היום באח הגדול - 15.3

• פותח הנושא m757
  • פורסם בתאריך

m757

New member
../images/Emo183.gifהיום באח הגדול - 15.3../images/Emo182.gif

קורין נמצאת כל היום מול המצלמות, אנו רואים אותה במצבים שונים ומשונים ויש לנו אפשרות לדון בזה כאן, האם היא עושה את ההחלטות הנכונות? איפה היא טועה? איפה היא צודקת? לכן, בשיתוף פעולה ממכם אעלה לכאן השבוע כל יום הודעה שבה תהיה אפשרות לכתוב מה קורין עשתה באותו יום באח הגדול, מי שרואה את התוכנית ועוקב יכול לכתוב פה בכל פעם שמשהו קורה עם קורין, כך כולנו נישאר מעודכנים וכל אחד מאיתנו יכיר את קורין קצת יותר.
אז מה קרה היום?
היום יומולדת וקורין שמחה לחגוג אותו עם החברים החדשים שלה לדבריה, אני חושבת שבשידור היום בערב יתנו לקורין לשוחח עם בנה עומר ואין לי ספק שיארגנו לה מסיבה.
בנתיים לא קורה יותר מדי, נראה מה יהיה היום בשידור ואת מי קורין העמידה להדחה.. מישהו חושב שהוא יודע? כולנו מודעים לדעותיו של מנחם בן, האם שמתם לב שהוא לא אמר לקורין כלום לגבי היותה לסבית? אחרי שכל השבוע הוא חופר לאמיר על זה..

../images/Emo6.gifמצחיק עד כמה שנכון לגבי מנחם.....

על כל דיירי הבית אם אני לא טועה הוא ליכלך ורק על קורין הוא דיבר בצורה טובה פחות או יותר... הממ לדעתי קורין תדיח את אותם הדיירים שהיא ניסתה להדיח שבוע שעבר...והם מנחם ושרונה. הממ וגם לדעתי יתנו לקורין לדבר היום עם עומר ואם זה באמת הולך לקרות זה כניראה גם יהיה נורא מרגש.... ושוב אני מאחלת לקורין המון מזל טוב והמון הצלחה
שבוע טוב לכולם!!

m757

New member
יפה יפה.. ../images/Emo6.gif

איזה חמוד היה עומר. ממש נחמד מה שעשו לה.
שיהיה מזל טוב לקורין.
היה יום נחמד היום בבית האח הגדול..

איזה מותק עומרר!!!! ../images/Emo13.gif

אחלה של הפתעה עשו לקורין!!! איזה כיף לראות אותה קורנת מאושר ובכלל יום נחמד ביותר
שוב בפעם הלא יודעת כמה שליי קורינייי!!!!! מזל טובבב
עד אינסוף שנה
נ.ב לא ראיתי מה היה בתוך הקופסה הקטנה זאת שרשרת?..

tomerldt

New member
אוי הצבא גורם לי לאי מודעות!

איזה חמודים הם שהם נתנו לעומר וקורין לדבר!
היא בטח ממש התרגשה... תספרו פה קצת יותר על היומולדת שחגגו לקורין לטובת אלה שלא ראו

עשו לה יום הולדת נחמד ביותר!!

על הבוקר האח הגדול פתח בשיר "שיר בכיף"כמובן של קורין ואז דניאלה עדיי ומאיה התחילו לרקוד עם קורין בחדר המיטות והביאו לה זר כזה ששמים על הראש ואז אמיר הכין עוגת גזר שקורין כ''כ אוהבת הממ הוא נתן לה מתכונים שקורין אוהבת,וקורין נורא אהבה את המתנה... המממ כולם איחלו לקורין מזל טוב... ואז כמובן לקראת הסוף של הערב הדובדבן שבקצפת מה שניקרא... קורין קיבלה מכתב מדהים מעומר ושרשרת יפיפיה מרותי אם אני לא טועה!!! בקיצור היה ערב מיוחד ביותר בעיניי.....
אם פיספסתי משהו אתם יכולים להוסיף

למעלה