הפרק היומי

../images/Emo183.gif הפרק היומי

מספר הפרק :150 שם הפרק: second best תקציר הפרק: הארי רוצה להחזיר את הקולונל חזרה לקילארני לשם הוא שייך, רק שלא מוצאים אותו(את הקולונול). סימנים בשטח מובלים למרעה ג'ודי וסטיבי פותחות במרדף ומגלות להפתעתן שהגנב שלהן היא ילדה בת 13! כשרייגן מוצאת את קלואי עם אביה המפגר היא רואה שהם במצוקה מאוד גדולה ,היא נזכרת במצב שלה ומרגישה מחויבת לעזור. אבל כשהיא ניגשת ומסה לעזור להן זה נהפך לאירוע לא נעים. דייב רואה את זה ,ומבין עם מה רייגן מתמודדת. היא מספרת לו על תאונה במכרה. קייט ומוירה לא מסתדרות. קייט מרגישה שמוירה משתלטת לה על דברים ומוירה מרגישה שאין לה מקום אמיתי בדרובס.אחרי שמוירה זוכה באיזה חידון ברדיו היא וקייט מגלות שהן דווקא מסתדרות לא רע ביחד. אלכס ופיונה שולחים הזמנות לחתנוה, פיונה אורמת לאלכס שיש מצב שניק לא יספיק להגיע ולהיות השושיבן שלו ולכן הוא צריך לחשוב על תוכנית חלופית,אלכס שובר את הראש בנסיון למצוא מי יהיה ואז הוא מבין שסטיבי עונה על כל הקרטריונים (חוץ מקרטריון המין
) והדבר האחרון שסטיבי רוצה זה להיות שם כשהוא מתחתן עם פיונה .אבל בשבילו היא מסכימה.פיונה גם לא מאושרת מהמצב והיא די מבטלת את הרעיון ל אלכס, אלכס מבין שזה לא ממש פייר לבקש מסטיבי להיות בטור של הבנים ולכן הוא ממנה אותה לשושיבנה של פיונה (מה ששתיהן לא רוצות ממש). רוז מחלטיה שהיא רוצה לעבוד בחווה אבל היא רוצה להיות בקילארני מה שמאלץ את סטביבי לבקש טובה מהארי שכמובן מסרב, וסטיבי מתעצבנת עליו ואומרת לעצמה שהוא יקבל את מה שמגיע לו .. הארי מקבל עוד איומים על חייו

blacknwhite

New member
קצת הלכתי לאיבוד פה...

כנראה פספסתי משהו כי אני רואה לסירוגין (יש לי יותר מדי דברים אחה"צ דווקא בשעה 6, ובבוקר אני בביה"ס...) למה, בדיוק, הארי שונא את סטיבי עד כדי כך? היא עשתה לא משהו? לא מצא חן בעיניו שהיא מיודדת עם אלכס? לא יודעת מה, אין לי עוד רעיונות... מישהי מוכנה להסביר לי? אני פשוט לא מצליחה להבין מה הוא רוצה ממנה, המסכנה.

אוקי

כן, הארי שונא את סטיבי
הוא די עלה על זה שיש לה קטע על אלכס והוא חלא ממש רוצה שהיא תפריע לענינים.. הוא גם רוצה ממש להעיף אותה מדרובס (רק שזה לא ממש הולך לו)

קצת פיספסתי - אפשר עוד הסבר קטן??..

מה קרה בדיוק עם סטיבי והבת שלה רוז ? למה היא לא מגדלת אותה ?

shanistern

New member
היה פרק טוב

תגידו אתן זוכרות פרק שדייב לא הציל בו את העניינים? מלאך...

למעלה