שחרחר מתוק
New member
../images/Emo183.gifהסיכום השבועי../images/Emo183.gif
שלום אנשים
מאמצב
מקווה שהכל סבבה
שבוע שעבר לא עלה הסיכום השבועי כי התייאשתי מלכתוב את הסיכום כל פעם מחדש - בגלל המחשב הדפוק שלי...
אז השבוע יעלה סיכום של שבועיים
ולסיכום השבועי.....
בשבועיים האחרונים באו חדשים (כמו ברוב השבועות ברוכים הבאים! ואני מקווה שתהנו בפורום
גם השבוע היו בקשות,המלצות וכדומה למועדונים ולשירים.. ו..אני מקווה שעזרנו לכל מי שביקש את עזרתנו. ויחד עם זאת אני רוצה להגיד תודה (רבה) לכל חברי הפורום שעוזרים לכל מי שמבקש עזרה
עוד 4 חודשים הקונגרס השני!!! וכבר היה לנו כמה שרשורים על הקונגרס.. לעוד פרטים על הקונגרס ניתן למצוא ברוב האתרים של בתי הספר..(בארצנו)
היה לנו שרשור עדכונים.. שנמצא עדיין בדף 1 אבל בתחתית הדף
נפתח דיון ע"י אורי (סלסרו18) "סלסרו העצבני" והגענו לכמה מסקנות שאחת מהן היא שלא צריך להתרגש\ לעשות עניין ולהתעצבן מזה שאנשים שלא מבינים בסלסה כלום קוראים לריקודי שורות\סמבה רגאיי סלסה שורות.. קורה! SO?
לפני שבוע בערך פתחתי שרשור אקטואליה לקראת הבחירות.. ו..הוא עדיין נמצא בדף 1 באמצעו (+ -) וכולם מוזמנים עוד להגיב.. -השרשור לא הלך כ"כ-
עוד שרשור עדכונים שהוא היה תחליף (לא כ"כ) לסיכום השבועי שלא עלה בשבוע השעבר...
אני מבקש שמי שלא קרא את ההודעות שם - שיקרא!! כי זה דיי חשוב.. השרשור רשום תחת הכותרת : כמה הודעות( לינק לשרשור - בתחתית ההודעה)
היום עלה משחק אוף טופיק (
) לפורום! משחק נורא נחמד שעד כה יש היענות רבה (אבל לא של כולם
) ואני דיי מרוצה
כולם מוזמנים לשחק ולשתף את חוויותיהם
נפתח דיון על אירובי סלסה - כולם מוזמנים להביע את דעתם ולשתף אותנו בהשכלתם בנושא. (לינק לדיון - בתחתית הדף)
שירי השבוע
שירי סלסה:
Rafaga - Maldito Corazon Michel Batista - Candela el gran combo - viva puente - אני אישית אוהב מאוד את השיר Celia Cruz - Azucar Negra Marc Anthony - Si te vas - סלסה רומנטית
ריקודי שורות\סמבה:
Daniela Mercury - Swing da cor Nacho Cano - El amargo del pomelo - אחלה שיר Martinho da Vila - Devagar Devagarinho Terra Samba - Lavadeira
שירים קובניים\טימבה:
(מאת:אלכס) במשך השבוע שעבר שלחה אלי מישהי שיר יפיפה שבטח כולכם מכירים אותו בביצוע של קריסטיאן קאסטרו - Mi vida si tu amor. הביצוע שקיבלתי היה של Charanga Habanera. וזה שיר השבוע שלי! שיר פשוט יפה ורומנטי, לכל הדעות. והנה עוד כמה שירים, באותה אוירה רומנטית: Manolito y su Trabuco - Te dejo libre ואחד קלאסי, מהיר יותר: Afro Cuban All Stars - Pio Mentiroso (יש ביצוע חביב ביותר של vocal sampling, מומלץ למי שאוהב) כהוכחה מעולה לזה שמוזיקה קובנית לא חייבת לבוא מקובה: שיר מעולה של Alex Wilson האנגלי, Anglo Cubano ועוד אחד לא פחות טוב, Sigo Caminando ושיר אחרון לשבוע, משהו שיחזיר לכם את השמש: Adalberto Alvarez בשיר היפיפה : Y no me da la cuenta. תהנו! (בפקודה)
אם למישהו יש בעיה במציאת איזשהו שיר (הורדת שירים..) מוזמן לפנות אליי או לאלכס (באיי סי קיו) השיר המומלץ של Palalolito:
Adolescent´s Orquesta - Chico Vacil ו..זה הסיכום לשבועיים האילו
יש לכם הערות? תגובות? הצעות? רוצים לכתוב מאמר? מישהו מטריד אתכם? יש לכם בעיה כלשהי? כל זה ועוד אתם יכולים ליצור עימי קשר או במסרים או באיי סי קיו:128183871 או באימייל: [email protected] ואני אדאג לטפל במה שצריך ואם צריך להעביר את זה הלאה... שבוע לטיני!
טל!
שלום אנשים