בוקר טוב ומקסים לכולם הגשם אוטוטו מגיע ....אוף.......שונאת חורף
מ מאיוש י New member 19/11/07 #1 ../images/Emo183.gifבוקר טוב ומקסים לכולם../images/Emo183.gif הגשם אוטוטו מגיע ....אוף.......שונאת חורף
../images/Emo183.gifבוקר טוב ומקסים לכולם../images/Emo183.gif הגשם אוטוטו מגיע ....אוף.......שונאת חורף
ח חנהפ Active member 19/11/07 #2 בוקר טוב../images/Emo42.gif אני דווקא שונאת קיץ, אוהבת גשם והכי אוהבת גשם כשאני בבית ושומעת אותו דופק בחוץ,כמה טוב שיבוא כבר.
בוקר טוב../images/Emo42.gif אני דווקא שונאת קיץ, אוהבת גשם והכי אוהבת גשם כשאני בבית ושומעת אותו דופק בחוץ,כמה טוב שיבוא כבר.
ר רותי410 New member 19/11/07 #6 מזל טוב, שירה הרבה בריאות, היריון ולידה קלים (אני לא טועה, נכון? את בהיריון), רוב אושר ונחת תמשיכי להיות כאן הרבה ולעזור לנו עם הבלוג המקסים שלך רותי
מזל טוב, שירה הרבה בריאות, היריון ולידה קלים (אני לא טועה, נכון? את בהיריון), רוב אושר ונחת תמשיכי להיות כאן הרבה ולעזור לנו עם הבלוג המקסים שלך רותי
י יוכי68 New member 19/11/07 #4 בוקר מקסים לכולם...ואיך שאני אוהבת ../images/Emo182.gif דווקא שמתחיל הגשם אני צריכה להוציא את הקטנה למטפלת
בוקר מקסים לכולם...ואיך שאני אוהבת ../images/Emo182.gif דווקא שמתחיל הגשם אני צריכה להוציא את הקטנה למטפלת