הקורבן השבועי

michalushK

New member
../images/Emo183.gifהקורבן השבועי../images/Emo113.gif../images/Emo183.gif

פינה חדשה.. כי הפורום טיפה מת :// אז אתם בטח מכירים... כל שבוע אני אבחר חבר/ה 1 ואתם תצטרכו להפציץ אותם בשאלות! והמטרה היא להכיר את האנשים בפורום. במקום שאלונים כל שבוע פשוט תשאלו מה שבאלכם :] אז הקורבן השבועי הראשון..: *מתח* עדי! הלוא היא darklighter המנהלת החדשה שלנו
אז תתחילו להציף אותה בשאלות

michalushK

New member
נמ.. שאלות! :]

זאת פעם ראשונה. אז אני אתחיל :]] אז.. עדיי... מה נשמע? הכל טוב? יש חדש? את בטוחה שקוראים לך עדי? בת כמה את? את לומדת בבצפר? איזה כיתה? איפה את גרה? נכון כיף לנהל פורום? או שזה מתיש? על טבעי זה שליטע? [שאלה רטורית
] איזה להקות את אוהבת? איזה שיר את שומעת עכשיו? את אוכלת? מה את אוכלת? משעמם לך? זהו :] תתחילו להציף אותה בשאלות

darklighter

New member
איזה כבוד להיות ראשונה../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif

מה נשמע? הכל חראגיל. הכל טוב? חראגיל. יש חדש? לא ממש... חושבת אם להתחמק מהמילואים שיש לי עוד 3 שבועות
את בטוחה שקוראים לך עדי? לא. בת כמה את? 23 את לומדת בבצפר? כבר לא חחח
איזה כיתה? - איפה את גרה? בבית. נכון כיף לנהל פורום? מאוד. או שזה מתיש? זה לא. על טבעי זה שליטע? [שאלה רטורית ] ברור!!!!!!!!!!!!!111111
איזה להקות את אוהבת? יש הרבה... איזה שיר את שומעת עכשיו? Placebo- Meds
את אוכלת? יותר מדי... מה את אוכלת? כל דבר חוץ מדגים/טונה/חלווה... משעמם לך? כן כי עוד לא ירד 207

dance13

New member
מנסה את מזלי בלעצבן אותך..

הי! ממצב? הכל סבבה? מה עשית היום? את עדיין חיה? נושמת? נושפת? קולה או ספרייט? מיץ תפוזים או לימונדה? מלפפון חמוץ:בחומץ או במלח? קרמבו וניל או מוקה? קיץ או חורף? עבודה? מה את עושה עכשיו??(חוץ מלענות על השאלות) צבע אהוב? דין או סם?(דין
) ג'נסן אקלס או ג'ארד פדאלקי?(ג'נסן
) איזה פורום הכי שליטעעעע?(עוד שאלה רטורית
) עוד סדרות אהובות? ואו את עדיין חיה??? רק רציתי לוודא.. אוהבת להיות מנהלת? את סולחת לי על ההודעות שבטעות לא סימנתי ספוילר? תודה! נכון השאלות שלי טובות(ומעצבנות)? שיר אהוב? סוג מוזיקה אהוב? להקה אהובה? שחקן אהוב? שחקנית? זמר? זמרת? מי עדיף:הראל מויאל או הראל סקעת?(סקעת שליטעעעע) שירי מימון או נינט טייב?(נינטפו
) יס או הוט? אין לי עוד שאלות.... אז תעני לי מהר!!!

