באתי להגיד לכם

../images/Emo183.gif באתי להגיד לכם../images/Emo140.gif

בוקר טוב, רציתי גם להוסיף דבר חשוב נוסף: אכן אנו נקראים "פורום התמכרויות" אולם לכולנו יש חיים מעבר ובנוסף. אנו חווים, מתרגשים, מתאכזבים, אוהבים ולפעמים פחות. יש ולפעמים חיינו סובבים אך סביב נושא הכאב, ויש כי פוקדות אותנו התרחשויות אחרות. אנו חבורה מגוונת שיש בה הכל בכל מכל כל - ובעיקר טוב. לכן הבה נכניס לפורום שלנו גם את אשר מעל ומעבר לכאב, להתמכרות. נספר על אשר קורא איתנו, על אשר היינו רוצים שיקרה, שכן, הכאב ישנו אצל מי יותר אצל מי פחות - ואיתו כולנו מתמודדים יחד... האם רק זה יש בנו? בי יש הרבה יותר... מי מתחיל?

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

קודם כל, מצטער שלא הייתי פה הרבה זמן. יש פשוט כל מיני דברים שקורים עכשיו, אבל לא שכחתי אתכם. עדיין בהחלמה, עדיין צריך אנשים מכורים אתי בדרך. מקווה שכולם בסדר ומאחל לכולם עוד יום של מפוכחות. מה קורה אתי? מתחיל לחיות. אחרי קרוב ל-7 שנים של מפוכחות אני מתחיל להרגיש בנאדם. חי, עובד, מתפקד, החיים מתחילים להסתדר. מאז שאני מפוכח דברים השתפרו בצורה מדהימה. עברתי אמנם דברים קשים במפוכחות שלי, אבל גם דברים יפים. השנה האחרונה היתה לי הכי קשה. התחילה לי בצורה לא טובה. ההתחלה היתה קשה, חטפתי מכה קשה שלקח לי המון זמן להתאושש ממנה, אבל בסופו של דבר חזרתי לעצמי. חיי החברה שלי קיבלו תפנית מדהימה בשנה האחרונה וגם חיי האהבה והמין. בהשוואה לעובדה שעד לפני 7 שנים הייתי שיכור מסריח שאפאחד לא רצה להתקרב אליו, היום אני מוקף בחברים וחברות ואנשים שרוצים להיות אתי. דבר מדהים. כן, אני עדיין סינגל אבל זה בטיפול. לא, אני לא מרוצה מהעבודה שלי, אבל גם זה בטיפול. לשנה החדשה כבר יש לי תכניות: להמשיך לטפל בעצמי, בעיקר בנושא הפחדים (זה הפרוייקט שלי לשנה החדשה), למצוא אהבה, להחליף עבודה, להסתדר כלכלית. דברים שכל אדם מן השורה רוצה. חזרתי להיות חלק מהאנושות והיום אני מתעניין ושואף לאותם דברים שכל שאר האנשים רוצים ושואפים אליהם, רק שאני צריך לשמור על עצמי ולבדוק את עצמי עד כמה אני שואף ורוצה וכמה רחוק אני מוכן ללכת כדי להשיג את זה, שכן בתור אדם מכור יש לי בעיה קשה של פרופורציות. ומה אצלכם?

../images/Emo2.gif יווו הוווו ארול ../images/Emo140.gif

כמה טוב לראותך, כמה התגעגענו על באמת. וכמה טוב לשמוע שאתה על דרך המלך. עם מעט רצון ועזרה מכולנו - אתה תהייה חלק ממלכות נפלאה. באמת מה אצלנו? בואו נפתח שרשור על סיפורי השנה החולפת ואיחולים לעצמנו לשנה החדשה?

PhEoNiX FiRe

New member
היי ברבורה

את מאוד צודקת וזה מה שאני אוהבת אצל בניי האדם . שיש בו הרבה רובדים . אנחנו הרבה יותר ממכורים. אנחנו אחיות, אנחנו אימהות, חברות וכו . זה שאני מכורה לX או Y זה לא כל מה שאני למרות שלפעמים זה מעסיק אותי יותר מכל דבר אחר . במיוחד שאני בתקופה לא טובה. יש בי הרבה יותר. הרבה הרבה יותר הללואי ויכולתי לממש את כל הפוטנצייל שבי
הרבה זמן לא הייתי האסטמה שלי החריפה שמו אותי על קורטיזון מה שגורם לנפיחות שגורמת להרגשה לא משהו. יב13 לחודש אני נכנסת לאישפוז יום למטרת בדיקות באסותא מה שקצת מעסיק אותי גם מזג האוויר גורם לדיכדוך כל זהו בערך הייתי כאן

למעלה