בוקר טוב
הגיע יום הבוחר.

טומי*

New member
../images/Emo183.gif בוקר טוב../images/Emo70.gif הגיע יום הבוחר.

מקוה שהחלטתן/ם כבר? למי למה להצביע מכיר כאלו שמהססים עד הרגע האחרון וממש רק בקלפי מחליטים למי להצביע אז שתהיה לכן/ם יום רגוע ובחירה טובה!

ס מ ד י

New member
פתק לבן ../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

אם הייתי יכולה להצביע הייתי מצביעה פתק לבן... או בכלל לא הולכת... לצערי זה בלתי אפשרי...

דדיחתם

New member
טעות!

כי הגורמים השליליים בעם שלנו לא נוהגים כך אלא מצביעים בהחלט!ותמיד יש פחות רע ויותר רע - גם אם הייתי צריך לבחור בין קליינר למרזל הייתי הולך להצביע (קליינר, כי הוא פחות קיצוני).

טומי*

New member
מסכים עם דדיחתם שצריכים ללכת......

להצביע זו לא רק זכות זו גם חובה! בעוד שעה נדע מי נגד? מי עלה ומי ירד? נקווה שהמצב העכשיו ישתפר לטובת כל העם

דדיחתם

New member
מזווית הפורום

לראשונה עומד בראשות מפלגה גדולה אדם מיהדות הונגריה (המורחבת)...

ישRאל

New member
בוקר טוב ,,,,,לכל,,,,,../images/Emo141.gif

ההונגרים הליכודניק´ים,,,וכמובן לטומי לפיד שלקח בגדול

ס מ ד י

New member
רגע רגע...../images/Emo63.gif

ולהונגרים הלא ליכודניקים לא מגיע בוקר טוב?

דדיחתם

New member
אין לי נתונים רשמיים

אבל אני בטוח שבקרב ההונגרים החילוניים, הליכוד הוא במיעוט, למרות דוש וקישון.

ok45

New member
גם לגבי...........

נכון שיש לנו אגף חרדי/הונגרי גדול ובטח שיש גם אגף ליכודניקי אבל........תבדקו בקיבוצים ותקבלו את התשובה ההונגרים סוציאליסטים! ומאחר ונציגנו הבלעדי (טועה?) בכנסת הוא טומי לפיד יש ודאי חוג תומכים הונגרי גדול גם אצלו. במחשבה שנייה, כנראה שרק במפלגה אחת לא יחבקו אותנו בשמחה ניחשתם?..........יפה! התשובה ש"ס כמובן

טומי*

New member
גם אני לא ליכודניק של ממש...../images/Emo6.gif

אף פעם לא הייתי...לא יודע אם אפשר לאפיין את "כל" ההונגרים כחברי מפלגה אחת.בקרב בני משפחתי ישנם אנשי מרץ,והעבודה,חלקם גם המפד"ל.יש לי לצערי כמה נציגים גם במאה שערים שהם בכלל לא מכירים במדינה.

אלהלה

New member
אגב../images/Emo13.gif הוא לא בדיוק הונגרי -

הוא יוגוסלבי, והיתה תקופה של כמה יוגוסלבים כמו דדו, בר לב, ונדמה לי שהיו עוד אחד או שניים

דדיחתם

New member
שוב הוויכוח הישן

הוא חי בצפון יוגוסלביה, מקום שבתקופת האימפריה האוסטרו-הונגרית נחשב כהונגריה, וגדל בסביבה הונגרית לחלוטין, בהחלט לא יוגוסלבית (מאכלים, שפה, ספרים וכו'). דדו ובר-לב חיו דרומה ממנו, באיזור שלא נחשב הונגרי. בקיצור, הוא יותר הונגרי מיוגוסלבי, למרות שהאזור בו נולד שייך עכשיו ליוגוסלביה (כלומר לאחת מהמדינות שהתפלגו ממנה)

אלהלה

New member
פסטט גם המקור שלי משם

ואפילו שדיברו בבית הונגרית ואכלו אוכל הונגרי וידעו הכל על הממלכה ההונגרית ההורים שלי תמיד אמרו שהם יוגוסלבים
עם עבר הונגרי.

למעלה