כרגע? מה הצבע שיש למכנס שלך כרגע? מה הצבע שיש לגרביים שלך כרגע? מה הצבע שאתה הכי אוהב? מה הצבע שאתה הכי שונא? מה הצבע של הפלאפון שלך? מה הצבע של השולחן שלך? מה הצבע של הלוקר שלך? מה הצבע של התיק ביתספר שלך? מה הצבע ששולט בארון שלך? מה הצבע של הנעליים שהלכת איתם היום? מה הצבע של השעון שלך? מה הצבע של המגבת שלך? מה הצבע של הקירות בחדר שלך? מה הצבע של החיה שלך? מה הצבע של הנגן מוזיקה שלך? מה הצבע של האוזניות שלך? מה הצבע של השיער שלך? מה הצבע של העיניים שלך? מה הצבע של הציפורניים שלך? מה הצבע של הסוטשרט האהוב עלייך? מה הצבע של הבגד ים שלך? מה הצבע של המשקפיים שלך? מה הצבע שאהבת כשהיית קטן? מה הצבע של תפוז?

בכריתוש

New member
עונה כמובן :) לא לייבש!!

מה הצבע שיש לחולצה שלך כרגע? פסים ורוד לבן מה הצבע שיש למכנס שלך כרגע? כחול0 ג'ינס מה הצבע שיש לגרביים שלך כרגע? ורוד מה הצבע שאתה הכי אוהב? כחול! מה הצבע שאתה הכי שונא? לא שונאת כ"כ אבל צהוב.. מה הצבע של הפלאפון שלך? כחול מה הצבע של השולחן שלך? חום עץ מה הצבע של הלוקר שלך? לבן קרם כזה חח
מה הצבע של התיק ביתספר שלך? כחול מה הצבע ששולט בארון שלך? ללא ספק חום! חח וגם לבן.. מה הצבע של הנעליים שהלכת איתם היום? ורוד מה הצבע של השעון שלך? אין לי.. בחדר- כחול! מה הצבע של המגבת שלך? מגבת ורודה חלוק חום.. מה הצבע של הקירות בחדר שלך? לבן קרם מה הצבע של החיה שלך? אין לי
מה הצבע של הנגן מוזיקה שלך? אפור מה הצבע של האוזניות שלך? לבן מה הצבע של השיער שלך? חום מה הצבע של העיניים שלך? משתנה חח יכול להיות אפור יכול להיות ירוק ויכו ללהיות כחול
מה הצבע של הציפורניים שלך? לבן ורדרדר חח
מה הצבע של הסוטשרט האהוב עלייך? לבן קרם ועוד אחד חום.. מה הצבע של הבגד ים שלך? פסים צבעוניים ואחד אחר ורוד.. מה הצבע של המשקפיים שלך? סגלגל
מה הצבע שאהבת כשהיית קטן? כחולל מה הצבע של תפוז? אורנגג' לא? מסתבר שכל השאלום זה חום כחול וורוד

עדיב4

New member
הלוווו ויסקונסיייייייייייייןן:)

מה הצבע שיש לחולצה שלך כרגע? שחור מה הצבע שיש למכנס שלך כרגע? כחול רויאל מה הצבע שיש לגרביים שלך כרגע? יחפה
מה הצבע שאתה הכי אוהב? סגול מה הצבע שאתה הכי שונא? אין מה הצבע של הפלאפון שלך? אפור כזה מה הצבע של השולחן שלך? לבן מה הצבע של הלוקר שלך? אפור מה הצבע של התיק ביתספר שלך? סגול מה הצבע ששולט בארון שלך? *פותחת את הארון* טוב יש הכל.. בד"כ כהה מה הצבע של הנעליים שהלכת איתם היום? אולסטאר כחול מה הצבע של השעון שלך? סגול מה הצבע של המגבת שלך? כרגע תכלת מה הצבע של הקירות בחדר שלך? אפרסק מה הצבע של החיה שלך? בג' מה הצבע של הנגן מוזיקה שלך? *פותחת* סגלגל כהה מה הצבע של האוזניות שלך? לבן מה הצבע של השיער שלך? חום - שטני מה הצבע של העיניים שלך? חום -ירוק מה הצבע של הציפורניים שלך? לבן דהוי מה הצבע של הסוטשרט האהוב עלייך? יש כמה
מה הצבע של הבגד ים שלך? שחור מה הצבע של המשקפיים שלך? ראיה? שקופות, ובצדדים סגול - ורוד מה הצבע שאהבת כשהיית קטן? לא זוכרת מה הצבע של תפוז? כתום
ערב טוב

