יופי שנהנית../images/Emo24.gif, אתמול היה לי יום עמוססססס
התנדבתי להכין ספינג' ולהביא לכיתה של הראל מתי שהמורה תרצה. היא ביקשה אותם לאתמול כי היתה להם יצירה והם הכינו נרות, אז היא ביקשה שאכין ליום שני. אז אתמול בשבע וחצי בבוקר הכנתי בצק לספינג' והשארתי להתפחה. בתשע הייתי עם איתי בריפוי בעיסוק בעומר בעפולה, ב-10:00 סיימנו ולקחתי אותו למגדל העמק לגן. חזרתי לתל-עדשים והתחלתי בטיגון הספינג'. סיימתי הכל ב-11:30 ונסעתי עם ינון והספינג' לבית הספר בגניגר, הכל בכדי שיספיקו להנות מהספינג'. ביום שני הם מסיימים את הלימודים ב-12:30. הגעתי קצת לפני 12:00 ואיזו שמחה היתה בכיתה. הילדים ממש התלהבו וכל הזמן שיבחו את אמא של הראל. חחח, יש כמה ילדים בכיתה שאפילו סיפרו שהם באו לשחק עם הראל בבית שלנו ושאמא של הראל (אני, כן?) מכינה אוכל ממש טעים|סומק|. 40 ילדים מתוקים מחאו לי כפיים. לקחתי כבר את הראל מבית הספר, נסענו למגדל העמק ונסענו לקניות. אחרי הקניות לקחתי את אלעד ואיתי מהגן וחזרנו הביתה. ואז בכלל התחיל היום עם כל 4 המופלאים בבית. אורה, שמחה וששון בעיקר (אה, זה בפורים, לא?
). על הבוקר היום, אחרי ששלחתי את שלושתם לבית הספר ולגן התחלתי בהכנת בולט (מפרום), עכשיו הם בטיגון, אח"כ ייכנסו למקפיא וביום שישי יעברו בישול. איזה כיף להתחיל ככה יום בבישולים. שיהיה לכולם יום נפלא. פעמיים כי טוב ושיהיה רק טוב.
שרית