התפקדות דצמבר

Oyster Girl

New member
../images/Emo183.gif התפקדות דצמבר ../images/Emo54.gif

שם : מיקום : גיל : מסנג'ר\אייסיקיו : משהו שעשה לי את החודש : משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : השיר שעשה לי את החודש : הופעות קרובות של חמי שאני הולך/הולכת אליהן : אמנים נוספים אהובים : פורומים אחרים שאני נמצא בהם : מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד : דבר שחסר לכם בפורום והייתם רוצים שיתווסף? : תמונה :

A t z a

New member
אמא'לה איזה מהממת היא../images/Emo80.gif

שם : דנה מיקום : עליית גג גיל : 18 מסנג'ר\אייסיקיו : במסר משהו שעשה לי את החודש : חופשה אדירה בצפון
! (הייתה בחודש הזה אבל לפני ההתפקדות
), וההופעה של המג'יקל מארחים אמנים
משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : הופעה היום, כל מיני בילויים ו...גיוס
השיר שעשה לי את החודש : שאלה קשה, הרבה איגי וחמי הופעות קרובות של חמי שאני הולך/הולכת אליהן : של חמי היום, אבל של איגי אין בינתיים
אמנים נוספים אהובים : די זאת שאלה מציקה
פורומים אחרים שאני נמצא בהם : כאן ובחמי מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד :
דבר שחסר לכם בפורום והייתם רוצים שיתווסף? : אנשים. תמונה : מיכל שמה אחת מספיק טובה

A m 0 s

New member
../images/Emo99.gif

שם : עמוס (עם מלרע>) מיקום : היקום, כדור הארץ, המזרח התיכון, אזור הים התיכון, ישראל, אזור השרון, הוד השרון, ביתי, חדרי. גיל : עוד פחות מחודש 15
מסנג'ר\אייסיקיו : אין לי כוח.. מי שירצה שיבקש.. משהו שעשה לי את החודש : דנה וירמי בהופעה
- למרות שזה נראה כאילו שזה לא היה מעולם... משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : הופעה של דנה'לה איפשהו ביקום!! השיר שעשה לי את החודש : ללא ספק "אל תשכחי" של תמר גלעדי! הופעות קרובות של חמי שאני הולך/הולכת אליהן : חמי?! חמי?! ושוב; חמי?! ---------------------------- פויה! אמנים נוספים אהובים : שולה חן
חח.. פורומים אחרים שאני נמצא בהם : נו דיי אין לי עצבים! מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד :
דבר שחסר לכם בפורום והייתם רוצים שיתווסף? : מאיפה לי?! אולי חכמה?!
תמונה : לא.

Oyster Girl

New member
מתפקדת ../images/Emo54.gif

שם : מיכל מיקום : כפר סבא גיל : 18 ו4חודשים מסנג'ר\אייסיקיו : שלחו מסר משהו שעשה לי את החודש : צימר והופעה אחת ממש ממש טובה. משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : הופעות, קורס ברמנים השיר שעשה לי את החודש : קשה לבחור אחד, אז אין תגובה
הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן : אם היו, הייתי שמחה ללכת אמנים נוספים אהובים : חמי, מאור כהן, בוב דילן, ג'וני קאש, גוון סטפאני, ביטלס פורומים אחרים שאני נמצא בהם : חמי רודנר וקוראת ברוק ישראלי וטים ברטון מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד : אין דבר שחסר לכם בפורום והייתם רוצים שיתווסף? : אנשים?.. אלבום חדש
תמונה : הנוף מהצימר, שהיה הדבר הכי כיף שקרה בחודש האחרון

למעלה