עדיב4

New member
חח../images/Emo13.gif אני כבר על עדשות אז אני פחות משתמשת

בהם אבל הם אחלה

בכריתוש

New member
כן? אני לא ידועת אם לעשות..

חבר של ידיד שלי היה בגלל זהב בית חולים הוא נהיה עיוור בעין אחת או משהו.. וגם זה נראה לי מגרד ומזה מלחיץ כאילו צריך לזכור להוריד ולנקות ולא לישון עם זה ולגרד בעין..

עדיב4

New member
../images/Emo2.gifיאבה

אולי זה סתם סיפור לא יודעת, אני עוד לא שמעתי על זה. אבל זה ממש מומלץ באמת
לי זה עושה רק טוב בנתים
טפופו. מגדיל את טווח הראיה ובכלל יותר יפה לי בלי..

אושRתי

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo23.gif../images/Emo153.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באמת חסר קצת צבע לפורום
קצת צבעוניות לא תזיק כאן
ובכריתוש כל הכבוד לך על היוזמה
מה הצבע שיש לחולצה שלך כרגע? תכלת מה הצבע שיש למכנס שלך כרגע? גם מה הצבע שיש לגרביים שלך כרגע?שחור מה הצבע שאתה הכי אוהב?תורכיז מה הצבע שאתה הכי שונא? צהוב מה הצבע של הפלאפון שלך?אפור כסוף מה הצבע של השולחן שלך? מה הצבע של הלוקר שלך?חום בהיר מעוצב יפה. שכחתי את השם שלו מה הצבע של התיק ביתספר שלך? מה הצבע ששולט בארון שלך? סט כמו הצבע של השולחן מה הצבע של הנעליים שהלכת איתם היום? שחורות מה הצבע של השעון שלך? ורוד עדין מה הצבע של המגבת שלך? ירוק מה הצבע של הקירות בחדר שלך? לבן מה הצבע של החיה שלך? אין מה הצבע של הנגן מוזיקה שלך? אדום מה הצבע של האוזניות שלך? שחורות מה הצבע של השיער שלך? שחור מה הצבע של העיניים שלך? כנל מה הצבע של הציפורניים שלך?לבנות כלומר בלי לק כרגע P: מה הצבע של המשקפיים שלך? חום אדום שכזה מה הצבע שאהבת כשהיית קטן? סגול ? מה הצבע של תפוז? כתום כאילו דאא

