תמונות מדברות

oriane0

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo9.gifתמונות מדברות../images/Emo182.gif../images/Emo9.gif

שלום! כאן התמונות המדברות
סתם צוחקת, הגעתם לשרשור החיובי, שהוא בעצם תמונות מדברות אבל הוא סמוי
טוף טוף נעבור לעיקר אחרת שחר תפטר אותי
סתאאם=] אוקי, מצאתי את התמונה שאני מחפשת כבר שניםםםםם אז מצאתי=] איך משחקים? 1. מסתכלים על התמונה 2. נכנסים לטראנס 3. מסתכלים טוב טוב על אחד האנשים מהתמונה 4. נכנסים לו למוח 5. מרגישים מה שהוא חשב באותו רגע שהוא הצטלם 6. כותבים לי בתגובה, וזהו! בהצלחה לכולן ויומטוב
אוריאן

oriane0

New member
me ../images/Emo3.gif

דני: "וואי איזה עולם קטן!!!" טום: "מה לעשות? דאגי: "וואלה אני יכולה להחזיק אותו ביד שלי!!!" הארי: "אני בקושי יכול לראות אותו..." אולי אתה צריך משקפיים? קח את של דאגי

Hip Hop star

New member
התמונה לא הייתה פעם?../images/Emo12.gif

טום:"עודד אמר להרים ידיים....!" דאגי:יו!כי אני אמיתי,ולכן העם איתי!" הארי:"עודד אמר לשים ידיים על הראש!" דני:"עודד אמר נשבר ה-ז**!!!!!" i am so lame!

may90

New member
חיעחוי

XD אין כח לתרגם אז אני אגיד בקצרה: הבנים מתארים את האורך שלהם [תחשבו^^]

cami love benja

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

אני בשוק !!!!! למרות שלא הייתי פה שנתיים ואלף וחמש עשרה ימים..
אני בשוק !
איכסההההההה האורך של טום ?!?!?!?!
בע לא חשוב

bustedit

New member
אממ..

דאגי: "יש'ך שקל?!" הארי: "כולנו נצליח להכנס בתמונה אחת?" טום: "כנראה.." דני: "לדאגי.. יש כזה קטן...!" XD אוי i'm sucks

StAv kAiKoV

New member
אני../images/Emo122.gif

דני: למה דגל אנגליה כזה גדול והראש שלי כזה קטן???!!!" טום: מי יודע... הארי: אוי! מה זה? מצלמה? דאגי: למה מה קרה? הארי התחרפנת? צולע, צולע, צולע

danirit1

New member
תמונה מדברת שלי

דוגי: נו צלמוס..אני לא צוחק..תחזיר לי את הסיגריות הארי: בואנה אל תתחיל עם דאגי למה אני ייכנס בךךךךךךך דני: עזוב צלמוס יש לו כזה קטן..הוא לא יעשה לך כלום trust me טום: ועד כאן גן הילדים של טום פלצ'ר. נו מה לעשות זה מה יש...see you next week !

למעלה