החתימה המשותפת שלב ההצבעות.

אושRתי

New member
../images/Emo183.gifהחתימה המשותפת שלב ההצבעות.

אני אשרשר לכאן את כל משפטים שלכם(לפי הניקים שלכם) ואתם תבחרו את המשפט שהכי אהבתם ב-
המשפט שייבחר ברוב קולות הוא זה שיזכה בתואר החתימה המשותפת לפורום ובכירבולית מגניבה מתנת תפוז אנשים.
לא להצביע עד שאני מסיימת את הכל.

אושRתי

New member
../images/Emo183.gifהמשפט של עדיב4

*גם אני בונה 1873 אוהלים ביום משמיכת פיקה

עדיב4

New member
../images/Emo45.gifמצביעה לעצמי../images/Emo3.gif

אני חושבת שיצא לי חמוד
..

אושRתי

New member
../images/Emo183.gifהמשפטים של LiRs Lullaby

"גם אני נמצא תחת משמורת כבדה 1873 פעמים בשנה"..? "אני מצפה למשמורת שלי בתקווה שהסובלת הזו תגיע כבר ב-18:73. " "גם המשמורת שלי נעשית אידיוטית כל 1873 פעם." - נה, לא טוב, זה מוציא את הפורום רע. טוב, יש לכם דוגמא לאיך לא לכתוב סיסמה יש לציין איזה משפט אהבתם..

אושRתי

New member
../images/Emo183.gifהמשפטים של green eyed brunett

*גם אני רוצה לראות "משמורת" 1873 שעות בשבוע *זכיתי במשמורת של 1873 שעות בשנה יש לציין איזה משפט בחרתם.

אושRתי

New member
../images/Emo183.gifהמשפט של liraz love siral

*גם עליי יש משמורת 1873 פעמים ביום.

אושRתי

New member
../images/Emo183.gifהמשפטים של BRANGELINA

*כי גם עלי ניסו לקבל משמורת 1873 פעמים ולא הצליחו *משיבון משמורת שלום,לכניסה לפורום לחץ 1873. יש לציין באיזה משפט בחרתם.

LiRs Lullaby

New member
אני מצביעה לראשון../images/Emo45.gif של בראנג'לינה

את יודעת מה קלטתי עכשיו? אם בראנג'לינה ייפרדו הם ייאלצו לחלק ביניהם את המשמורת....
רק מיליארד ילדים ככה בקטנה

BRANGELINA

New member
הו מגניב תודה!

אגב גם אני בעד הראשון יותר... ובראנג'לינה בינתיים ביחד בעזה"ש לא יפרדו לעולם!!!!

אושRתי

New member
../images/Emo183.gifהמשפט של מוגג

"כשאת יוצאת לדייט עם בחור נחמד תחשבי 1873 פעם, אם זה הגבר שהיית רוצה שיקבל משמורת על ילדייך..." (פרפרזה על ריטה רודנר)

אושRתי

New member
../images/Emo183.gifהמשפטים של בכריתוש

*גם אני נכנסת לפורום משמורת 1873 פעמים ביום! *גם לי יש 1873 אחים (רק) מאותו האבא! *מצחיק שנון מיוחד ואחר רק בפורום משמורת-תיכנס ומהר!

למעלה