darklighter

New member
ok...../images/Emo190.gif

הי! היי גם לך
ממצב? הכל חראגיל. הכל סבבה? בערך
מה עשית היום? יצאתי עם חברות לשחק באולינג ולקפה ארומה[
]. את עדיין חיה? איכשהו כן... נושמת?
נושפת?
קולה או ספרייט? אף אחד מהם... מיץ תפוזים או לימונדה? לימונענע שליטע
מלפפון חמוץ:בחומץ או במלח? במלחחחחח!!!!!!!!1 קרמבו וניל או מוקה? וניללללללל!!!111 קיץ או חורף? חורף. עבודה? שטו
מה את עושה עכשיו??(חוץ מלענות על השאלות) מחכה שיגמר השאלון שאני אוכל לראות SN. צבע אהוב? שחור וסגול שליטע
דין או סם?(דין) דין
ג'נסן אקלס או ג'ארד פדאלקי?(ג'נסן) ג'נסן
איזה פורום הכי שליטעעעע?(עוד שאלה רטורית) החלפת מפיות
חח סתם נו ברור ש1498
עוד סדרות אהובות? יש מלאאאא... בעיקר מכושפות, תשוקות, חברים, סיינפלד, מגרש ביתי, עקרות בית נואשות, סטודיו 60, אמריקן איידול ועוד... ואו את עדיין חיה???
רק רציתי לוודא.. אוקע... אוהבת להיות מנהלת? בטח
את סולחת לי על ההודעות שבטעות לא סימנתי ספוילר? זה היה רק הודעה אחתXDDD תודה! נכון השאלות שלי טובות(ומעצבנות)? כן חח שיר אהוב? יש מלאאאאא סוג מוזיקה אהוב? רוק, פאנק, מטאל ותת ז'אנרים של הז'אנרים הנ"ל. להקה אהובה? יש מלאאאאא... שחקן אהוב? ג'נסן אקלס, מתיו פרי, ג'וליאן מקמהון, יו גרנט ועוד מלאאא.. שחקנית? שאנן דוהרטי, הולי מארי קומבס, קורטני קוקס, ג'ניפר אניסטון ועוד מלא... זמר? אהבתי פעם את רובי וויליאמס אבל הדיסק החדש שלו קקה. זמרת? נגיד אלאניס מוריסט. מי עדיף:הראל מויאל או הראל סקעת?(סקעת שליטעעעע) אותו דבר. שירי מימון או נינט טייב?(נינטפו) אף אחת מהן. יס או הוט? יש לי הוט אבל הייתי מעדיפה יס כי רוב הסדרות שאני אוהבת שם (כמו סופרנטורל, מגרש ביתי, עקרות בית נואשות וכו'...)

Batelg

New member
שאלות!!

1.מהו הצבע האהוב עלייך? 2. מהו הצבע השנוא עלייך? 3. מהו המקום האהוב עלייך? 4. מהו הסרט האהוב עלייך? 5. מיהו החבר/ה הכי טוב שלך? 6. מהי התוכנית האהובה עלייך? 7. מהי התוכנית השנואה עלייך? 8. מהו הספר האהוב? 9. מהי הלהקה האהובה? 10. מהי המורה האהובה/שהייתה אהובה עלייך? 11. באיזה משחת שיניים את משתמשת ? 12. מהי המידה שלך בנעליים ? 13. מהי העונה האהובה עליך ? 14. איזה ממתק את הכי אוהבת ? 15. לאן הכי היית רוצה לנסוע ? 16. ממה פחדת בילדות ? 17. וממה את פוחדת עכשיו עכשיו ? 18. מה את מעדיפה את הלילה או את היום ? 19. אם היו לך 3 משאלות מהם היו ? 20. מה המצב??? חח כן אין לי עוד שאלות...

darklighter

New member
טוב...../images/Emo190.gif

1.מהו הצבע האהוב עלייך? שחור וסגול.
2. מהו הצבע השנוא עלייך? ורוד וירוק זית
3. מהו המקום האהוב עלייך? כל מקום שרוברט נמצא בו
4. מהו הסרט האהוב עלייך? הצלצול, סיילנט היל, אפקט הפרפר ועוד. 5. מיהו החבר/ה הכי טוב שלך? יש לי כמה הכי טובים. 6. מהי התוכנית האהובה עלייך? SN
ויש עוד כמה... 7. מהי התוכנית השנואה עלייך? תכניות ריאליטי למיניהן (חוץ מאמריקן איידול) וטלנובלות
8. מהו הספר האהוב? Hidden Passions 9. מהי הלהקה האהובה? יש הרבה... 10. מהי המורה האהובה/שהייתה אהובה עלייך? שמוליק המורה לדיפלומטיה. 11. באיזה משחת שיניים את משתמשת ? קולגגיט או אורביטול. 12. מהי המידה שלך בנעליים ? 39
13. מהי העונה האהובה עליך ? סתיו. 14. איזה ממתק את הכי אוהבת ? סניקרס
15. לאן הכי היית רוצה לנסוע ? לונדון!!!!!!!!1111 16. ממה פחדת בילדות ? קיפי!!!!!111111 סתם חח... 17. וממה את פוחדת עכשיו עכשיו ? חרקים
18. מה את מעדיפה את הלילה או את היום ? לילה
19. אם היו לך 3 משאלות מהם היו ? אסור להגידXD 20. מה המצב??? חח כן אין לי עוד שאלות...חצב.

למעלה