The Howling-US version

../images/Emo182.gifThe Howling-US version../images/Emo182.gif

כדי לתת לאלעד עוד סיבות להתמרמר על הידרדרותה של הלהקה, יש עכשיו גירסה מותאמת לארה"ב של דה האולינג
התזמורת הוסרה כמעט בשלמותה, הווליום של הגיטרות עלה, נעשו קצת שינויים בקול של שרון ובמקום החלק השקט יש את ה"סולו". בטח זה גרם לרוב מי שקרא את התיאור לעשות פרצוף מבוהל/נגעל/סולד, אבל למען האמת אני לא חושב שזה כזה גרוע בכלל
גם השיר נשמע כבד יותר, וגם העריכה עצמה של השיר נשמעת פחות חובבנית מאשר בגרסה האירופאית. תהנו (או תתלוננו
בכל מקרה תראו!
) http://blog.metal-ways.com/dotclear/index.php/

מה שכן, אני חייב להוסיף

שאין ספק שזה דבילי מצד רואודראנר להוריד את התזמורת בכל הגרסאות האמריקאיות של הסינגלים, כאילו שבארה"ב לכולם יש פוביה מכלים קלאסים
זה די הורס מהאווירה הכללית של השיר בד"כ, וגורם לו להישמע די פשוט ורגיל, הרי התזמורת היא אחד הדברים שהכי מייחדים את וויט'ין, ובסיכומו של דבר-אידיוטי

אהממ

כנראה הם החליטו להתאים את זה לקהל האמריקקי "פוביה מכלים קלאסיים"
לא בא לי לשמוע את זה אולי מחר:,,

אזירפאל

New member
מישהו אמר מיסחור?

טוב - בסדר! - אני שותק, ובכל מקרה לא ממש אכפת לי מזה, כל עוד באלבום שלי יש את הגרסה המקורית עם המקהלה וכו'. אבל זה רק אני או שהשיר ממש מרדים פתאום?

אלה בטח שטויות של המנהלים.

או לפחות ככה אני רוצה להאמין. ++ הם יחסית בתחילת דרכם בארה"ב, אז כנראה שהם עושים כל מה שהם יכולים כדי לעשות כניסה חלקה לתודעה האמריקאית, ועושים כל מיני דברים מוזרים כדי שיאהבו אותם גם שם. (למשל עושים שני סיבובי הופעות באמריקה במקום לבוא לכאן...
) די דבילי, האמת. אבל נו, החלום האמריקאי. P:

Euterpe

New member
../images/Emo5.gifצר לי, ממש לא אהבתי.

הקול של שרון משונה שם, יש יותר מידי גיטרות ומעט מידי תזמורת. וגם כל הפרצופים שהיא עושה... ובכלל, הרעיון של הקליפ יפה, אבל פשוט חוזר על עצמו!! הורדתם ת'סולו? שימו משהו אחר במקום! כל הקליפ היה פשוט אוו פזון 20 אלף פעם, ושני בתים. ארג. ואני דווקא אוהבת את TH המקורי

ברור שהגרסא המקורית יותר מועדפת.

גם הרעיון של הקליפ חוזר על עצמו וזה די חופר, אבל, זה חביב. אבל אני אישית אוהבת את הגרסא האירופאית.

Amir Noy

New member
../images/Emo128.gifנוראי פשוט

חוסר מלודיות מוחלט, מעבר להתמקדות בגיטרה, שהיא נוראית לטעמי, חסר המון את התזמורת, פשוט חסר את ה-ווית'ין, זה פשוט רעש אני חושב... אין התבתאות נוספת של כלים,שנותנת תחושה שכל השיר מנוגן על אותם 4-5 אקורדים... זה פשוט נשמע אותו דבר. מעבר לזה, הקול של שארון לא בא כל כך לידי ביטוי..בעצם זה שהם הורידו את החלקים עם התזמורת, שהקול של שארון פשוט קיים כדי להשתלב לתוכם, לטעמי זו טעות נוראית. פשוט חבל.

שים לב לכותרת,

זאת גירסה אחרת של ארה"ב. הקליפ אמנם דומה, למרות שגם בו יש דברים שונים, אבל עיקר השוני הוא בעריכה של השיר. והיא יצאה לפני כמה ימים רק=]

Jilian

New member
דווקא יפה../images/Emo70.gif

הקליפ נהיה יותר ברור במשמעות שלו (נגיד הקטע שהוסיפו שהילדה זורקת את הבובה אז כאילו במלחמה הילדים מאבדים את הילדות וכאלה..) וגם השיר יותר כבד. נחמד

ZuLi90

New member
גרסה גרועה לשיר משעמם ...

אם תשאלו אותי... (נאור: "לא שאלנו אותך :p")

Ice Queen 7

New member
נשמע מוזר ס.ס

וזה ממש טיפשי להוציא מהשיר את כל החלקים הטובים רק בשביל שיצליח יותר בארה"ב, בלי המקהלה והתזמורת וכל זה ברקע זה סתם ריק ><

למעלה