חנה בבקשה המתכון למרק שלי
מרק גריסים \ גריסי פנינה כרישה אחת רק החלק הלבן קצוץ דק 3 גזרים אפשר יותר מגוררים 2 עגבניות קצוצות לקוביות כרפס עלים וגבעול שלמים גריסים בערך 2 כוסות תלוי בסיר שלך ובכמויות שאת רוצה,תזכרי שהם מתנפחים תבלינים מלח, מרק עוף, כורכום מוסקט ופלפל שחור אני מטגנת קלות את הכרישה אם לא רוצים לטגן אפשר להכניס אותה ככה למים ואז מוסיפה מים לסיר מכניסה את הגריסים{ אני אוהבת בכל סוגי הקטניות להרתיח אותם רק במים ואז לשטוף אותם מכל הקצף שלהם לסנן ואז להשתמש בהם ,ככה יותר נקי } ומביאה לרתיחה מכניסה את כל המרכיבים ומבשלת חצי שעה. מוציאה את העלים והגבעול של הכרפס וזורקת , מי שרוצה יכול לקצוץ אותם ולהכנס קצוץ ולהשאיר בסיר אחרי חצי שעה מתבלת וממשיכה עוד עד שהגריסים רכים וטעימים לתקן תיבול בסוף הבישול. בתאבון