LiRs Lullaby

New member
להלהלהלהלה ../images/Emo79.gif

מה הצבע שיש לחולצה שלך כרגע?
מה הצבע שיש למכנס שלך כרגע?
מה הצבע שיש לגרביים שלך כרגע?
<תמיד חשבתי שהוא ברווז!
מה הצבע שאתה הכי אוהב?
<זה ירוק רדיואקטיבי למי שלא ברור
מה הצבע שאתה הכי שונא?
<אלו צבעים שהם כמו ירוק רדיואקטיבי אבל הרבה פחות כיפיים
מה הצבע של הפלאפון שלך?
מה הצבע של השולחן שלך?
מה הצבע של הלוקר שלך? שו האדה לוקר? מה הצבע של התיק ביתספר שלך? שו האדה תיק ביצפר? מה הצבע ששולט בארון שלך?
מה הצבע של הנעליים שהלכת איתם היום?
מה הצבע של השעון שלך?
<אגב, הוא באמת ורוד עם פרחים
כן. אני עד כדי כך פקאצה. עליתם עליי. בראבו
מה הצבע של המגבת שלך?
מה הצבע של הקירות בחדר שלך?
מה הצבע של החיה שלך?
מה הצבע של הנגן מוזיקה שלך? שו האדה...? מה הצבע של האוזניות שלך? טוב, די. מה הצבע של השיער שלך?
מה הצבע של העיניים שלך?
מה הצבע של הציפורניים שלך? אני באמת נשאלת מהו הצבע של הציפורניים שלי?
מה הצבע של הסוטשרט האהוב עלייך?
מה הצבע של הבגד ים שלך?
מה הצבע של המשקפיים שלך?
מה הצבע שאהבת כשהיית קטן?
מה הצבע של תפוז? נדמה לי שמשהו כזה?

eden83

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo183.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

מה הצבע שיש לחולצה שלך כרגע?לבן מה הצבע שיש למכנס שלך כרגע?כחול מה הצבע שיש לגרביים שלך כרגעאפור-שחור? מה הצבע שאתה הכי אוהב?כחול מה הצבע שאתה הכי שונא? אפור מה הצבע של הפלאפון שלך? כסוף-כחול מה הצבע של השולחן שלך?חום בהיר בהיר מה הצבע של הלוקר שלך?אין מה הצבע של התיק ביתספר שלך?כחול-תכלת מה הצבע ששולט בארון שלך?כחול מה הצבע של הנעליים שהלכת איתם היום?כחול לבן
מה הצבע של השעון שלך? שחור מה הצבע של המגבת שלך? ירוקה מה הצבע של הקירות בחדר שלך? תכלת מה הצבע של החיה שלך? אין
מה הצבע של הנגן מוזיקה שלך? כסוף מה הצבע של האוזניות שלך?לבנות מה הצבע של השיער שלך? שחור מה הצבע של העיניים שלך?חומות מה הצבע של הציפורניים שלך?לבנות
מה הצבע של הסוטשרט האהוב עלייך?כחול מה הצבע של הבגד ים שלך? שחור מה הצבע של המשקפיים שלך? חום אדום כזה מה הצבע שאהבת כשהיית קטן? אותו דבר-כחול מה הצבע של תפוז? ורוד

BRANGELINA

New member
../images/Emo153.gif-חזי!!

מה הצבע שיש לחולצה שלך כרגע?שחור וירוק מה הצבע שיש למכנס שלך כרגע?שחור מה הצבע שיש לגרביים שלך כרגע?ירוק מה הצבע שאתה הכי אוהב? תכלת אדום ושחור מה הצבע שאתה הכי שונא?כתום זוהר מה הצבע של הפלאפון שלך?לבן מה הצבע של השולחן שלך?בז' מה הצבע של הלוקר שלך?כחול מה הצבע של התיק ביתספר שלך? לבן כתום שחור מה הצבע ששולט בארון שלך?שחור מה הצבע של הנעליים שהלכת איתם היום?חום מה הצבע של השעון שלך? אדום מה הצבע של המגבת שלך?כל מיני מבעים מה הצבע של הקירות בחדר שלך?ורוד מה הצבע של החיה שלך?ז"ל-לבנה מה הצבע של הנגן מוזיקה שלך?שחור מה הצבע של האוזניות שלך? שחור(איזה יצירתיות..) מה הצבע של השיער שלך?שחור(חחח) מה הצבע של העיניים שלך? חום דבש מה הצבע של הציפורניים שלך?בצבע של ציפורניים מה הצבע של הסוטשרט האהוב עלייך? ירוק מה הצבע של הבגד ים שלך? ירוק מה הצבע של המשקפיים שלך? שחור מה הצבע שאהבת כשהיית קטן? ורוד?אדום מה הצבע של תפוז? כחול כהה?

למעלה